voetbalzone

Zonneveld moet zich gewoon melden op training

19 jan 2009, 20:40
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2009, 20:40
Advertentie
De transfer van David Braz de Oliveira Filho, kortweg David, naar Panathinaikos lijkt negatieve gevolgen te hebben voor Mike Zonneveld. De Griekse topclub wilde de verdediger van PSV graag huren, maar heeft na de overgang van David niets meer laten horen. Zonneveld moet zich dinsdag gewoon melden op de training van PSV.

Maandag sprak de clubleiding over een oplossing voor de linksback, die graag wil vertrekken uit Eindhoven omdat hij speelminuten wil maken. “Ten Cate wil me graag hebben”, reageerde Zonneveld eerder in AD/Sportwereld. “Een buitenlands avontuur trekt me. Panathinaikos is een grote club, die zelfs nog in de Champions League uitkomt. Ik kan daar op drie posities spelen, maar vooralsnog moet ik afwachten.”

Ook PSV wachtte af, maar een nieuw bod van Panathinaikos kwam maandag niet binnen. De Grieken lijken van een tijdelijke overgang af te zien, hoewel Adrie van Kraaij (manager technische zaken) de deal nog niet ‘afgeblazen’ wilde noemen. “Net als Zonneveld wachten we af. Wellicht is er op korte termijn meer duidelijkheid, maar op dit moment is de verhuur van Mike niet aan de orde.”

De 28-jarige Zonneveld is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV, dat hem in de zomer van 2007 wegplukte bij NAC Breda. Vorig jaargang kwam hij nog tot 21 competitiewedstrijden, maar dit seizoen is zijn inbreng een stuk minder groot. Zonneveld verscheen pas vijf keer binnen de lijnen, waarvan drie keer als invaller.
Bezig met laden …