Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aad de Mos en Hans Kraay maken live op tv al schreeuwend ruzie

Laatste update:

Aad de Mos en Hans Kraay junior zijn zondagochtend in een felle discussie verzeild geraakt tijdens Goedemorgen Eredivisie. De twee waren het niet eens over het spelplezier bij Jong Oranje en beten dat elkaar toe. Michael Reiziger, huidig bondscoach van Jong Oranje, was ook aanwezig bij het voetbalpraatprogramma.

Vorige week brak Kraay een lans voor Reizigers voorganger Erwin van de Looi. "Ik lees overal dat het plezier terug is bij Jong Oranje sinds Michael Reiziger er is en Erwin van de Looi weg is. Ik zie het als een gevalletje 'de koning is dood' en 'lang leve de nieuwe koning'. Laten we nou niet doen alsof Van de Looi er een klerezooi van heeft gemaakt en het plezier nu ineens terug is."

De Mos kan zich niet vinden in de woorden van Hansie. "Ik begrijp niet wat Hans zegt over spelplezier. Het gaat helemaal niet om spelplezier. De uitvoering is gewoon heel goed onder Reiziger. Als je het hebt over het DNA van het Nederlands voetbal... Ik heb alle wedstrijden live gezien... Het waren moeilijke wedstrijden tegen Moldavië, Georgië en Gibraltar."

Hans Kraay breekt vervolgens in. "Kom op man, moeilijke wedstrijden tegen Georgië en Gibraltar. Kom op, Aad. Ik kijk alles. Jij haalt twee dingen door elkaar." In de studio is ook Reiziger zelf aanwezig, die tussen de twee bekvechters in zit. De Mos wil namen en rugnummers van Hans Kraay.

"Praat nou eens over spelers, over linies. Heb je het gezien? Hoe staan ze achterin?", wil De Mos weten. "Hoe staan ze op het middenveld? Noem de namen. Noem de namen. Wie is de draaischijf van het elftal? Dit zijn algemeenheden, daar heb ik niks aan. Wie speelt er op het middenveld, weet jij dat? Zeg het dan!"

"Het maakt mij niet uit dat jij mij aan wil vallen, ik zeg alleen dat we moeten doen alsof het plezier ineens terug is", haakt Kraay daarop in. De Mos stelt dat Kraay Reiziger aanvalt. "Het plezier is ook niet ineens terug. Het voetbal is terug, dan komt het plezier vanzelf. Dat is toch een kwaliteit van de coach dat hij op de goede plaats zit."

Reiziger werd in mei van dit jaar gepresenteerd als opvolger van Van de Looi. Laatstgenoemde sloot zijn termijn teleurstellend af door op het jeugd-EK geen enkele groepswedstrijd te winnen. Na drie gelijke spelen, tegen België, Portugal en Georgië, was het in de poulefase gedaan voor de Nederlandse beloften.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze gaan lekker in de vroege ochtend haha

29 oktober 2023 om 10:57

Jammer dat ik deze kostelijke tv heb moeten missen.

Wat een verschrikking die Aad de Mos. Even testen of Hans de namen wel kenden van Jong Oranje.

29 oktober 2023 om 10:56

Zijn laatste zin heeft hij wel gelijk in. Als het voetbal terug is, heb je ook meer plezier. Aanvallend voetbal, met veel balbezit geeft meer plezier dan met 11 man voor de goal alles tegenhouden en af en toe counteren.

29 oktober 2023 om 11:42

@4fredondo
Ik ben van mening dat het plezier er vooral is als er gewonnen wordt. Je kan wel aanvallend vooetballen en veel balbezit hebben, maar als je dan elke wedstrijd verliest is het plezier ook ver te zoeken. Kijk naar het oude Atletico van een paar jaar geleden. Die speelden heel verdedigend, weinig balbezit en via de counter eruit komen. Zouden die minder voetbalplezier hebben gehad door deze speelstijl? Nee, lijkt mij niet. Het is ook net wat je als voetballer wilt en wat bij je past.

