voetbalzone

‘Zorgen voor Van Gaal na nieuwe aanvaring met Argentijns international’

Peter Nusselder23 sep 2015, 11:25
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2015, 11:25
Advertentie

Het lijkt erop dat Marcos Rojo het opnieuw verbruid heeft bij zijn trainer Louis van Gaal. De verdediger van Manchester keerde afgelopen weekend terug in de basis bij de Engelse topclub, maar volgens Engelse media heeft de Argentijns international het wederom aan de stok gekregen met Van Gaal.

voetbalzone

De Nederlandse oefenmeester was voor aanvang van dit seizoen ook al niet bepaald blij met Rojo, toen die verzuimd had om zijn visum te regelen en daardoor een deel van de voorbereiding moest missen. De linkspoot keerde echter terug in het elftal, nadat Luke Shaw dinsdag tijdens het Champions League-duel met PSV een beenbreuk opliep en maanden uit de roulatie zal zijn.

Rojo verscheen zodoende aan de aftrap tegen Southampton. Het is evenwel de vraag of de stopper snel weer een kans krijgt van zijn coach; Rojo zou zondag hebben verzwegen dat hij geblesseerd was geraakt. 25 minuten voor tijd bleek de Argentijn toch niet verder te kunnen en werd hij vervangen door Patrick McNair. Er wordt beweerd dat Van Gaal voorlopig geen beroep meer wil doen op Rojo en dat zou defensieve zorgen opleveren voor de Nederlander, die ook Shaw dus al moet missen.

Bezig met laden …