Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV’er met veelbewogen carrière staat voor hereniging met Nederlander

Laatste update:

Met zijn 28 jaar heeft Johan Vonlanthen nog een aantal jaar voor de boeg in zijn carrière, maar hij heeft al een flink aantal clubs achter zijn naam staan. Zo speelde hij in het verleden bij PSV en NAC Breda (huur) en hij staat op het punt om een nieuw hoofdstuk aan zijn veelbewogen loopbaan toe te voegen. Opnieuw met een Nederlands tintje.

/

Volgens TZ staat Vonlanthen, veertigvoudig international van Zwitserland, op het punt om te tekenen bij 1860 München. Dat is de club van Ricardo Moniz, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van de tweede club uit München. Vonlanthen kent Moniz van hun gezamenlijke tijd bij Red Bull Salzburg.

Vonlanthen zette in 2012, op 26-jarige leeftijd, een punt achter zijn carrière. Hij had geen zin om te herstellen van weer een zware knieblessure. Later kwam hij terug van die beslissing. Hij tekende bij het Zwitserse Grasshoppers en liet zich later verhuren aan Schaffhausen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zijn geloof hem terug laten keren naar Colombia, daarna die vervelende blessure..
Wens hem veel succes daar, Moniz is volgens mij een hele fijne trainer.

Wist eerlijk gezegd helemaal niet dat hij weer verder was gegaan met voetballen. Vond hem bij PSV toendertijd wel een leuk spelertje, jammer dat het zo weinig is geworden..

11 juni 2014 om 15:38

wat mij nog bij staat van deze speler is dat het altijd net niet was. stond te boek als een groot talent maar heeft zich nergens echt kunnen onderscheiden. Mooi voor hem dat hij weer gaat voetballen!

11 juni 2014 om 15:43

Ik moet zeggen dat ik hem niet heel goed gevolgd heb, toen hij bij PSV speelde was ikzelf nog jong, dus keek niet alle wedstrijden van Psv. De momenten die ik van hem zag vertoonde hij leuke dingen.
Hij heeft in ieder geval (mede door zijn blessures) niet de carrière gehad die hem is toegespeeld lang geleden, maar hij mag al blij zijn dat hij ondertussen weer mag voetballen!

Haha, toen ik dit allemaal las moest ik denken aan Johann Vogel (voormalig Zwitsers spelers van PSV). Heeft overigens niks te maken met Vonlanthen.

11 juni 2014 om 15:47

Vogel was een baas en was samen met van Bommel verantwoordelijk voor al die kampioenschappen op rij daar in Eindhoven, toen speelde daar nog een andere held...casper Bogelund!!!

11 juni 2014 om 21:54

Bogelund wtf ... Dat viel ook wel mee ... Vergeet park, lee, Gomes, farfan en Alex niet

12 juni 2014 om 00:40

En dan te bedenken dat alleen farfan en alex echt iets van hun carrière hebben kunnen maken

12 juni 2014 om 02:32

Park ook..

Geweldig talent bij Psv. Had echt een grote speler kunnen worden, maar is altijd geteisterd door blessures.

11 juni 2014 om 16:24

Vergeet niet zn instelling. Als je geen zin hebt om te revalideren ontbreekt de echte mentaliteit. Met talent alleen kom je er niet. Veel jonge gasten zijn daar een voorbeeld van.

11 juni 2014 om 17:47

Nu wil ik je even laten weten dat dat niets met instelling te maken heeft. Ik heb al ongeveer 4 of 5 jaar last van 3 ernstige blessures en soms zit je weleens in fases dat het niet snel genoeg gaat dan heb je er ook geen zin meer in nee. Jij bent waarschijnlijk i iemand die dit nog nooit heeft meegemaakt. Ik kan je vertellen dat dit een vreselijke periode is waar je door heen gaat ziekenhuis in en uit.

Groot Talent alleen heeft het nooit kunnen maken. Wel leuk dat hij niet meer in de kleinere competities speelt en een stap hoger probeert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren