Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aleksandar Kolarov verkast voor maximaal 1,5 miljoen binnen Italiaanse top

Laatste update:

Aleksandar Kolarov staat op 34-jarige leeftijd nog op het punt om een toptransfer te maken. Sky Italia meldt woensdagavond namelijk dat de linksback van AS Roma zich zo goed als speler van Internazionale mag noemen. I Nerazzurri zijn akkoord met de Romeinen over een overstap van Kolarov, wiens komst na de interlandperiode definitief afgerond zal worden.

Inter betaalt Roma volgens de berichtgeving een miljoen om de nog tot volgend jaar doorlopende verbintenis van de routinier af te kopen. Deze transfersom kan door middel van een bonusconstructie met nog een half miljoen oplopen. Kolarov tekent in eerste instantie een eenjarig contract in Milaan, al is er wel een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Met Kolarov, die drieënhalf miljoen per jaar gaat verdienen in het Giuseppe Meazza, krijgt Antonio Conte zijn gewenste extra kandidaat voor de linksbackpositie. Ashley Young vulde de positie van linker wingback in de tweede helft van het afgelopen seizoen naar behoren in, maar achter de Engelsman waren de opties beperkt.

Kolarov, die met Servië in de aankomende dagen in de Nations League tegen Rusland en Turkije speelt, wordt maandag of dinsdag in Milaan verwacht voor de afronding van zijn transfer. De vleugelverdediger speelde sinds de zomer van 2017 voor AS Roma, dat hem destijds oppikte bij Manchester City. Inter wordt na Roma en zijn eerste club in de Serie A Lazio Kolarovs derde Italiaanse werkgever.

Een goede aanwinst voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor hem. 34 maar speelt nog altijd veel wedstrijden, en heeft een mooi rijtje clubs achter zijn naam staan. Inter is echt wat moois aan het opbouwen.

2 september 2020 om 23:39

Ik vind dat Inter goede spelers haalt hoor, maar het is wel echt een elftal waarvan 80% van de spelers over 5 jaar weer over de datum is en dan kunnen ze weer helemaal opnieuw beginnen.

2 september 2020 om 23:45

Valt reuze mee. Met barella sensi Martinez Bastoni Skriniar esposito hakimi etc zijn er genoeg jonge spelers weer het elftal om heen gemaakt kan worden de komende jaren.

Goede aankoop van stadsgenoot Inter. Ik vond hem bij Lazio, Manchester City en AS Roma altijd goed spelen. Hij is zeker een toegevoegde waarde voor dit Internazionale.

Iemand die Roma veel heeft gevolgd die me kan vertellen hoe goed hij nog is? Vond hem bij City altijd een prima back, maar met z’n 34 jaar lijkt hij mij wat aan de oude kant om een wedstrijd lang in Conte’s systeem op en neer te blijven gaan. Ben benieuwd of hij als back-up is gehaald voor Young, of daadwerkelijk voor de basis

2 september 2020 om 23:43

Nog steeds erg betrouwbaar van wat ik heb gezien. Fysiek nog topfit, maar niet meer de snelste. Wel een constante speler en verzaakt zelden.

3 september 2020 om 09:12

Als back-up voor Bastoni, als linkse centrale verdediger in een driemansverdediging dus.

3 september 2020 om 12:23

Als CV prima, maar kan het als back niet meer belopen en zeker niet bij Inter waar de backs heel veel moeten lopen.

Goede speler, al is hij wel net als Young wat aan de oude kant. Ik zou Dimarco wel eens een kans willen zien krijgen, want die kan toch wel wat.

Heel blij hier mee . Kan eigenlijk nooit een slechte deal worden voor inter. Minimaal 1 jaar kolarov voor maar 1.5 miljoen. Mocht hij ineens door de mand vallen wat ik niet verwacht aangezien hij al jaren een betrouwbare back is in de serie a dan heb je een minimaal verlies

Prima speler dit! Is het wat ik van te voren - voordat de transfermarkt was geopend - had gehoopt? Nee, zeker niet. Maar de alternatieven die genoemd werden werd ik ook niet blij van - Emerson bijvoorbeeld. Daarnaast heb je Dalbert terug en daarvan hoop ik dat hij ook nog een mooie andere club vindt.
Kolarov is nog altijd een goede back, fysiek in orde en heeft nog altijd een goede pass/trap. Weinig risico verbonden aan deze deal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren