voetbalzone

Zonneveld weet nog altijd niet waar hij aan toe is

13 jan 2009, 19:12
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2009, 19:12
Advertentie
Mike Zonneveld weet nog altijd niet waar hij aan toe is. De linkervleugelverdediger heeft aangegeven dolgraag naar het Griekse Panathinaikos te willen verkassen, maar de club van trainer Henk ten Cate is er nog altijd niet uit met PSV. “De kans is aanwezig, maar ook weer niet. Het hangt er vanaf”, zegt de speler op de website van zijn club.

Zonneveld was in het oefenduel met MVV (7-1 winst) de volle negentig minuten van de partij en speelde prima. Toch denkt hij in Griekenland meer aan spelen toe te kunnen komen. “Ik heb daar meer kans om speelminuten te maken. Er zit een Nederlandse trainer die me graag wil hebben en het is een buitenlands avontuur bij een grote club”, aldus de Leidenaar.

Vooralsnog is het echter vooral afwachten of er nog wat gaat gebeuren. “Ik kan er niet veel over zeggen. Ik weet wel dat ik daar meer kans heb dan hier. Trainer Ten Cate heeft me op het oog voor drie mogelijke posities, hij wilde me eerder al eens naar NAC halen toen ik voor N.E.C. uitkwam. Ook hebben ze nog maar twee fitte linksbenige spelers in de groep. Maar duidelijkheid is er nu niet, geen flauw idee.”

Totdat er iets rond is, zal de defensieve kracht gewoon mee blijven trainen bij PSV en hopen op speelminuten. Mocht er niks gebeuren, dan zal trainer Huub Stevens hem ook gewoon opnemen in de selectie voor het competitieduel met Roda JC van aankomende zondag.
Bezig met laden …