Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Plet legt voornaam uit: 'Mijn ouders waren fan van MacGyver'

Laatste update:
/

Glynor Plet moet Christian Benteke doen vergeten bij RC Genk. De aanvaller heeft er zin in. "Overal waar ik kom, scoor ik", zegt de 25-jarige Plet dinsdag in Het Belang van Limburg. "Ik ben een typische centrumspits en kom altijd voor de goal. Overal waar ik speelde, scoorde ik. Als spits is dat ook je taak."

Door de komst van Dimitry Bulykin en Luc Castaignos mocht Plet bij FC Twente vertrekken. Genk meldde zich en ik zag een transfer meteen zitten. Vrijdag werd ik letterlijk weggeplukt op training. Genk kende ik alleen van naam. Van de spelers kende ik Benjamin De Ceulaer en Thomas Buffel, want zij speelden in Nederland. En natuurlijk coach Mario Been. We hadden vrijdag een heel goed gesprek."

Plet groeide op in Amsterdam, is met zijn 25 jaar een laatbloeier en heeft ook een aparte voornaam. "Ik ben nog niemand tegengekomen die Glynor heet. Mijn ouders waren fan van de tv-serie MacGyver en zouden zich daarop gebaseerd hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou scoort overal... Ja je hebt er bij twente amper wat ingelegd, al heb je ook niet veel gespeeld.

Verder idd opvallende naam. En hoop ik voor hem dat hij benteke kan doen vergeten al wordt dat een ontzettend lastige opgave voor hem.

4 september 2012 om 10:56

Als hij overal minstens 1 keer scoort heeft hij in theorie gelijk.

4 september 2012 om 11:11

Waarom je eerste regel? je geeft zelf het antwoord al. Was al onbegrijpelijk dat Twente hem gekocht heeft. Kan duidelijk het niveau niet aan, en dat gaat hem in Belgie ook niet worden. Gun hem het beste, en wie weet verrast hij zichzelf en ons.

4 september 2012 om 16:26

Plet was wel gewoon topscorer in zijn laatste seizoen bij Heracles voordat twente hem overnam.
Daar waar hij Armenteros en Everton voor zich moest dulden.

Ik denk dat als hij de overstap naar twente niet had gemaakt, hij zo op 18 goals zou eindigen dat sseizoen. Dan kom je met meer bagage aan bij een grotere club en krijg je ook meer krediet/vertrouwen om jezelf te bewijzen.

Hoop dat hij zijn carriere weer op kan pakken in Belgie.
Succes Glynor.

Off. Macgyver was wel echt een goeie serie ja.

Met alle respect, maar heeft dit nieuws eigenlijk wel waarde?

4 september 2012 om 10:58

Rustige ochtend :-)

4 september 2012 om 11:13

Och... Als ik zie hoeveel berichten er over Ajax geplaatst worden. Sorry dat ik het zeg hoor. Maar die jongen heeft een nieuwe club. Het heeft niet minder nieuwswaarde dan Ryan Babel wil zich weer bewijzen bij Ajax van gisteren.

Er zijn mensen die dit leuk vinden.

4 september 2012 om 11:18

Evenveel nieuwswaarde als het gehuil van Ronaldo "om professionele redenen" vind ik. En daar reageren honderden bezoekers op dus...

4 september 2012 om 15:18

Gaat toch over een Amsterdammer? Dan heeft het al gauw waarde. ;-)

Ik ben wel benieuwd wat de link is tussen de naam Glynor en Macgyver...

4 september 2012 om 10:59

Macglynor?

4 september 2012 om 10:59

Dyslexie...dat is de link. ;

4 september 2012 om 11:04

waarschijnlijk, omdat de acteur die de personage vertolkte, ook een aparte voornaam had, iets van angus. terwijl macgyver een soort van stoere naam is en angus juist zo'n naam is dat in de middeleeuwen werd gebruikt in engeland.

maarja dat is hoe ik het denk.

4 september 2012 om 12:07

Angus was de voornaam van Macgyver. De acteur is Richard Dean Anderson

4 september 2012 om 12:35

@fionn,

ik heb het ook over de personage, lees: 'terwijl macgyver een soort van stoere naam is en angus juist zo'n naam is dat in de middeleeuwen werd gebruikt in engeland.'

4 september 2012 om 23:18

Angus is toevallig ook een naam van een runder-ras

4 september 2012 om 11:08

Serieus? Glynor is een personage in Macgyver, best voor de hand liggend.

ON ; Plet is een leuke spits, maar ben bang dat Genk toch te hoog is.
Teminste in samenvattingen zag je Benteke goals maken die je niet 1, 2, 3 van Plet verwacht. Gun 't hem wel naar zo'n raar seizoen.

4 september 2012 om 11:30

Ja, serieus. Kan niks terugvinden over een Glynor-personage trouwens. Seizoen en aflevering?

4 september 2012 om 13:17

0485psv, Ben je niet in de war met 'murdoch'? Ik was een zeer grote fan van 'macgyver', maar kan me geen 'glynor' herinneren. Er waren 'pete' Macgyver's baas van de Phoenix foundation, af en toe kwam 'jack Dalton (bruce Mcgil) langs en zelfs opa 'harry' bestond in het leven van Macgyver. Sorry, geen Glynor ;;

Trouwens zou Plet een meisje zijn dan had hij misschien 'penny' geheten. Jaja, de jongen maar toen al charmante Teri Hatcher die we nu kennen uit 'desperate housewives'.

Ontopic:
Ik snap niet dat Plet geen echt kans in Twente heeft gekregen. Ik geloof best dat hij ook vandaag bij de ploeg van Mcclaren z'n goals had kunnen meepikken.

4 september 2012 om 22:42

Als je goed nadenkt of een paar afleveringen terugkijkt zul je zien dat een van de door jou genoemde namen(@007) af en toe bij die bijnaam genoemd werd.

Vind het zelfs in de gerelateerde recensies meteen terug als ik google bekijk(@king_eric)

4 september 2012 om 11:27

Heel simpel een paperclip.. maar dan moet je die serie wel kennen wil je dit begrijpen..

4 september 2012 om 11:30

Ik ben bekend met de serie, dat is het probleem niet.

4 september 2012 om 11:49

Zijn ouders zaten opgesloten en moesten met de letters die ze hadden wat bedenken...

zo zo hier is de nieuwe messi. Die Plet moet blij zijn dat hij bij Genk mag spelen want dat is echt een wonder. 2 goals bij Twente en dan zeggen dat je overal hebt gescoord, als je dat zegt dan denk ik eerder aan 10-15 goals per seizoen.

En VZ lekker bezig, elk artikel dat ik lees bevat minstens 2 taal fouten.;

4 september 2012 om 11:36

Mensen van VZ zijn uiteindelijk ook maar vrijwilligers/hobbyisten

OT: mooie transfer van Glynor Plet, ik ben benieuwd als hij zich staande weet te houden te tegen de stugge Belgische Defensies.

4 september 2012 om 11:40

ze verdienen hier gewoon geld aan, of dacht jij dat die reclames hier voor jan doedel staan.

4 september 2012 om 11:48

Je hebt wel gelijk hoor Younes-c. Voor een zichzelf respecterende website is het niet positief te noemen dat minstens de helft van de artikelen taalkundig gezien niet optimaal is. Vaak ook fouten waarvan je denkt, lees dat artikeltje één keer door voordat je hem online plaatst...

Buiten het feit trouwens dat Plet bij Twente nauwelijks gescoord heeft, zijn de clubs waar hij dat wel gedaan heeft Lisse, Telstar en Heracles. Toch geen geweldige conduitestaat. Maar wel logisch dat hij er een positieve draai aan geeft natuurlijk.

4 september 2012 om 11:54

"facepalm'' sorry, ik dacht niet helder na, dank je voor het verhelderen

4 september 2012 om 16:51

@arnautovic.

Er van uitgaande dat jij ook een beetje zelfrespect hebt en het feit je met dure woorden gooit, wil ik je er even op wijzen dat "artikelen" meervoud is en dus klopt de zin ...."de helft van de artikelen taalkundig gezien niet optimaal is" fout is.

'is had ik vervangen door 'zijn'.

Dus alvorens iemand te wijzen, dan wel corrigeren op zijn taalfouten, zorg er dan voor dat je eigen spelling wel klopt.

On:
Hopen dat Plet bij Genk wel van meerwaarde kan zijn, want dat hij scoren lijkt me duidelijk. Alleen is het er bij Twente nooit uitgekomen, omdat hij nooit echt de kans heeft gehad.

4 september 2012 om 12:08

Beetje simpel scoren Younes.
Volgens mij staat de naam van Messi nergens in de tekst...
Er wordt gevraagd aan hem wat voor spits hij is en hij geeft antwoord.

Dat jij eerder denkt aan 10-15 goals per seizoen kan hij niets aan doen, dat is namelijk niet wat hij zegt. Overigens komt hij ook wel aardig in de buurt hoor 2010/2011 had hij er slechts 8, maar vorig seizoen weer gewoon 12.

Hij moet Benteke vergeten! Ze weten in Genk wel dat die drie klasse minder is he???

4 september 2012 om 11:42

Sowieso geen goede deal voor Genk denk ik. Benteke is een fysiek sterk aanspeelpunt naast een goalgetter als Vossen. Plet is wel 1,95 maar heeft nog nooit een (kop)duel gewonnen. Ik verwacht dus niet dat Plet in de speelstijl van Genk past. Overigens denk ik wel dat hij het niveau aan kan, maar het ligt er dan maar net aan hoe ze hem gaan gebruiken.

Hij gaat sowieso niet meer dan pinchhitter worden. De Ceulaer - Monrose deden het prima tegen Anderlecht en de beste spits van Genk (vossen) was er niet eens bij.

Macgyver was echt een held. Nou wat een praatjes zeg. Bij twente is hij toch ook behoorlijk mislukt.

4 september 2012 om 11:44

Hij kan moeilijk bij zijn nieuwe club zeggen dat hij het bij FC Twente niet gered heeft door een gebrek aan talent toch? :D

Ik was zelf ook fan van Macgyver! Maar hoe komen ze dan in godsnaam aan Glynor? Was het de naam van zijn zakmes?

De enige relatie die ik kan vinden met Macgyver is dat ene David Glyn-jones de rol van Jeremy Stintson speelde in seizoen 5, aflevering 21. Beetje vergezocht dus.

25 jaar alweer zeg, ik dacht dat hij minstens 2 jaar jonger was. Ben benieuwd hoe hij het in België gaat doen, een echte spits kunnen ze bij Genk volgens mij wel gebruiken.

Geef plet een rol duct tape en hij maakt er een paar goals van!

Matige speler vind ik het, veel te licht en niet genoeg schotkracht!

Overal scoorde hij? Bij FC Den Bosch kon hij nog geen strandbal raken....

Ik heb die serie toch al minimaal 2x in zijn geheel gezien (good old days), maar ik snap het verband tussen Glynor en Macgyver niet. Net zo min snap ik het verband tussen goals en Plet.

Niet echt een informatief stukje tekst...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren