Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brian Brobbey wenst specifieke spitsentrainer: ‘Dat zal ik hem zeggen’

Laatste update:

Brian Brobbey hoopt in de toekomst net zoveel indruk te maken bij Ajax als Klaas-Jan Huntelaar. Laatstgenoemde was over twee periodes actief bij de Amsterdammers en was in 257 wedstrijden liefst 158 keer trefzeker. Als het aan Brobbey ligt, trekt de huidige assistent van Gerry Hamstra in de toekomst zijn voetbalschoenen weer aan om de spitsen bij Ajax te begeleiden, zo vertelt hij aan het clubkanaal van Ajax. Nu krijgt het talent vooral specifieke begeleiding van Richard Witschge.

Tijdens het videoitem krijgt Brobbey verschillende foto's te zien van wereldspitsen, onder wie Didier Drogba. De Oranje-international wordt vervolgens gevraagd hoe het is om zelf een held te zijn voor jonge jongens. "Ben ik voor jongetjes een held?", vraagt de spits. "Als dat zo is, is dat mooi. Ik heb alleen nog niks bereikt. Dat Drogba wordt gezien als een held, begrijp ik wel. Maar ik heb nog niets bereikt. Dat moet nog komen. Ik zou graag net zo goed willen koppen als hij. Als een bal op volle snelheid komt wordt het vaak moeilijk."

Ook Huntelaar komt voorbij. "Ah, ik moet straks nog beelden bekijken met hem", vertelt Brobbey opgewekt. "We kijken wedstrijden terug om te zien wat ik beter kon doen en wat goed ging. Ik denk dat we een hele goede band hebben. Af en toe hebben we ruzie gemaakt aan de onderhandelingstafel. Maar het was altijd op een normale manier met respect voor elkaar. Toen we samenspeelden was hij mijn mentor. Hij zei wat ik beter kon doen, hoe ik moest staan en hoe ik positie moest kiezen voor het doel. Ik wil ook heel veel doelpunten maken voor Ajax. Daar ben ik nu mee bezig."

Spitsentrainer
Brobbey zou graag het linkerbeen van Huntelaar willen hebben. De oud-spits besloot vorig jaar een punt achter zijn loopbaan te zetten na avonturen bij onder meer Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04. "Hij heeft echt een heel goed linkerbeen. Als ik dat had, had ik ook heel veel doelpunten gemaakt", aldus Brobbey. "Daar kan je op trainen. Witschge helpt mij daar vooral mee. Hij vindt zichzelf nog wel heel goed voor zijn leeftijd. Hij vindt zichzelf fantastisch. Ik vind dat Klaas zijn schoenen weer moet aantrekken en ons spitsentraining moet geven. Dat zal ik hem zeggen."

Ook Benzema wordt besproken. "Ik denk dat hij een fantastische spits is, de beste ter wereld. Hij heeft niet voor niets de Ballon d'Or gewonnen. Het is een spits die kan uitzakken en kan meevoetballen. Het heeft ook met zijn uitstraling te maken. Hij heeft een fantastische uitstraling. Het is heel knap. Het is soms heel moeilijk om je team te dragen. Soms heb je van die momenten dat het niet werkt. Ik ben blij voor hem, ook al ken ik hem niet. Ik zou hem wel willen leren kennen, dan zou ik hem om advies vragen. Hoe hij zo kalm blijft voor de goal. Hij is altijd rustig."

Zou Klaas-Jan Huntelaar een goede spitsentrainer zijn voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat toch zon leuke kerel. Lekker nuchter in interviews. Niet arrogant.

26 oktober 2022 om 10:44

Het is een act. Ik trap er niet in

26 oktober 2022 om 11:34

Dat heb ik nou met van Persie, toen hij zelf speelde moest hij niets van de pers hebben. Na zijn terugkomst bij Feijenoord had meneer in de gaten dat zijn carriã¨re zou ophouden en hij het volk, bedrijfsleven nodig kan hebben. Maakte ineens geintjes voor de camera, lachte zelfs, iets wat hij nooit daarvoor had gedaan.hij was trouwens een goede voetballer.

26 oktober 2022 om 11:44

Dan heb je denk ik ook gewoon dingen gemist vroeger. In ieder geval zijn periode bij Arsenal heb ik de dingen die jij benoemd absoluut wel gezien. Het is wel zo dat Van Persie in de "standaard interviews" wat kortaf was. Maar in de diepte interviews die ook langer duurden, zag je die relaxedheid wel.

26 oktober 2022 om 15:08

Eindelijk iemand die zegt waarop het staat @jackieboy10

Iedereen praat elkaar maar na over van Persie en interviews, maar eigenlijk was hij altijd al zo met interviews. Alleen tijdens het EK in 2008 was het geen goede match met de media, maar het beeld dat sommigen schetsen over hem klopt gewoon niet.

26 oktober 2022 om 10:52

Amsterdammers zijn niet arrogant, realistisch en vol zelfvertrouwen, net als Brobbey

26 oktober 2022 om 11:27

Amsterdammers zijn wel een beetje arrogant maar Rotterdammers zijn veel arroganter. Die doen precies wat ze zelf altijd zeggen te haten.

26 oktober 2022 om 11:49

Wat lul jij nou slap over Rotterdam yo? Los van het feit dat ik zelf uit Rotterdam kom, heeft mijn post geen ster te maken met de steden of zijn herkomst. Je ziet toch vaak zat dat (jonge talentvolle) spelers meteen praten alsof ze de wereld hebben uitgevonden? Nou deze jongen niet. Ik vind hem echt heel sterk overkomen.

26 oktober 2022 om 11:50



Ik vind het überhaupt apart om een bepaalde groep mensen een stempel te geven, puur omdat ze uit een bepaalde regio komen.amsterdammers worden onder andere arrogant genoemd omdat een grote groep Ajacieden iets roept in de zin van 'wij zijn Ajax, wij zijn de beste'.

Tegelijkertijd komt PSV het veld op onder het nummer 'simply the best', maar Brabanders zijn weer nuchter? Maargoed. Ik ben een arrogante Amsterdammer die woont in het nuchtere Brabant.

26 oktober 2022 om 12:34

Ik snap sowieso heel die heisa niet over de plek waar je bent geboren of woont. Heb door heel Nederland gewoond en mensen in Rotterdam zijn echt nul komma nul anders dan in Amsterdam, Bergen op Zoom, Heerlen of Tietjerksteradeel. Het enige verschil zit 'm in accent. En, nou vooruit dan, er zit een klein verschil in mentaliteit tussen stedelingen en plattelanders.
Rivaliteit tussen dorpen en steden is zooooo.....infantiel.

26 oktober 2022 om 12:46

@Nick
Het meest belachelijke is dat wij in nederland zo bezig zijn met waar je vandaan komt, maar de rest van de wereld ziet nederlands als een grote stad bestaand uit wat wijken waarbij Amsterdam de bekendste wijk is. Oh ja en iedereen woont aan het strand.

26 oktober 2022 om 12:52

Ik ben een Fries, maar ik vind het niet erg als mensen de stempel op ons drukken dat wij ontzettend direct en nuchter kunnen zijn. Dikke prima

26 oktober 2022 om 13:35

Dat jij het prima vindt betekend nog niet dat alle Friezen dus meer direct en nuchter zijn dan alle andere Nederlanders/ mensen. Dan is Friesland verder ook geen stad, maar een complete provincie. Direct en nuchter is een stempel dat vrijwel alle buitenlanders op Nederlanders plakken.

26 oktober 2022 om 13:48

Ik heb ook op best veel plekken in NL gewerkt, maar ik zie wel degelijk verschillen. In regio Rotterdam vind ik de mensen niet direct arrogant, maar op de werkvloer wel veel norser en directer. Dat ligt mij niet en daarom heb ik mijn werk in Brabant en Utrecht als veel fijner ervaren.

Met als aantekening dat ik natuurlijk maar op enkele werkplekken in al die regio's heb gewerkt. Dus misschien heb ik het gewoon (niet) getroffen.

26 oktober 2022 om 13:57

Ik heb ook meerdere delen van het land gezien en naar mijn idee klopt het ook redelijk dat het per regio (niet zozeer per stad) verschilt wat voor mensen je Grotendeels tegen komt. Maar zo verschilt dat denk ik ook dat wanneer je een gemiddeld iemand op een bomvolle Prinsengracht in Amsterdam gaat vergelijken met een gemiddeld iemand die in Groningen op een boerderij woont met de volgende buurman 500 meter verder.