29 oktober 2023 om 18:18

Eens als je wint dan heb je plezier. Maar het punt van Hans was geen aanval op Reiziger en dat maakt Aad er wel van. Hij snapt niet wat Hand zij, terwijl dat best duidelijk was. Ik snap niet dat we deze oude man nog uitnodigen. Laat die lekker thuis. Je a kijkt ernaar en krijgt medelijden omdat je het gevoel krijgt van Aad afkoopsom wordt oud en minder.

Aad vind jong Gibraltar een goede ploeg. Dat er nog programma's hem uitnodigen.

29 oktober 2023 om 10:56

Ach joh, zo kunnen wij er tenminste weer smakelijk om lachen

29 oktober 2023 om 12:12

Je kan er wel om lachen maar Gibraltar is gewoon een Engelse kolonie. Als een talent uit Engeland het niet red kunnen ze zich zo naturaliseren. Volgens mij heeft een Nederlandse jongen dat ook al gedaan. Het kan best zo zijn dat er leuke spelers rondlopen achja Gibraltar blijft wel Gibraltar

God wat mis ik de tijd dat Cruijff wedstrijden analyseerde.of Co Adriaanse. De meeeste analisten van vandaag willen gewoon aandacht. Het hardste statement wint. Iedereen wil Derksen overtreffen.

29 oktober 2023 om 11:33

Been, Advocaat, Kwakman en El Ahmadi zijn eigenlijk de enige analisten die nog een beetje over de inhoud praten. Marciano Vink af en toe, maar als het over Ajax gaat is het vaak wat minder. De rest is gewoon veel te veel in zichzelf gaan geloven.

En na de uitzending giechelend met elkaar koffie drinken in de kantine hahaha.
Dan zeggen ze tegen elkaar ,,dat bekvechten is heel goed voor het kijkcijfer"
En dan hebben ze ook nog eens gelijk.

29 oktober 2023 om 11:28

Ik vraag het me af. Ik heb deze uitzending aan me voorbij laten gaan omdat ik gisteravond zulke slechte tv vond. Hoor ook van vrienden dat ze minder naar ESPN kijken omdat het steeds meer een soort VI aan het worden is. Ook die opwarm video dit seizoen, gaat alleen nog maar over die ijdele mannetjes bij Espn. Het wordt steeds Amerikaanser, en gaat steeds minder over voetbal. Dat zullen een hoop mensen leuk vinden hoor. Doe mij maar gewoon goede analyses, boeiende anecdotes en respect voor elkaar aan tafel.

Laten we vooral wel doen alsof Erwin vd Looi er 1 grote teringzooi van heeft gemaakt. Dat moet toch wel 1 van de allerslechtste trainers zijn die jong Oranje ooit gehad heeft. Tactisch slecht, intermenselijk slecht en de uitstraling van een dode naakte molrat. Bizar dat Kraay het nodig vindt voor hem op te komen. Zal wel een persoonlijk vriendje zijn.

29 oktober 2023 om 12:12

Toch de hoogste puntenaantal van Jong Oranje coaches die meer dan 10 wedstrijden hebben gecoached en daarnaast een flinke doorstroom aan talenten weet te verwerken (kulargument, maar meeste mensen zeggen dat Jong Oranje een opleidingselftal is voor het grote Oranje. Maar volgens mij ontwikkel je bij de clubs, maar dat ter zijde) naar het grote Oranje. Wat een bs reactie, maar ja, valt wel te verwachten van iemand met 53 puntjes op VZ. En overigens heb ik ook wel vaak slechte wedstrijden gezien onder Van de Looi, maar toch weet die te winnen of gelijk te spelen in plaats van vies onderuit te gaan.

Haha, die Aad heeft totaal niet begrepen wat Kraay heeft gezegd, maar rustig door bulderen.
Plezier
en de Mos maar roepen wie speelde op welke plek (om te laten zien dat hij heeft gekeken)
Ik vind het een beetje zielig voor Aad. Misschien leeftijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren