Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord blijft een raar verhaal, waarom het zo gelopen is weet ik niet’

Laatste update:

Benjamin De Ceulaer is bezig aan een uitstekend seizoen; bij het Racing Genk van Mario Been vormt de aanvaller een koningskoppel met Jelle Vossen. Het is een opmerkelijke comeback voor de 28-jarige De Ceulaer, die na een niet geslaagde periode in Nederland bij Feyenoord en RKC Waalwijk (tussen 2005 en 2010) leek afschreven.

/

“Vooral Feyenoord blijft een raar verhaal. Waarom het zo gelopen is weet ik nog steeds niet. Na een goed jaar op huurbasis bij RKC was ik tijdens de voorbereiding van 2006/07 topscorer. Maar voor de derde wedstrijd zat ik op de tribune en heb ik van coach Erwin Koeman nooit meer een kans gekregen”, herinnert De Ceulaer zich, in gesprek met Voetbal International.

De Ceulaer geeft aan dat hij misschien wel te lief was voor de Eredivisie. “Nederlanders zijn verbaal heel sterk en ik had het soms moeilijk daarin mee te doen. Nu zou het anders zijn, nu sta ik veel steviger in mijn schoenen. Het is intussen zes jaar geleden, maar die periode zit nog perfect in mijn geheugen. Dat toont dat het mij écht iets heeft gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor hem dat hij alsnog is opgeleefd, misschien is het gewoon een laatbloeier met zn 28 jaar.

19 oktober 2012 om 19:50

Hij heeft gelijk, Feyenoord blijft een raar verhaal .

De Ceulaer, ik zag het eerlijk gezegd wel in hem zitten, maar het is er inderdaad nooit uitgekomen. Had wel een heerlijke voorzet als ik het me zo herinner...

Speelt wel al langer dan dit seizoen geweldig moet gezegd worden. Technisch is hij echt enorm onderlegd, dat zie je ook erg vaak aan zijn doelpunten, bijvoorbeeld het doelpunt tegen Club Brugge met Lokeren. Werd opgenomen in de Fifa top 10 van de mooiste doelpunten vorig seizoen.

20 oktober 2012 om 14:34

ik wou al net hetzelfde zeggen ( datgene over de goal dan ) .
Benji is een held bij Genk en zal dat nog even zijn , ik snap alleen het stuk van dat verbaal inferieur zijn tegenover de Nederlanders , dat heeft tenslotte toch niets te maken met het voetbal dat je uit je sloffen tovert ?

Doet me een beetje denken aan Arnold Bruggink qua prestaties. Best aardige speler met af en toe goede momenten maar heeft het gewoon net niet voor de top. Maar leuk voor hem dat ie het nu goed doet.

Was hij in de tijd bij Feyenoord ook niet vaak geblesseerd? Vind hem snelle balvaste spits, die echte klasseflitsen in huis heeft. Goede aankoop van Genk. Met het koningsduo De ceulaer en Vossen zie ik Genk wel doorgaan in hun poule van de EL.

Altijd zo leuk om te zien dat 'achteraf' de meeste 'altijd al hadden geroepen' dat hij goed was. Beetje hypocriet. De Ceulaer was een leuke voetballer, maar destijds gewoon geen Feyenoord materiaal

19 oktober 2012 om 17:58

Je kunt het ook anders zien. Degenen die dat daadwerkelijk riepen komen hier (terecht) hun gram halen en degenen die hem toentertijd hebben afgeschreven houden zich wijselijk stil.

Weet nog dat hij er vroeger van droomde om ooit bij real te geraken. Vrij onrealistisch eigenlijk. Toen al. Doet het de laatste jaren wel vrij aardig in de JL. Denk wel dat Genk zijn plafond is.

19 oktober 2012 om 18:34

Met zijn kapsel had hij het wel gered. Belgische Brad Pitt

Achja het was gewoon niks indertijd. Kwam zijn man niet voorbij en was grote delen van de wedstrijd onzichtbaar. Heeft misschien niet veel kansen gehad, maar zo goed als hij nu speelt was hij indertijd niet. Zoals hij zelf zegt, misschien heeft hij zich ook wel laten ondersneeuwen in de kleedkamer.

kan de eredivisie wel aan maar dan wel bij en laagvlieger! kan je beter daar bij genk zitten..

Wij sterk verbaal?
Dat is de 2e Belg die dat zegt want Tom de mul kon er ook niet tegen.

19 oktober 2012 om 20:24

Is het echt zo erg joh.
Dat wist ik niet.

19 oktober 2012 om 20:44

Het is zo. Ik woon dicht bij de Belgische grens, maar verbaal winnen nederlanders het vaak van belgen, ten eerste omdat nederlanders brutaler zijn en belgen vaak wat te beleefd, en ten tweede omdat het ook in de nederlandse cultuur zit om je smoel open te trekken, bij belgen is het volgens mij wat minder. En geld niet alleen voor voetbal trouwens, is ook in relaties zo, belgen zijn over het algemeen wat minder dominant dan nederlanders.

Werd bij Feyenoord groots binnen gehaald meen ik me te herrinneren. Was het niet de Beckham van België? Misschien is hij inderdaad wel een laatbloeier.

De Ceulaer lijkt me eerder een warme persoonlijkheid met een zacht karakter i.t.t. iemand als Wesley Sonck (ex- Ajax) die wel een grote mond had.

20 oktober 2012 om 14:38

Een te grote mond...extra time heeft altijd een gênante lading als hij aan tafel zit, wil zijn mening koste wat kost als de waarheid doen overkomen en dan kiest hij vaak het zwakste slachtoffer aan tafel om mee te discussieren...philippe Joos.

20 oktober 2012 om 15:32

Hij zou beter es bij Voetbal International aan tafel zitten, daar zouden ze z'n mond meteen snoeren met VD Gijp en Derksen enzo.

20 oktober 2012 om 15:36

Haha , zelf Genee snoert hem dan de mond

Typisch gevalletje te groot voor een servet, te klein voor een tafellaken.
Wel leuk voor hem dat hij nu redelijk goed speelt, destijds kwam hij simpelweg te kort voor Feyenoord.

De Beckham van Belgie, zowel qua haar, uitstraling als voorzetten.. Jammer dat het er nooit echt uitkwam. Je moet wel kansen krijgen, anders houdt het snel op. Jammer, want ik had het hem wel gegund!

het zal natuurlijk maar net zo kunnen zijn dat hij zich hier wel op zijn gemak voelt en zich top voelt en totaal in zijn nopjes is met zijn duo met vossen..
hij zal zich ongetwijfeld ook thuis voelen in belgie..
al met al zeker een speler om van te genieten als je naar zijn spel kijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren