voetbalzone

'Zolang ik bondscoach ben, zal Balotelli niet voor Ghana spelen'

Daniel Cabot Kerkdijk25 feb 2010, 15:36
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2010, 15:36
Advertentie

De geboren Italiaan Mario Balotelli speelt voor Italië onder 21, maar vanwege zijn Ghanese ouders mag hij ook uitkomen voor het land van zijn ouders. Het verleidde Ghana-bondscoach Milovan Rajevac tot diverse pogingen om de Italiaan over te halen, maar die pogingen heeft hij nu gestaakt. “Zolang ik bondscoach ben, zal Mario niet voor Ghana spelen.”

/

Volgens Rajevac heeft Balotelli zijn kans gemist om voor The Black Stars uit te komen. “We hebben hem zeer zacht en met fluwelen handschoenen aangepakt. Maar het gebeurt nu niet meer, Mario kan het vergeten”, aldus de stellige keuzeheer. “Er gaat nu ook niemand meer naar hem toe om te proberen hem over te halen.”

Balotelli zou liever voor Italië spelen, maar Rajevac denkt dat dat te hoog gegerepen is voor de negentienjarige aanvaller van Internazionale. “Ik heb geen plaats meer voor hem, dus hij kan verdergaan met dromen om voor de Azzurri te spelen. Al weet ik dat hem dat niet gaat lukken. Zelf lijkt hij echter te denken dat hij morgen al voor het Italiaans elftal gaat uitkomen.”

Bezig met laden …