Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern ziet transfer ondanks geslaagde medische keuring tóch nog afketsen

Laatste update:

João Palhinha verkast toch niet naar Bayern München, zo meldt de Italiaanse transfermarktexpert Fabrizo Romano. De 28-jarige Portugees vloog al naar München, doorstond de medische keuring en rondde alle mediaverplichtingen af, maar der Rekordmeister wist de middenvelder niet voor de Duitse transferdeadline van 18:00 in te schrijven.

Fulham wilde Palhinha namelijk niet kwijtraken zonder dat het een vervanger wist te strikken. The Cottagers trachtten op het allerlaatste moment nog Scott McTominay weg te plukken bij Manchester United, maar dat bleek tevergeefs. Ondanks de aanstaande komst van Sofyan Amrabat wilde trainer Erik ten Hag de Schot niet laten gaan. Daartoe besloot de Londense club Palhinha binnenboord te houden. In de Allianz Arena had Palhinha voor vijf seizoenen kunnen tekenen.

De afgeketste transfer van de Portugees zal geen invloed hebben op de naar Liverpool vertrekkende Ryan Gravenberch, zo duidt Romano. Volgens Romano heerst bij alle betrokken partijen nog steeds het gevoel dat de Nederlander volgend jaar voor the Reds zal uitkomen. De middenvelder verkast naar verluidt voor een bedrag van ruim veertig miljoen euro naar Engeland.

Palhinha is niet de enige speler die Bayern misloopt op Deadline Day. Graag hadden de Duitsers na het vertrek van Benjamin Pavard nog een verdediger welkom geheten. Lutsharel Geertruida was een van de kandidaten, maar de recordkampioen werd niet concreet voor hem. Datzelfde gold voor Armel Bella-Kotchap. Wel probeerde de Duitse clubleiding om Trevoh Chalobah nog te strikken. Ook die transfer kwam echter niet van de grond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer gedoe met deadlines. Ik snap niet waarom dat elk jaar weer gedoe moet opleveren. Is het nou zo lastig voor de UEFA om voor clubs van de aangesloten bonden één duidelijke start- en einddatum aan te geven, inclusief een starttijd en eindtijd die voor iedereen hetzelfde is, bijvoorbeeld voor middernacht in de UTC tijdzone of zo.

1 september 2023 om 19:13

Ik snap vooral niet dat een Duitse bond lijkt te denken: “weet je wat laten wij onze deadline 6 uur voor de deadline van de rest zetten”.

Dat benadeelt je competitie toch gewoon?

1 september 2023 om 19:15

Of je handelt alles een maand eerder af. Of minimaal een dag.... gewoon ontzettend amateuristisch van Bayern. Lekker Pavard en Gravenberch laten gaan en geen vervangers kunnen binnenhalen.

1 september 2023 om 19:18

Dan moet je dus zelf ook s avonds werken. Nu kan je gewoon om 6h de gordijnen dicht doen, pc'tje afsluiten, en aanschuiven voor aardappels met moeders.

1 september 2023 om 19:19

Nogal simplistisch gedacht. Hoe vaak gebeurt het niet dat er tegen het einde van de transferperiode dingen mogelijk zijn die dat in juli nog absoluut niet waren.

1 september 2023 om 19:46

Bayern weet al maanden dat Pavard wil/gaat vertrekken en dat Gravenberch ook weg wil en ze weten ook al jaren dat de transferperiode sluit om 18u op 1-9. Gewoon weer ongelofelijk gepruts. Kane is een topper, voor de rest zijn ze er zwakker op geworden. Met die dorpsidioot langs de lijn.

1 september 2023 om 19:20

Inderdaad, waarom pas sluiten als competities al 2 tot 3 weken lopen.

Bayern heeft niet echt een geslaagde transferwindow naar mijn idee.
Ten eerste die 100 miljoen Euro voor Kane, die totaal geen restwaarde meer heeft als ze hem ooit nog willen verkopen. Ik snap dat Levy taai is, maar er zijn alternatieven, die niet perse beter zijn, maar wel potentie hebben, minder kosten en veel langer meekunnen. 100 miljoen is gewoon te prijzig voor een korte termijn oplossing.
Ten tweede het feit dat ze met Cancelo, Hernandez, Pavard, Stanisic en Blind 5 spelers zijn kwijtgeraakt die als back kunnen spelen, terwijl Pavard en Hernandez ook vaak als CV speelden. Enkel Guerreiro is teruggehaald waardoor ze nu met hem, Davies en Mazraoui zitten die beiden enorm blessuregevoelig zijn. Verder is Kim opzich een goede vervanger voor Hernandez maar de breedte is in de verdediging gewoon te laag op het moment.
Ten derde is er geen kwalitatieve vervanger voor Neuer waarvan je nog niet weet hoe goed die is na zijn blessure, zeker gezien zijn leeftijd. Die gozer uit Israel moet het maar gaan bewijzen tot dan.
Denk dat de prioriteiten op de verkeerde plekken lagen bij Bayern dit seizoen. Zie ze dan ook niet meedoen om de Europese prijzen dit seizoen.

1 september 2023 om 19:24

Waarom de k je dat Bayern het wat boeit of een speler restwaarde heeft? Kane is gekocht om de komende 2/3 jaar zo'n 30 goals per seizoen te maken. Dan maakt het niks meer uit wat die daarna nog opleverd. Wellicht dat er nog een doorgedraaide sjeik is in SA die nog wat geks er voor over heeft.

1 september 2023 om 19:27

Bayern hoeft het niet te hebben van de verkoop. Kane kan nog wel 3-5 jaar mee, dat is geen korte termijn. Een topspits hadden ze zeker nodig, vorig jaar werd dat echt gemist.

1 september 2023 om 19:46

Een topspits hebben ze nodig, maar koop dan voor 70-80 miljoen een Vlahovic/Kolo Muani/Ramos zodat je ook nog een beetje budget over hebt voor andere posities (salaris ook meegerekend). Jonge spelers die er waarschijnlijk ook wel 20-25 inleggen bij dit Bayern, restwaarde hebben en waarschijnlijk naar een hoger niveau groeien.
Sterker nog, je had ook 150 miljoen kunnen bieden op Osihmen en dan ben je, bij eventuele verkoop, over 5 jaar waarschijnlijk goedkoper uit. Kane had ook maar een eenjarig contract.
Geen slechte transfer maar minstens 30 miljoen Euro te duur naar mijn idee.

1 september 2023 om 20:23

Kane weet je dat hij levert, gaat gewoon komende jaren de goals voor bayern maken die ze misten afgelopen seizoen. Ramos of muani of vlahovic zouden dat eventueel ook kunnen, kane gaat het sowiezo doen. Dus dan maar ietsjes meer betalen. Bayern is de gezondste club die er bestaat financeel gezien meen ik, die kunnen dit dus gewoon doen.

1 september 2023 om 20:30

Ja, 100 miljoen is wel wat teveel. De namen die jij noemt zijn goede spitsen, maar nog geen wereldspitsen (top 3 van de wereld). Kane reken ik daar zeker wel bij. Hij is in mijn ogen daarom een minder grote gok dan die andere namen. Je hebt het gezien met Darwin bij Liverpool, die had ook een tijd nodig om te wennen aan het hogere niveau.

Overigens is Kim juist een topaanwinst: in verhouding voor weinig gekocht en hij kan nog jaren mee. Daarnaast was Lucas heel vaak geblesseerd, dus Kim is wel echt een aanwinst.
In jouw verhaal mis ik ook Laimer nog. Prima middenvelder die zich al langere tijd heeft bewezen bij Leipzich. Mocht Mazraoui geblesseerd zijn, dan kan Kimmich eventueel naar rechtsback en Laimer op de plek van Kimmich.

Balen dit, Bayern kon zo'n speler goed gebruiken. Misschien in de winter transfer periode. Verder een beetje raar ook dat ze geen rechts achter gehaald hebben. Je hebt nu maar 1 basis waardige speler op die positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren