voetbalzone

Zorgen voor Twente na vijfde remise op rij: 'We zijn absoluut niet in vorm'

Bart Kruyt25 nov 2012, 18:22
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2012, 18:22
Advertentie

Het gaat niet goed met FC Twente. De ploeg van Steve McClaren staat weliswaar nog tweede in de Eredivisie, maar wist zondagmiddag voor de vijfde keer op rij (en voor de derde keer in de competitie) niet te winnen. Thuis tegen PEC Zwolle pakte Twente pas in blessuretijd een punt: 2-2. "We zijn absoluut niet in vorm en het grootste probleem is dat we te weinig scoren", baalt McClaren.

/

De coach van Twente geeft op de website van zijn werkgever complimenten aan PEC: "Zij verdienden een punt, misschien wel drie", vond McClaren. "Voor ons is dit resultaat een grote teleurstelling. Soms speel je niet goed door bepaalde omstandigheden, maar dan is het zaak om mentaal goed te zijn en je werk te doen. Bij ons lukte dat niet. Natuurlijk, er ontbreken een paar belangrijke spelers maar dat mag geen excuus zijn. Het moet veel beter en we zoeken naar een oplossing."

Aanvoerder Wout Brama baalde als een stekker: "We hadden gewoon moeten winnen, maar we deden te veel fout", zei de middenvelder. "We scoren de laatste weken te weinig. Achterin houden we de zaak doorgaans aardig dicht. Dat lukte nu ook niet. Dan houdt het inderdaad op. Dit moet wel een keer gaan veranderen." Volgende week speelt Twente tegen ADO Den Haag.

Bezig met laden …