voetbalzone

‘Zo’n type voetballer is hij niet, hij zadelt Klopp met een probleem op’

Peter Nusselder31 dec 2015, 09:10
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2015, 09:10
Advertentie

Tegen Sunderland was Christan Benteke woensdag met het enige doelpunt van de wedstrijd de matchwinner namens Liverpool (0-1), maar het is de vraag of trainer Jürgen Klopp echt tevreden is over de Belgische spits. Oud-verdediger Jamie Carragher denkt dat Benteke niet hard genoeg werkt.

voetbalzone

Volgens de clubicoon van the Reds heeft de Duitse oefenmeester liever een aanvaller die veel arbeid verricht, zoals Divock Origi, maar kan Klopp moeilijk om Benteke en zijn goals heen. “Toen Klopp kwam, begon hij tegen Tottenham Hotspur met Origi en werd die geprezen om het werk dat hij deed”, vertelt Carragher bij Sky Sports.

“We weten van zijn periode bij Borussia Dortmund dat Klopp dat van zijn spelers wil zien en Benteke is niet zo’n type voetballer. Hij zadelt Klopp met een probleem op, omdat hij met uitzonderling van de veelal geblesseerde Daniel Sturridge de enige scorende spits is die ze hebben. De trainer verwacht meer van Benteke dan alleen doelpunten, meer beweging, maar het probleem is dat niemand anders scoort.”

Bezig met laden …