Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ stuurt tegenvallende aanvaller op huurbasis terug naar vaderland

Laatste update:

Eli Babalj zal ook in het aankomende seizoen geen rol van betekenis gaan spelen bij AZ. De Alkmaarders verhuurden de aanvaller in het afgelopen halfjaar nog aan PEC Zwolle en sturen Babalj nu op huurbasis naar Adelaide United. Dat meldt AZ vrijdagmiddag op de website van de club.

/

De 23-jarige spits heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2017, maar mocht door gebrek aan perspectief vertrekken. Hij kwam in de zomer van 2013 over van Melboune Heart, maar tot een officieel debuut in het eerste elftal van AZ kwam het niet. In het shirt van PEC speelde Babalj vier competitiewedstrijden, waarin hij niet tot scoren kwam.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is Vincent Janssen erg goed op dreef: de van Almere City overgenomen aanvaller was al goed voor tien doelpunten in de oefenduels. Aron Jóhannsson en Robert Mühren zijn de andere spitsen die John van den Brom tot zijn beschikking heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel te zwak voor Az. Kon bij Pec ook geen potten breken. Misschien hervind hij zijn vorm en kan Az er volgend seizoen nog een leuke prijsje voor vangen.

24 juli 2015 om 16:28

Was in zijn eerste voorbereiding onder verbeek wel aardig on fire dacht ik? Maarja dat was schalk toen ook..

24 juli 2015 om 21:20

IK zou dit gewoon bestempelen als een miskoop en dat mag een keer maar moet niet te vaak voorkomen.

25 juli 2015 om 00:52

Kostte niet heel veel, was een gokje dat ze namen. Kan gebeuren.

Bizar dat je aan de andere kant van de wereld iemand oppikt met een hoog salaris die niet eens recht tegen een bal kan trappen. Bij elke amateurclub in Alkmaar en omstreken lopen betere voetballers rond. Volgens mij kwam dit figuur nog op voorspraak van Joey Didulica en had niemand hem verder ooit zien spelen...

24 juli 2015 om 18:52

Didulica was een van de beste doelmannen van de eredivisue maar door eem mogool als suarez moest die met spoed naar ziekenhuis en was die gestopt

24 juli 2015 om 20:52

Die langdurige blessure was niet tegen Suarez of Ajax.
Maar was in een thuis wedstrijd tegen Psv.
Ik vond Didulica absoluut niet 1 van de beste, bovendien klopte zijn motoriek niet,
Zag er ontzettend onzeker uit.

Jammer dat hij niet definitief weg is, deze jongen heeft geen toekomst in Alkmaar. Nu Avdic nog lozen, hopelijk komt daar snel een oplossing voor. Nog belangrijker vind ik, is er ook zicht op inkomende transfers. Nu de transfer van Berguis is afgerond en de eerder transfer van Gudelj moet er toch ruimte zijn voor AZ om zelf ook enkele versterkingen te halen? Volgende week moeten ze toch al aantreden in de voorronde EL? Hoe gaat men dan spelen? Zoiets?

Rochet
Joahnsson
Gouweleeuw
vd Linden
Haps
van Overeem
Henriksen
Ortiz
dos Santos
Janssen
Tankovic
24 juli 2015 om 19:20

Ja denk wel dat het zoiets wordt, Wellicht dat Johannsson optijd terug is na het verlies tegen Jamaica..
Op papier lijkt het zo helemaal niet zo erg, maar er zit misschien een tekort aan ervaring in dit team. Ben vooral erg benieuwd naar hoe Janssen het gaat doen, Denk dat met Rochet er een goede keeper op doel staat.
Heb echt zin in volgende week donderdag

24 juli 2015 om 19:53

Middenveld is top maar verder vind ik het erg licht. Rochet ken ik niet goed, maar als je een clown als Esteban niet uit de basis kan spelen... Ik heb Rochet dan tegen Telstar zien spelen, maar daar deed hij al een Estebannetje met een bal onder zijn voet door laten gaan. Ik begrijp ook niet welke debiel bedenkt dat bij een club als AZ ineens een keeper uit verwegistan onder de lat moet staan. Als je ziet dat prima doelmannen als Ruiter, Padt en Bizot allen uit Noord-Holland komen, waarom moet AZ dan achtereenvolgens een Argentijn, Costa Ricaan en Uruguayaan onder de lat hebben staan.

