Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Basisklant Feyenoord raakt geblesseerd; meespelen in bekerfinale zeer onzeker’

Laatste update:

Mats Wieffer is in aanloop naar de bekerfinale van zondag geblesseerd geraakt. De middenvelder haakte eerder deze week af tijdens een training van Feyenoord en het is 'hoogst onzeker' of hij kan meespelen tegen NEC, zo meldt 1908.nl.

Wieffer zou woensdag de kwetsuur hebben opgelopen tijdens een besloten training. De afgelopen dagen verscheen hij wel op sportcomplex 1908, maar 'dat was voornamelijk voor verder medisch onderzoek en het afwerken van een binnenprogramma'.

Naar alle waarschijnlijkheid loopt Wieffer hierdoor de bekerfinale tegen NEC mis, waarbij Ramiz Zerrouki de logische vervanger op het middenveld is. Onder Arne Slot is de Algerijn niet verzekerd van een basisplek, maar mogelijk verschijnt hij zondag aan de aftrap.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zerrouki kwam afgelopen zomer over van FC Twente, waar hij een van de sterkhouders van het elftal van Ron Jans was. Sinds zijn overgang naar Rotterdam-Zuid is hij minder verzekerd van speelminuten.

In totaal speelde hij dit seizoen 31 duels namens Feyenoord. In die wedstrijden kwam hij 14 keer als invaller binnen de lijnen.

De laatste keer dat Wieffer een duel van Feyenoord miste was in november 2023. Destijds wonnen de Rotterdammers moeizaam tegen tien man van RKC Waalwijk (1-2).

Het duel tussen Feyenoord en NEC begint zondag om 18:00 uur en is live te volgen via ESPN.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dat is toch wel een gemis voor Feyenoord.

20 april 2024 om 13:39

Valt wel mee. Speelt mee, is geen kartrekker. Als je er dan toch eentje moet missen op het middenveld...

20 april 2024 om 14:00

Jij kijkt duidelijk geen Feyenoord en hebt duidelijk een gekleurde mening Kuna. Wieffer is op zijn positie de beste middenvelder in Nederland en zeer belangrijk

20 april 2024 om 14:04

Vind jij. Ik vind Timber veel belangrijker, plus met Stengs op 10 heb je een stukje creativiteit. Wieffie is een toffe gast, maar niet eentje door wie je wedstrijden wint.

20 april 2024 om 14:15

Wieffer is veruit de beste Feyenoorder dit seizoen

20 april 2024 om 14:20

Wieffer is juist vaak allesbepalend. Zeker tegen tegenstanders van dit kaliber. Om een voorbeeld te noemen; tegen FC Utrecht. Feyenoord blies Utrecht van het veld de eerste helft, dankzij het geweldige spel tussen de linies van Wieffer. Speelde ook vrijwel alles vooruit.

Enorme aderlating dit, zeker omdat ik Zerrouki nog geen enkele goede wedstrijd heb zien spelen.

Wel goed voor de spanning van de wedstrijd voor de neutrale kijker, dat dan weer wel!

20 april 2024 om 14:27

Wel grappig, jullie praten over een waterdrager alsof het de Messi van Feyenoord is.

Anyway, agree to disagree!

20 april 2024 om 14:30

Ik vind Neuer heel slecht, hij maakt nooit een doelpunt

20 april 2024 om 14:54

Kansloze vergelijking... maar goed. Wieffie scoort trouwens nog redelijk vaak voor iemand op zijn positie.

20 april 2024 om 17:59

Waterdrager zegt ie. Ik neem aan dat je sarcastisch bent? Of heb je er echt 0,0 verstand van?

20 april 2024 om 21:52

Helemaal gelijk !!!

Mag Zerrouki het op zijn eigen plek laten zien, ik ben benieuwd. Timber en Stengs en je hebt een compleet middenveld. Wel jammer, niet in de laatste plaats voor Wieffer, waarschijnlijk onze beste speler dit seizoen.

20 april 2024 om 13:36

Normaliter vind ik de beker geen reet aan en ook in mijn ogen een troostprijs als je geen kampioen wordt. Maar nu wel interessant om naar te kijken. Is Zerrouki een miskoop of is hij misbruikt zoals Timber vorig seizoen?

20 april 2024 om 13:55

Mocht Zerrouki volgend jaar het vertrouwen krijgen van Slot als structurele basisspeler kunnen we hem echt beoordelen. Timber is ook een jaar lang als miskoop bestempeld terwijl Zerrouki uitstekende verdedigende cijfers bij Twente kon overleggen. Er is geen reden aan te nemen dat hij dat bij Feyenoord niet zou kunnen.

20 april 2024 om 15:53

Altijd aangegeven dat Timber een 8 is en geen 6 of 10. Ook Zerrouki naast Wieffer opstellen is een keuze die ik niet van Slot begrijpt. Je verschuift daardoor Timber naar 10 en Stengs naar rechtsbuiten + Wieffer moet aanvallender spelen dan hij gebruikelijk doet, waardoor je zwakker wordt in de gehele as en breedte van het elftal. Ik heb toch altijd geleerd dat je moet uitgaan van je eigen kracht.

20 april 2024 om 15:29

Wieffer is niet de beste vind ik, wat mij betreft steekt Hancko er met kop en schouders bovenuit en is ook Timber nog beter en belangrijker. Verder is Wieffer wel ontzettend belangrijk voor het team en laat hij het wekelijks bij ons zien.

Nou, dan Zerrouki in de basis.... De vertrager, de man met zogenaamd fluwelen traptechniek, de man die duels zou winnen. Jeetje, nooit gedacht dat ik zo zou balen... Wieffer is heel belangrijk voor dit Feyenoord, staat altijd op de goede plek en speelt in ieder geval vooruit.

20 april 2024 om 14:02

Ja, die jongen begint wel een van de grootste miskopen onder Slot te blijken. Misschien dat hij een spurt krijgt, maar daar lijkt hij me wat oud voor. Hij is gewoon een seizoen enorm boven zichzelf uit gestegen bij Twente.

20 april 2024 om 14:21

Bij Twente speelde hij wel vast op zijn "eigen" plek. Daar speelt hij volgens mij nog niet echt (vaak) bij Fey?
Hij liet het bij Twente wel 2 a 3 jaar zien, tis niet dat 1 jaartje opeens boven zichzelf uit steeg.

20 april 2024 om 14:23

Corrigeer me als ik fout zit; maar Zerrouki speelt toch zelden op zijn favoriete positie (positie waar die bij Twente speelde)?

20 april 2024 om 14:56

Hij speelt juist wel constant op zijn eigen positie. Als hij speelt dan wordt Wieffer naar voren geplaatst.

Nee, Zerrouki is gewoon de grootste miskoop in de clubgeschiedenis. Zelfs bij Twente was het al overduidelijk dat die het niveau niet aan zou kunnen. In alle opzichten gewoon een krankzinnige aankoop.

20 april 2024 om 15:27

Een lesje clubgeschiedenis zou je niet misstaan. Zonder lang na te denken lepel ik een Charisteas, Lazovic, Connolly, Lurling en Iwan op. Dan mis ik er nog een hele reeks. Allen hadden een flink bedrag gekost (transfer en/of salaris). Ik denk dat dit lijstje door de liefhebbers nog verder uitgebreid kan worden dus kom maar door (even los van mannen als vBeukering die niets hebben gekost).

20 april 2024 om 16:16

Gezien het geld dat voor al deze spelers is betaald blijf ik toch bij Zerrouki. De enige waarover te twisten valt is Iwan. De overige spelers hebben of relatief gezien minder gekost of beter gepresteerd.

Gezien de namen die jij weet te benoemen is Zerrouki in ieder geval de slechtste aankoop van de afgelopen 25 jaar.

20 april 2024 om 16:42

Uitgave is relatief. Een speler kopen voor 1 miljoen terwijl dat je hele budget is weegt wat mij betreft zwaarder dan 7,5 miljoen terwijl je 30 uitgeeft.Ueda, Ivanusec, Dilrosun zitten er wat dichter op qua datum. Wordt toch een lastig verhaal mij te overtuigen dat die beduidend meer hebben laten zien.Ietsje ouder een Larsson, Vejinovic, Basacikoglu, Cisse, Hofland. Allemaal meerdere miljoenen gekost maar zijn zeker niet geslaagd en met een gigantische afschrijving de boeken in gegaan.

Ben wel benieuwd naar een middenveld met zerrouki zonder wieffer.

Zuur voor Wieffer voornamelijk, Zerrouki erin en Feyenoord gaat alsnog wel gewoon winnen lijkt me.

Zou een enorme aderlating zijn. Het niveauverschil tussen Wieffer en Zerrouki is schrikbarend.

Zou erg jammer zijn voor Feyenoord, maar vooral Wieffer natuurlijk. Die jongen is gewoon erg belangrijk en lijkt echt een verlengstuk van Slot te zijn in het veld. Die communiceren erg veel tijdens wedstrijden.Overigens was Slot gisteren tijdens de persconferentie wel heel duidelijk dat alle spelers, buiten de bekende gevallen, allemaal fit zijn. Terwijl hier staat dat Wieffer ergens afgelopen week geblesseerd zou zijn geraakt. Kan natuurlijk een gevalletje zijn van de tegenstander niet wijzer willen maken dan nodig. Maar ik hoop toch vooral dat de geruchten niet kloppen. Waarvan ik de kans toch ook best groot acht daar 1908.nl toch heel vaak fout zit de laatste tijd en dit artikel volgens mij gebasseerd is op geruchtenEdit: op foto's is hij gewoon bij de training te zien, dus hij lijkt gewoon mee te kunnen doen

Kom op Nec pak die beker en bekroon dit fraaie seizoen.

Er is maar 1 team die het vanmiddag verdiend, NEC!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren