voetbalzone

Zubizarreta: ‘Hij kost tien miljoen, maar heeft besloten dat hij niet weg wil’

Erik van Dam27 jul 2013, 11:34
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2013, 11:34
Advertentie

Cristian Tello probeert al een aantal seizoenen door te breken bij Barcelona. De concurrentie is echter niet mals en tot nu toe lukte het hem niet langere tijd in de basiself te blijven. In tegenstelling tot Thiago Alcántara, die deze zomer Barcelona inruilde voor Bayern München, geeft Tello zijn droom echter nog niet op. Volgens Andoni Zubizarreta heeft hij aanbiedingen van andere clubs afgeslagen.

/

Tello werd de voorbije maanden in verband gebracht met flink wat andere verenigingen; met name Liverpool werd geregeld genoemd. Technisch directeur Zubi noemt geen namen, maar bevestigt dat er van buitenaf aan Tello getrokken is. “In zijn contract staat een transferclausule van tien miljoen euro, hij heeft ook aanbiedingen gehad. Hij heeft echter besloten dat hij niet weg wil”, klinkt het.

“Thiago wilde wél vertrekken en dat moeten we volledig respecteren”, vindt Zubizarreta. “Ik denk dat hij bij Bayern best een goede carrière tegemoet kan gaan. Ik ga er verder niet gedetailleerd op in, Tito Vilanova en ik hebben samen over hem gepraat. Thiago besloot uiteindelijk weg te gaan, het was zijn keuze”, zegt de directeur tegen Marca.

Bezig met laden …