Achterin hielden Gouweleeuw en Hoedt vorig jaar de defensie op de been. De helft daarvan is weg, en vorig kreeg men al extreem veel goals tegen. Degradant GAE kreeg er slechts drie meer tegen. Dan moet je echt met iets beters komen dan vd Linden en Haps.

Het middenveld vind ik top. Ortiz is enkele jaren een vaste waarde, een zekerheidje. Henriksen vind ik zeer compleet en aanvallend ook sterk en ik ben zelf een enorm fan van van Overeem. Die laatste kan echt een van de revelaties van komend seizoen worden.

Voorin veel talent. Dos Santos vind ik een hele fijne voetballer. Heel doelgericht en creatief. Maar eerder een middenvelder dan een vleugelspeler. Janssen is ook een complete spits maar zal wel tijd nodig hebben om achter Jóhannsson zijn plekje in de Eredivisie te vinden. Tankovic vind ik zelf niet heel geweldig, wel een speler met bravoure maar niet echt efficiënt.

Zowel achterin als voorin is het erg zwak. Eigenlijk wel jammer want AZ verkoopt nu twee sterspelers voor een flinke zak met geld en daarnaast verdwijnen er nog een handvol spelers van de loonlijst. Waarom dan niet gericht drie of vier versterkingen halen. De rest kan je wel opvullen met jeugdspelers, met name op het middenveld komt er nog het nodig aan. Maar twee echte versterkingen achterin en twee op de vleugels en er staat een ploeg die top vijf kan eindigen en weer leuk kan meedoen in Europa. Die staat er een half-half elftal met enkel een goed middenveld. Nu hebben ze met die Turken gelijk de moeilijkste ploeg geloot maar ik zie AZ er al weer snel uitvliegen.

25 juli 2015 om 00:57

Hopen op één versterking op de vleugel, want twee zit er niet in. Hupperts zal vanaf rechts gaan spelen en dan hopelijk een versterking op links.

2 backs zijn nodig, hopelijk wat defensiever als de voorgaande backs, zodat het verdedigend wat zekerder staat in plaats van dat je altijd Poulsen of Johansson hebt die zijn man liet lopen.

God, wat heeft Stewart toch veel slechte spitsen gehaald. Geluk gehad met Altidore en Johansson was goed gescout.

Benschop
Boymans
Avdic
Babelj
- Muhren geef ik nog 1 jaar de kans. Zie wat potentie maar gaat het moeilijk krijgen net Vincent Jansen.

24 juli 2015 om 18:51

Flikker toch op man,
Ten eerst stewart is de scout niet, ten tweede benschop deed het ook prima!

24 juli 2015 om 19:55

Ik vind het vooral frappant dar er dus vijf spitsen onder contract staan met Jóhannsson, Janssen, Mühren, Avdic en Babalj. Terwijl men met één spits speelt. En het is niet zo dat de andere posities nou zo geweldig bezet zijn en dat AZ nog wat geld over heeft. Dit is pure geldverspilling.

HET KAN OOK WEL Eens MIS Gaan Zeker LS EEN Splr UIT EEN Land ALS Australie Komt.

Moet naar andere club gaan en eerste spits worden dan is er een kans dat zn talent wel tot uiting komt. Kijk naar Jonathas en Pelle, bij az geen eerste spits gaan naar andere clubs, worden eerste spits en komen tot bloei.


Waarom koopt AZ zulke talenten als ze niet aan spelen toe komen en eigenlijk niet nodig zijn. Kunnen ze niet beter het voorbeeld van Heerenveen volgen, talent halen en basisplaats geven. Niet 3e spits laten worden en laten verpieteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren