voetbalzone

Zorgen in Eindhoven: ‘De achterhoede is nog steeds een groot probleem’

Peter Nusselder02 nov 2015, 09:22
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 09:22
Advertentie

PSV won zaterdag van De Graafschap, maar René en Willy van de Kerkhof maken zich zorgen over de wijze waarop er verdedigd wordt door het elftal van trainer Phillip Cocu. Pas nadat de thuisploeg in Doetinchem terugkwam tot 3-3, liep PSV uit naar een 3-6 overwinning.

voetbalzone

René van de Kerkhof vond het ‘onvoorstelbaar’ dat de regerend landskampioen na een in zijn ogen fantastische eerste helft een 0-3 voorsprong uit handen gaf. “Waar hebben we het over, jongens kom eens op! Laat eens zien dat je in de top mee wilt draaien”, roept de oud-international op in gesprek met Omroep Brabant. “Zeker bij de 1-3 stond iedereen naar elkaar te kijken”, vult tweelingbroer Willy aan.

“Het leek alsof er een communicatiestoornis was. Het is zaak dat dit niet meer gebeurt. Tegen VfL Wolfsburg kun je het morgen dan wel schudden”, kijkt hij vooruit naar het Champions League-duel dat dinsdag wordt afgewerkt in het Philips Stadion. “De achterhoede is nog steeds een groot probleem”, meent René. “Als je Santiago Arias ziet, Jeffrey Bruma, Héctor Moreno en Joshua Brenet, dan is dat nog steeds matig.”

Bezig met laden …