voetbalzone

‘Zondebok van Man United krijgt nieuw weeksalaris van 70.000 euro'

Gijs Freriks09 mrt 2014, 10:05
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2014, 10:05
Advertentie

Tom Cleverley is een beetje het zwarte schaap in de selectie van Manchester United en Engeland. Een boze fan startte een petitie tegen de WK-deelname van de 24-jarige middenvelder en een andere supporter startte een handtekeningactie om the Mancunians ervan te overtuigen dat Cleverley in de zomer verkocht moet worden. Kortom: Cleverley is de zondebok in het al mistroostige seizoen van United.

voetbalzone

De technische leiding van de regerend Engels landskampioen, onder leiding van David Moyes, heeft echter voldoende vertrouwen in de dertienvoudig international. Volgens The Mail on Sunday wil United Cleverley zelfs een nieuw contract aanbieden, want momenteel ligt hij nog maar tot volgend jaar zomer vast. Cleverley kan bij een nieuwe vijfjarige verbintenis naar verluidt 70.000 euro per week verdienen.

Cleverley, die eerder werd verhuurd aan Wigan Athletic, Watford en Leicester City, werd door Sir Alex Ferguson nog gezien als een potentiële opvolger van Paul Scholes, maar voetbalminnend Engeland lijkt het dus niet in hem te zien zitten. Cleverley werd woensdagavond nog uitgefloten tijdens de oefeninterland tegen Denemarken. Hij staat op 51 Premier League-wedstrijden voor United.

Bezig met laden …