Een redelijk voorbeeld is misschien dat veel mensen onderin Nederland gek zijn op carnaval en bijv. vaker bourgondisch zijn. Ik zeg niet dat mensen in bijv. Amsterdam dat niet kunnen zijn, maar wel een stuk minder.

Ik kom uit Amsterdam en woon in Brabant. Ik heb dus helemaal niets met carnaval. Nou zeg ik niet dat omdat ik carnaval ruk vind direct elke Amsterdammer carnaval ruk vindt, maar ik merk in mijn Amsterdamse omgeving dat zij niets om carnaval geven.

26 oktober 2022 om 13:59

Van oudsher had je natuurlijk Rotterdam de arbeidersstad en Amsterdam de wat meer creatievelingen/ hoofdstad. Daar zat wel verschil in mentaliteit. Die grote steden zijn echter gewoon internationaal geworden met veel culturen en (bedrijfs)invloeden geworden. Dus daar zit momenteel weinig authentiek rotterdamse/ amsterdamse mentaliteit meer in hoor. Verschil daarin is niet meer zo groot.

In Brabant/ Venlo is het over het algemeen nog wat gemoederlijker/ minder direct. Simpelweg omdat je daar nog meer 'locals' heb wonen. Eindhoven zelf is ook alweer wat meer een grote stad. De Eindhovenaar (of De Rotterdammer) heb je niet echt meer (zoals Maxima bedoelde). Het is tegenwoordig al snel een mix tussen allerlei culturen en invloeden geworden.

Maar hou me ten goede. We zijn een discussie aan het voeren die he-le-maal niet geinitieerd is en totaal niet relevant is voor dit topic.

Ik zie in Huntelaar eerlijk gezegd ook meer een spitsentrainer/assistent ipv een technisch directeur. Er is eigenlijk niets waaruit ik kan afleiden dat hij over zakelijk inzicht beschikt. Terwijl je wel vaak hoort van jonge jongens dat hij veel tijd en aandacht aan ze besteedt en bepaalde zaken goed kan uitleggen

26 oktober 2022 om 10:52

Het mooie is dat jij en wij allemaal, niets maar dan ook helemaal niets kunnen zeggen over zijn zakelijk inzicht. Wij staan niet over zijn schouder mee te kijken en wij lopen niet rond achter de schermen.

26 oktober 2022 om 11:24

@soccerfan,

Dat vind ik nou zo'n onzin. Want jij weet precies van iedereen hier op het forum wie wel en wie klaasjan niet goed kent?misschien is hier wel iemand die met hem zaken heeft gedaan.

En ik neem zijn zakelijk inzicht ook nog niet echt serieus. Als je ziet hoeveel hij wou betalen voor Ocampos of hoe die ook heet.
Maar volgens jou zou ik daar niks over kunnen zeggen? Nou ik doe het lekker toch wel!

Ik zie in Klaasjan ook niet echt een directeur. En Soccerfan, jij kent mij niet dus, dus jij kan ook niet zeggen of ik het inzicht heb om hier over te oordelen!
Lekkere dooddoener maar dat doe je zelf ook.

26 oktober 2022 om 12:20

Ach, H2 wordt na een paar maanden afgemaakt, maar Overmars had ook meer dan voldoende mindere spelers binnen gehaald. H2 heeft wel o.a. 95 miljoen binnen geharkt voor Antony, Overmars zou erom geprezen worden.

26 oktober 2022 om 12:37

Conclusie: we kunnen allemaal beter helemaal stoppen met reageren, want we weten toch niet precies hoe het zit, we kijken immers zelf niet mee. Het hele mooie aan dit forum is dat je lekker je mening kan rondslingeren, zonder dat je precies weet wat er aan de hand is.

26 oktober 2022 om 11:02

Hoezo? Ken jij huntelaar persoonlijk dan? Je kan toch helemaal niks zinnigs zeggen over wat hem wel en niet past zonder hem persoonlijk te kennen?

26 oktober 2022 om 11:13

Wel grappig dat je dit zegt blaugrana. Mensen worden wekelijks afgezeken en weggezet als naar mannetje , terwijl niemand hem persoonlijk kent op vz. En nu gebeurt het bij huntelaar en kan je er niks over zeggen !

26 oktober 2022 om 11:52

Er is een verschil tussen Huntelaars persoon en zijn zakelijk inzicht...

26 oktober 2022 om 12:21

Je kan toch een mening hebben op zijn handelwijze, gebaseerd op de transacties de afgelopen periode. Het invullen van plan B als Antony verkocht zou worden is niet goed gegaan, het verlies van een paar achterhoede spelers, met name het zuid Amerikaanse temperament wat Ajax mist. Daar kan je een mening over hebben en daaruit blijkt tot nu toe weinig van. Dan kan je de aanname maken dat Huntelaar daar niet goed in is,. Assumptions are the reason for all F-ups

26 oktober 2022 om 13:30

Ik zet niemand af als een naar mannetje hoor?

26 oktober 2022 om 13:31

Huntelaar schijnt maar een kleine rol te hebben nog hoor. Ze gaan echt niet zomaar huntelaar de transfers laten doen.

26 oktober 2022 om 11:27

Ergens vind ik Huntelaar ook meer een soort (spitsen)trainer dan een technisch directeur, want als speler was hij ook vaak bezig met coachen, spelers motiveren en een beetje de aanjager. Maar aan de andere kant zie ik ook wel een goede technisch directeur in Huntelaar, alleen moet hij daar naar mijn idee weer veel meer bewijzen en zit daar veel meer uitdaging voor Huntelaar in en dat is het gene wat hij het liefst opzoekt. Zocht als speler een beetje het randje op (in de goede zin van het woord) en zoiets doet hij nu als technisch directeur door niet voor de makkelijkste route te kiezen.

En niet dat dat heel relevant is, maar heb weleens verhalen gelezen dat Huntelaar een bedrijf heeft waar hij groente en fruit in- en verkoopt. Heb ook weleens gelezen dat Huntelaar een verzameling met wat oudere, klassieke en zeldzame auto's heeft (o.a. een Porsche Carrera GT) en dat hij ook handelt in het in- en verkopen van auto's van dit soort kaliber.

Uiteraard heel wat anders dan het technisch directeurschap bij Ajax en het handelen met tientallen miljoenen en spelers. Maar Overmars had naast zijn werk bij Ajax volgens mij ook soortgelijke dingen, zoals een aantal vakantieparken, een bedrijf waar ze klassieke auto's restorneerden en nog een aantal dingen.

26 oktober 2022 om 16:45

Met het binnen halen van Bergwijn en Brobbey vind ik dat Huntelaar en zijn team het prima hebben gedaan. Wij staan 3e in de CL en kunnen dus overwinteren in Europa. Staan 1e in de Eredivisie. Bovendien hofleverancier van Oranje.

Die Brobbey is ook een een topgozer he. Krijg bij hem hetzelfde gevoel als bij Dumfries die gun je ook alles

Brobbey is wel de spelers die het moeilijkste te peilen is. Ik heb altijd het idee dat hij interviewers totaal niet serieus neemt haha. Hij maakt er maar een dolletje van om zichzelf te vermaken. Pracht gozer wel.

Lekker nederig, de wil en honger hebben om nog beter te worden elke dag. Dat wil je zien bij voetballers, ga zo door en hoop dat je het ver kan schoppen!

Toevallig zojuist het interview gezien en Brobbey is ook echt een geweldige kerel. Niet voor het eerst dat hij in een interview gewoon heel nuchter overkomt en zoiets heeft van 'ik vind het allemaal best'. Heeft ook een beetje iets droogs in zich.

Van al die namen die voorbijkwamen, vind ik Brobbey het meest weg hebben van Drogba. Brobbey gaf zelf al aan dat Drogba bijna alles kon met links, rechts, z'n hoofd, een goed schot, een goede techniek en scoorde altijd zijn goals wel. Vind Brobbey wel wat weghebben van hem en niet dat hij zo goed is of wordt als Drogba (gaf Brobbey ook aan bij de meeste spelers die genoemd werden) en natuurlijk beheerste bepaalde punten veel beter maar zoals Brobbey zelf al aangaf: hij moet zichzelf blijven verbeteren op trainingen en wedstrijden, en hij is natuurlijk nog jong met z'n 20-jaar.

