voetbalzone

'Zou niet weten hoe we Messi op een sportieve manier moeten afstoppen'

Daniel Cabot Kerkdijk24 nov 2010, 08:53
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2010, 08:53
Advertentie

Debuteren bij een nieuwe werkgever tegen nota bene Barcelona is voor veel trainers een hard gelag, maar Jesualdo Ferreira ziet er alleen maar voordeel in. De nieuwbakken trainer van Panathinaikos ziet woensdag in het Champions League-duel in Athene alleen één probleem: Lionel Messi. "Die is op geen enkele manier af te stoppen, hij is de beste speler van de wereld."

/

"Messi heeft de afgelopen seizoenen bewezen dat hij de beste is", vertelde de ex-coach van onder meer FC Porto en Málaga aan Sport. "Ik zou niet weten hoe wij hem op een sportieve manier moeten afstoppen." Barcelona won afgelopen zaterdag met 0-8 van Almería. "Maar ik kijk er wel naar uit om tegen Barcelona te debuteren, het is het perfecte team voor mij. Al mijn spelers zullen alles geven en onbewust meer dan tegen welke tegenstander dan ook.

Ferreira vindt de ploeg van Josep Guardiola een van de favorieten om de Champions League te winnen. "Dat geldt ook voor Real Madrid en een enkele club uit Engeland. Maar het is eigenlijk nog veel te vroeg om de favorieten aan te wijzen."

Bezig met laden …