voetbalzone

'Zomeraanwinst' Real weet nog van niks: 'Er zijn meerdere geïnteresseerden'

Matthijs van Laar12 mrt 2015, 09:00
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2015, 09:00
Advertentie

Het bericht dat Real Madrid zich al heeft verzekerd van de handtekening van Danilo, lijkt nog wat voorbarig. Dat nieuws kwam eerder deze week naar buiten, maar volgens de vader van de rechtsback van FC Porto is de deal nog verre van beklonken. Eerder werd bericht dat de Spaanse grootmacht 25 miljoen euro zou betalen aan de Portugezen.

voetbalzone

"Nee, er is nog niks rond", verkondigde de vader van de 23-jarige speler in gesprek met Radio Renaissance. "Naast Real Madrid zijn er meerdere clubs die interesse hebben. Van een bevestiging is geen sprake." Het contract van Danilo bij FC Porto loopt medio 2016 af, maar de weigering van de speler om met zijn huidige club te praten over een nieuwe verbintenis, heeft geleid tot veel speculatie.

De jonge verdediger is overigens zonder noemenswaardige problemen uit het ziekenhuis gekomen. Hij belandde daar na een harde aanvaring met zijn eigen doelman Fabiano, in de eerste helft van het treffen tussen FC Porto en FC Basel (4-0), afgelopen dinsdag. Danilo bleef een nacht ter observatie in het ziekenhuis, maar mocht woensdag weer naar huis.

Bezig met laden …