En misschien dat het inderdaad handig is als Huntelaar Brobbey wat meer gaat trainen. Denk dat Brobbey sowieso al aardig wat 'killersinstinct' in zich heeft en genoeg goals kan maken voor Ajax, maar dat hij bepaalde dingen nog kan verbeteren uiteraard. Weet nog dat Brobbey voor aanvang van dit seizoen aangaf dat hij als doel had om dit seizoen 15 goals in de Eredivisie te maken. Als Schreuder niks raars doet aan de opstelling en Brobbey geen langdurige blessure of wat dan ook krijgt, dan haalt hij de 15 goals met gemak in de Eredivisie en gaat hij denk ik richting de 20 goals of er zelfs overheen. Want hij staat nu natuurlijk al op 8 goals.

Fijne jongen, succes bij onze mooie club Brobbey. Ik geloof in jou... 💪🏾

Ben ik de enige die dit best amateuristisch vind van Ajax? Dan heb je eindelijk een groot spitstalent uit de eigen jeugdopleiding en dan laat je hem trainen met Richard Witschge...
Zelfs bij Feyenoord kregen de spitsen daar training van oud topspitsen zoals Makaay en Robin Van Persie.
Waarom laat Ajax Brobbey niet trainen door bijvoorbeeld een Kluivert of Huntelaar?

26 oktober 2022 om 11:51

Omdat Kluivert en Huntelaar geen spitsentrainer willen zijn en Witschge, Makaay en Van Persie wel misschien?

26 oktober 2022 om 15:30

Ik denk dat je Witschge wat tekort doet...

Mooi vent, die Brobbey. En ook lekker nuchter. Maar ik zou ook om een conditietrainer vragen in zijn geval. Zodat hij 90 minuten kan voetballen.

26 oktober 2022 om 12:22

Ik denk niet dat het zozeer met conditie te maken heeft dat hij zelden de 90 minuten vol maakt.

26 oktober 2022 om 12:45

Waar heeft het volgens jou dan wel mee te maken? We hebben bijna 20 milj voor hem betaald, dan mogen we toch ook wel verwachten dat hij een hele wedstrijd kan spelen.

26 oktober 2022 om 14:01

Dat kan hij denk ik ook gewoon prima. Ik heb nog nooit de indruk gehad dat Brobbey rond de 70-80e minuut bekaf is. Nog nooit. Ik denk dat het meer te maken heeft met het rouleren van Schreuder / kansen geven aan andere speler, of een andere manier van spelen.

Ik zeg niet dat ik weet dat Brobbey het conditioneel aan kan, ik heb alleen niet de indruk dat het daar mee te maken heeft. Brobbey heeft ook al vaker in een interview aangegeven dat hij fit genoeg is en wel eens een wedstrijd af wil maken.



Knap hoe snel mensen vergeten dat Brobbey een slang is, alleen omdat hij leuk doet in interviews. Begrijp me niet verkeerd, is een goede spits en hoop dat hij het goed gaat doen bij Ajax, maar dat gelul over leuke kerel, verloren zoon... Tis gewoon iemand die Ajax voor een zak geld een hele dikke middelvinger gaf en nu de leuke vent gaat uithangen. Tevens slechte teamspeler, gezien reactie na publiekswissel Kudus tijdje geleden.

26 oktober 2022 om 13:48

Je mag je mening hebben en wrok houden. Ik kan er mee leven om verschillende redenen. 1) hij was jong en zwaar negatief beïnvloed door de trucjes van Raiola. Zonder Mino was die never nooit vertrokken. 2) hij speelt naar behoren en gaat Ajax vrijwel zeker meer opbrengen dan hij gekost heeft, nadat hij Ajax een paar jaar sportief verder helpt 3) iemand kan zich vergissen, leren en wijzer worden door fouten zonder de rest van zijn leven als slang bestempeld te worden 4) topspits en teamspelers die Ajax hard nodig heeft.

Wat is dit voor titel? In combinatie met die foto lijkt het hier wel alsof meneer Brobbey kapsones heeft, met zijn vuist op tafel slaat en eist dat er een andere spitsentrainer komt maar dat is helemaal niet waar. Brobbey zegt hier met een kwinkslag dat hij veel met Huntelaar praat en dat hij hem graag als spitsentrainer zou zien omdat hij zo goed was. Dit is duidelijk bewondering en respect voor Huntelaar van Brobbey, geen arrogantie. On-topic: Hoop inderdaad dat Huntelaar de spitsen af en toe wat tips geeft. Denk dat Brobbey eerst maar eens met de conditietrainer moet gaan werken want het feit dat hij nog geen 90 minuten aankan is voor het geld wat hij kostte wel erg mager.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren