voetbalzone

Zorgen om Ibrahimovic: 'Hij zal het hele seizoen last houden'

Bart Kruyt04 dec 2014, 10:45
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2014, 10:45
Advertentie

De hielblessure die Zlatan Ibrahimovic dit seizoen zeven weken aan de kant hield blijkt nog altijd niet te zijn genezen. De sterspeler van Paris Saint-Germain heeft nog altijd last van zijn hiel en daardoor liet hij woensdagavond de competitiewedstrijd tegen Lille (1-1) aan zich voorbij gaan. De clubdokter van PSG, Eric Rolland, zegt dat Ibrahimovic nog wel meer duels zal gaan missen.

voetbalzone

Rolland vertelt aan RMC dat de pijn in de hiel van Ibrahimovic nog niet verdwenen is. "Maar de pijn verandert wel in intensiteit", zegt de dokter. "Het is de laatste tijd niet erger geworden, maar hij zal het hele seizoen last houden. Zlatan zal niet elke wedstrijd spelen. Hij heeft het duel met Lille laten schieten, omdat hij er volgende week tegen Barcelona bij wil zijn."

Volgens Laurent Blanc, de coach van PSG, had Ibrahimovic wel kunnen spelen: "Maar dan zou hij elke drie dagen een wedstrijd spelen en we wilden liever geen risico nemen", legde hij uit. PSG speelt aankomende zaterdag nog tegen Nantes, waarna het woensdag op bezoek gaat bij Barcelona.

Bezig met laden …