Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antwerp kan na Vermeeren ook Ekkelenkamp verliezen aan topcompetitie

Laatste update:

Jurgen Ekkelenkamp is concreet in beeld bij Torino, zo meldt Het Laatste Nieuws woensdag. Na eerdere berichtgeving vanuit Italië melden nu ook serieuze bronnen uit België dat nieuws. De 23-jarige Ekkelenkamp prijkt hoog op het lijstje bij de Serie A-club, die in de laatste week van de winterse transferperiode hoopt toe te slaan en zich al zou hebben gemeld op de Bosuil.

Het zijn bange dagen voor Royal Antwerp-trainer Mark van Bommel. Toptalent Arthur Vermeeren vertrekt een dezer dagen naar Madrid om een meerjarig contract te ondertekenen bij Atlético. De achttienjarige middenvelder levert Antwerp een vaste transfersom van 22 miljoen euro op.

Daarnaast moet Van Bommel nu vrezen voor het vertrek van nog twee middenvelders. Mandela Keita geniet belangstelling van diverse clubs uit Frankrijk en Engeland, terwijl Ekkelenkamp hoog op het lijstje prijkt bij Torino.

Het lijkt er zelfs op dat il Toro de interesse in Ekkelenkamp gaat doorzetten in de laatste week van januari. De in Zeist geboren rechtspoot ligt in Antwerpen nog tot medio 2026 vast en is volgens Transfermarkt 5 miljoen euro waard.

Dat bedrag telde Antwerp anderhalf jaar geleden ook neer om Ekkelenkamp los te weken bij Hertha BSC, waardoor de kans groot is dat de daadwerkelijke vraagprijs van de Belgische topclub hoger zal liggen.

Ekkelenkamp is onder Van Bommel een vaste waarde bij Antwerp en speelde al 68 officiële wedstrijden in dienst van de club. Daarin was de Nederlandse jeugdinternational goed voor elf doelpunten en hetzelfde aantal assists.

Onlangs bracht Tuttosport al naar buiten dat Torino Ekkelenkamp volgt, maar een hereniging met vriend Perr Schuurs lijkt nu echt tot de mogelijkheden te behoren. In Turijn wordt Ekkelenkamp gezien als de ideale opvolger van Nemanja Radonjic, die lijkt te vertrekken bij de nummer tien van de Serie A.

Zie jij Ekkelenkamp slagen in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe doet Ekkelenkamp het eigenlijk tegenwoordig? Ben hem na zijn vertrek bij Ajax totaal uit het oog verloren. Was hij belangrijk bij de prijzen van Antwerp vorig jaar?

24 januari 2024 om 12:20

Pakt zijn goals en assists zeker mee, vorig jaar in 33wedstrijden 6g7a. Dit jaar staat de teller na 20 wedstrijden op 5g1a. Zeker niet slecht dus en hij pakt zijn wedstrijden mee. Prima speler met de kwaliteiten voor (sub)top Belgie en Nederland.

24 januari 2024 om 13:00

Ekkelenkamp kan wel een betere ploeg vinden dan Torino. Al speelt Torino wel altijd in mooie tenues. Lekker contract bij Antwerp opwaarderen en nog even geduld hebben. Hij doet het goed bij Antwerp. International geworden, basisplek op het afgelopen WK. 15cm langer geworden, wonderbaarlijk genoeg door het tijdsverschil ook 2 jaar jonger geworden. Man City wil hem hebben om De Bruyne te vervangen.

Vaak zijn mijn reacties op dit soort artikelen altijd positief. Vooral Italie en middenmoters/laagvliegers zijn vaak bijzonder mooie plekken om te leven en een potje te ballen in 25 graden. Maar... Torino is een uitzondering. Saaie stad, oude club met weinig succes en/of progressie. Dit jaar een degelijke 10e plaats, dat is wel netjes. IK zou wachten op een andere club als ik Jurgen was.

24 januari 2024 om 12:22

Turijn is geen Rome, Bologna of Florence. Qua natuur zit je daar dan wel weer goed. Torino is inderdaad geen hoogvlieger, maar toch altijd steady middenmoot. Schuurs doet het ook goed bij Torino, dus waarom niet? Bij Bologna doen de Nederlanders het ook goed (beukema en Zirkzee)

24 januari 2024 om 12:44

Wat is er mis met de club Torino? Hebben ook gewoon een prima selectie. Een speler als ekkelenkamp mag blij zijn met een club als Torino

24 januari 2024 om 13:26

Middenmoot van de Serie A lijkt mij toch gewoon een heel goed niveau voor Ekkelenkamp? Hij doet het degelijk bij Antwerp, maar schiet er ook niet bovenuit. Dan lijkt mij dit een heel mooi aanbod voor hem.

24 januari 2024 om 17:21

Wel mooi shirt imo
Kan nog herinneren uit uefa cup finale 91 haha

Ajax had hem nooit moeten laten gaan, had echt een hele goeie 6 kunnen worden bij Ajax.

24 januari 2024 om 12:54

Uh nee gewoon te beperkt voor niveau wat je moet nastreven. Wat ik wel knap aan hem vond was dat die vaak in de 16 op de juiste plek stond. Goede werklust en zal nooit vergeten hoe die Ronaldo vastpakte haha.

24 januari 2024 om 12:58

Van alle positie op het middenveld noem jij nou net de positie waar hij het minst geschikt voor is. Op 8 of 10 kan hij prima uit de voeten, op 6 absoluut niet. Klaassen heeft dat ook een tijdje geprobeerd bijvoorbeeld. Werkt niet

24 januari 2024 om 14:18

Ja precies, alleen een klein detailtje is dat hij totaal geen 6 is, maar verder had me dat een prima optie geleken op 6 ja.....?

Als Antwerp supporter zeg ik inpakken en weg voor een goed prijsje, Vermeer daarentegen gaat een gemis zijn maar voetbal is ook business geworden dus logisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren