Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘ADO-grootverdiener Thomas Verheydt dicht bij vertrek uit Den Haag’

Laatste update:

Thomas Verheydt gaat ADO Den Haag waarschijnlijk verlaten, zo laat de club maandagmiddag weten via de officiële kanalen. De 31-jarige spits is in onderhandeling met een nog onbekende club uit het buitenland. Mogelijk gaat het om het Indonesische Bhayangkara FC, waar de grootverdiener van ADO onlangs aan werd gelinkt. Verheydt is er maandag niet bij tijdens de eerste training van de Hagenezen. De clubleiding geeft hem de ruimte om zijn transfer af te ronden.

Verheydt verlengde zijn contract in Den Haag vorige zomer tot medio 2025. Door het zetten van zijn handtekening werd hij destijds de bestbetaalde speler van de Keuken Kampioen Divisie. De fysiek sterke aanvalsleider strijkt jaarlijks naar verluidt zo’n 500.000 euro op. Mogelijk wil ADO ook om die reden meewerken aan een uittocht van Verheydt, die volgens Transfermarkt 475.000 euro waard is. De rechtspoot genoot vorig seizoen al belangstelling van buitenlandse clubs, maar besloot ADO trouw te blijven. Nu vertrekt hij waarschijnlijk wel.

Het vertrek van Verheydt is sportief gezien een aderlating voor ADO. De Hagenees was in de afgelopen twee seizoenen de meest productieve aanvaller in het Bingoal Stadion. In 78 wedstrijden voor ADO was Verheydt goed voor 52 doelpunten en 15 assists. Het seizoen 2021/22 beëindigde de spits als topscorer met dertig doelpunten op het tweede niveau van Nederland. Verheydt groeide in Den Haag razendsnel uit tot publiekslieveling. Bij een vertrek van de sterspeler zal ADO de transfermarkt op gaan, daar de volksclub met Mario Bilate slechts één andere spits onder contract heeft staan.

De leegloop dendert ondertussen door in Den Haag. Huurlingen Sonny Stevens, Joël Zwarts, Max de Waal, Denzel Hall en Titouan Thomas keren allen terug naar hun eigen werkgever. Jordy Wehrmann, die werd gehuurd van FC Luzern, is inmiddels transfervrij. Ook Michael Mulder (nog transfervrij), Dirk Carlson (SKN St. Pölten), Amar Catic (Wehen Wiesbaden), Luuk Koopmans (Fortuna Sittard) en Boy Kemper (NAC Breda) spelen komend seizoen niet meer voor ADO. Aan de verkoop van Finn van Breemen (FC Basel) houdt de Haagse club één miljoen euro over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou echt een aderlating zijn voor ADO Den Haag.

Verheijdt, geboren in Den Haag, een robuust voorkomen en prima scorend; een typische cultheld.

Maar goed, je vertrekt niet zomaar naar een club uit Indonesie: mijn vermoeden is dat hij daar bepaalde roots heeft liggen.

3 juli 2023 om 13:09

Ieder kind droomt er van om voor een club als Bhayangkara FC te spelen. Hier droomde ik als kind al van. Goed weer, als een koning leven en dat in een van de beste competities van het continent. Een move waar menig voetballer jaloers op is!!

3 juli 2023 om 13:59

Heb wel eens wat afleveringen gezien van de documentaire "paradijsvoetballers" met onder andere Melvin Platje, Kevin Brands etc., zeker een aanrader om eens terug te kijken als je het nooit hebt gezien. Maar kan je vertellen dat ze daar leven als god in Frankrijk, dus ik kan heel goed begrijpen als Verheijdt dit avontuur aangaat. En net zoals bij Melvin Platje toen zullen er veel kinderen naar Thomas Verheijdt genoemd gaan worden

3 juli 2023 om 15:20

Weet niet of je sarcastisch bent maar is gewoon een hele leuke uitdaging in een prachtig land met heerlijk eten en vriendelijke mensen. In het weekend lekker naar Thailand of Maleisië. Prachtige natuur en enorm veel te doen voor normale prijzen. En daarnaast hebben ze daar gewoon een leuke competitie met veel publiek. Voor mij is het heel begrijpelijk dat je daar als modale voetballer aan het einde van je carrière lekker gaat afsluiten.

3 juli 2023 om 15:58

Spelen ze daar doordeweeks zodat de spelers in het weekend naar omringende landen kunnen?

3 juli 2023 om 16:18

Net alsof je in indonesie zelf niet veel moois hebt en naar de omringende landen moet voor iets moois 😁

3 juli 2023 om 18:45

Op zijn "vrije dagen" dan

3 juli 2023 om 18:46

zeker maar kom er zelf ook 1 keer per jaar en Thailand Maleisië is maar uurtje vliegen vandaar.

3 juli 2023 om 13:11

Mijn vermoeden is dat er vooral een mooi zak geld ligt en het avontuur...

3 juli 2023 om 15:55

Oftewel een Adolating

Groot gelijk, lekker voetballen in een prachtig land. Voor Ado misschien ook wel beter. Kunnen het geld nu aan andere spenderen.

Had hem wel graag in de Eredivisie willen zien. Mooi persoon en aan inzet geen gebrek.

Het is natuurlijk belachelijk dat ADO een speler voor 500.000 per jaar op de loonlijst heeft staan.. Bouw de club nou van onderaf op, anders is het einde nabij..

3 juli 2023 om 13:39

Een Siem De Jong voetbalde voor een ton minder bij de graafschap...

3 juli 2023 om 15:03

Dat einde hangt al 30 jaar om de nek van deze clup, maar dat willen ze in t ijspaleis niet inzien. Die denken nog steeds dat ze in potentie een 3/4e club kunnen worden. Tsja die hebben ook allemaal geen bord voor dr kop, maar een vliegende schotel...

3 juli 2023 om 15:03

500.000 per jaar is niet waar. Hij verdient 240.000 per jaar.

3 juli 2023 om 22:25

Er staat overal 5 ton. Met 240.000 bedoel je dus netto denk ik? Kost het Ado dus alsnog 5 ton.

Op basis van zijn statistieken (78 wedstrijden = 52 doelpunten en 15 assists) heeft hij het echt super goed gedaan. Zijn salaris is aan de hoge kant, maar voor een speler die transfervrij is overgenomen is het toch een goede investering geweest.

Uiteindelijk is de periode van Verheydt niet helemaal gelopen zoals het had gehoord. Hij had natuurlijk een waanzinnig debuutseizoen bij ons en die lijn had gewoon doorgetrokken moeten worden in de Eredivisie. Het verbaast mij niet dat Verheydt niet nog zo'n klote seizoen wil meemaken, maar het is voor ons bij ADO natuurlijk wel echt droevig, mogelijk beste spits actief op KKD niveau en ook nog eens een echte Hagenees, ja die gaan we absoluut missen.

We hebben in ieder geval dit seizoen wel een coach aangesteld in plaats van een snuffelstage voetbalcelebrity, maar qua selectie is het momenteel erg karig en de verwachtingen zijn voorlopig niet erg hoog.

3 juli 2023 om 13:51

Kijkt door een ado brilletje en dat is zeker niet erg. Maar de beste spits? Denk het niet

3 juli 2023 om 15:04

Wie dan?

3 juli 2023 om 17:34

Ik kijk zeker door een ADO brilletje, maar betreft mijn mening over Verheydt denk ik dat die wel degelijk realistisch is, Verheydt is echt zo ongelooflijk belangrijk voor ADO.

4 juli 2023 om 16:54

Maar belangrijk zijn voor een club maakt je niet de beste spits toch? Dat blijven goals. Pepi was ook belsngrijk voor groningen, maar is niet de beste spits van de eredivisie. Zo zou ik toch eerder zeggen dat een thy of een vente belangrijker en beter zijn dan verheydt

3 juli 2023 om 20:01

"Snuffelstage voetbalcelebrity". Mooie typering. Voor de ADO-aanhang inderdaad prettig dat ze niet weer op die toer gaan

Prima ontwikkeling. 500K salaris voor hem is veels te veel. Hebben we weer ruimte om nieuwe spelers te halen

Zou ik erg jammer vinden. Verheydt straalt in alles ADO uit. Zo'n grote rooie aso die ze er ook nog in peert. Helemaal mooi

Mooi figuur die Verheydt maar het afgelopen seizoen was al weinig succesvol. Ik denk dat zijn positie wel door een ander kan worden ingevuld en ADO houdt wat geld over.

Jammer. Verheydt is toch een prachtige cult voetballer die past in het rijtje Beugelsdijk en Immers. Ben benieuwd waar hij terecht gaat komen.

Is natuurlijk een grootverdiener binnen de ADO selectie dus dat zorgt wel weer meteen voor ruimte in het salarishuis en verder toch ook alweer 31 en vorig seizoen geen garantie voor goals gebleken wanneer het team niet lekker draait! Lekker een talent de kans geven. Bannis (Hagenees) huren of overnemen van Feyenoord zou ik toejuichen!

Op de ADO (fans) site staat dat het om een club uit Turkije gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren