Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wint met 1-3 en stelt kampioensfeest PSV nog even uit

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdagavond een degelijke overwinning geboekt in de Eredivisie. Op bezoek bij Go Ahead Eagles was de ploeg van trainer Arne Slot met 1-3 te sterk dankzij een eigen doelpunt van doelman Jeffrey de Lange en treffers van Luka Ivanusec en Ayase Ueda. Dankzij de zege stelt Feyenoord het officiële kampioensfeest van PSV in ieder geval nog een week uit.

Feyenoord trad aan met doelman Justin Bijlow in de basisopstelling. Hij kreeg de voorkeur boven Timon Wellenreuther. Ook Gernot Trauner, Ivanusec en Antoni Milambo kregen een basisplek bij de Rotterdammers. Zij vervingen respectievelijk Bart Nieuwkoop, de geblesseerde Igor Paixão en Calvin Stengs. Santiago Gimenez haakte vlak voor de aftrap af en werd vervangen door Ueda.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de 25ste speelminuut werd de ban gebroken. Een hard schot van Luka Ivanusec belandde hard op de lat, waarna de bal via de rug van doelman Jeffrey de Lange binnenviel: 0-1. De score werd acht minuten later al verdubbeld.

Wederom stond Ivanusec aan de basis van de aanval, al kreeg hij de treffer ditmaal wel achter zijn naam. Vanaf de linkerkant trok de Kroaat naar binnen en schoot hij vervolgens raak in de korte hoek: 0-2.

Op slag van het rustsignaal volgde de aansluitingstreffer van Go Ahead Eagles. Na een voorzet vanaf rechts van Bobby Adekanye kopte Oliver Edvardsen raak: 1-2. Edvardsen was direct betrokken bij de laatste drie Eredivisie-doelpunten van Go Ahead (twee goals, één assist).

Hoewel Feyenoord na rust al enkele kansen creëerde, werd de bevrijdende 1-3 uiteindelijk pas in de 69ste minuut genoteerd. Calvin Stengs had een werkelijk fenomenale steekpass in huis op Ayase Ueda, die via het lichaam van De Lange doel trof.

In de eindfase van de wedstrijd noteerde Go Ahead nog enkele mogelijkheden, maar mede dankzij puike reddingen van Bijlow kwam de overwinning voor Feyenoord niet meer in gevaar. Stengs tekende overigens nog de 1-4 aan, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de verandering een keer blij dat Feyenoord heeft gewonnen. Ondanks z'n goal zie ik het nog steeds echt niet in Ueda. Stengs ook heel matig maar een fantastisch assist.

Verder best irritant dat GAE denk ik wel 15x simpel is gaan liggen in de hoop op een penalty. Al had dat moment voor de 0-1 met Trauner wat mij betreft echt wel een pingel moeten zijn. Was van dichtbij maar kom op zeg hij slaat hem gewoon weg.

Nou ja, plek 2 zeker voor Feyenoord en PSV thuis binnenhalen tegen Sparta volgende week.

25 april 2024 om 22:56

Ach dan win je hem alsnog tegen een Rotterdamse ploeg. Of iedereen heeft tegen Sparta nog steeds last van een kater… ging er alvast feestelijk aan toe

25 april 2024 om 22:56

Word 2 dagen feest in Eindhoven!

25 april 2024 om 22:57

Ik zie Ueda wel veel goede loopacties maken, lijkt nog geen echte klik te hebben met de andere spelers op dat vlak, wellicht dat dit volgend seizoen meer wordt.. (hoop ik)

25 april 2024 om 23:55

Ik snap echt niet, hoe je het niet ziet bij Ueda. Hij is qua fysiek gewoon netals Brobbey. Groot, sterk en snel. Ueda gaat het verder schoppen dan Gimenez dat kan ik je zeker garanderen. Hij mist helaas veel maar dat doet Brobbey ook.

26 april 2024 om 07:45

Ueda is 1,82 meter groot. Dus naja, groot is misschien wat overdreven. Ik vond hem gisteren wel veel meer betrokken bij het veldspel dan Gimenez in de afgelopen maanden. Ik vind hem ook sterk en snel, dat absoluut. En die gozer kan me een partij hard schieten, niet normaal. Wat pech soms in de afronding, maar die loopactie vooraf aan de 1-3 is geweldig, evenals de assist op hem. Daar is hij van afhankelijk.

26 april 2024 om 08:08

Dat is, volgens de gerenommeerde websites, precies 2 cm meer dan Brobbey 😉. Die vind ik overigens wel veel sterker fysiek

26 april 2024 om 08:44

Ja en ik vind Brobbey ook niet groot dus ja, snap gewoon het woord groot niet. Ik vind Ueda weer veel behendiger in de kleine ruimtes. Hij draaide op een gegeven moment weg bij een verdediger en schoot dan op de hand van de keeper, maar die was echt klasse. Brobbey is meer voor de kaats, die heeft die kwaliteiten niet om zo kort weg te draaien. Hij draait soms wel hè, begrijp mij niet verkeerd. Maar de souplesse waarmee Ueda draaide was net even wat mooier

Mooi, kan ik vanavond nog rustig slapen.

Als leraar heb ik gelukkig 6 mei vrij, morgen niet😉

25 april 2024 om 23:02

Je mag een taartje komen eten voor m’n verjaardag 😜! Oh: om een project X te voorkomen, just kidding (al is het wel
M’n verjaardag)

25 april 2024 om 23:09

Gefeliciteerd

25 april 2024 om 23:30

Gefeliciteerd!
En gefeliciteerd met je verjaardag

26 april 2024 om 08:44

@FR & @Nr.11: Alvast Thnx :D. Weet niet hoe jullie m’n reactie lazen, maar was een reactie op Zeballos, omdat die vrij is op 6 mei (m’n verjaardag).

26 april 2024 om 09:37

Leraren hebben al genoeg vrij... Doe mij ook maar 6 weken zomervakantie

Typisch zo'n einde seizoenswedstrijd. Wel leuk voor Ivanusec en Ueda. Eindelijk.

Ik geloof dat PSV de Feyenoord fans hier een beetje heeft gebroken. Al 4 minuten online dit artikel en nog geen enkele reactie, of loopt mijn computer vast? Ik snap het jongens, ik zou er ook even geen zin in hebben. Edit: opmerking met een knipoog mannen, neem het niet te serieus.

Uiteindelijk knap hoe Feyenoord deze wedstrijd weet te winnen na een turbulente week (zowel positief als negatief). Het was niet hoogstaand maar als je zo effectief bent dan maak je het jezelf wel makkelijk. Ook wel eens anders geweest dit seizoen voor de Rotterdammers.

GAE blijft een leuke ploeg. Voetballen prima mee. Vond ze voorin vandaag wel wat slordig en haastig, en iets te nadrukkelijk op zoek naar een overtreding.

25 april 2024 om 22:58

Maandag al vrij genomen; het blijft geen feest. Al met al was het voor Feyenoord een ronde om niks te winnen of verliezen. Staat al een tijdje vast de eindstand

25 april 2024 om 23:01

100 reacties op het artikel over het kampioenschap van PSV… het bericht over de opstelling van Feyenoord heeft er al de helft, veelzeggend toch?

25 april 2024 om 23:05

Vind het zo onderhand wel vrij vervelend worden. De eerste reactie het artikel van SC Heerenveen is vooral een sneer naar Feyenoord (?), en op dit artikel over de wedstrijd van Feyenoord wordt er ook weer een sneer uitgedeeld. Totaal onnodig, gewoon een beetje uitdagen. En bovendien feitenvrije onzin. Het is een doordeweekse avond wedstrijd, het is 11 uur. Niet meteen een reactie? Ow ow PSV zal de Feyenoord fans wel gebroken hebben! Maar kan ook zijn dat je een grapje maakt om in te haken op dat soort reacties die veel voorbij komenNeemt niet weg dat ik me in de loop van het seizoen wel eens geërgerd heb aan Feyenoorders op dit forum. Verder eens met wat je inhoudelijk zegt.

25 april 2024 om 23:09

Ik meen het niet als sneer hoor, heb nog nooit gezien dat het zo lang duurde bij een wedstrijdverslag van een topclub voordat de eerste reactie kwam en maak daar een klein grapje over. Meestal staan de fans in de startblokken met reeds geschreven samenvattingen (ja, ik ook wleeens). Maar kan me voorstellen dat je als Feyenoorder even niet zo'n zin hebt hier te zijn, het was maar een constatering

25 april 2024 om 23:14

Feyenoorders maken zich al een tijdje geen illusies meer, dit verandert weinig. CL binnen en de beker. Totaal niet gebroken

25 april 2024 om 23:15

Waarom zou je hier als Feijenoorder niet willen zijn. Behalen meer punten als vorig jaar en winnen de beker. Prima seizoen gespeeld met een sterker psv dat terecht kampioen wordt.

25 april 2024 om 23:18

mv010: specifiek na vanavond bedoel ik dan. Als je concurrent kampioen wordt na een titelrace kan ik me voorstellen dat je daar even wat minder zin hebt. Zou ik in elk geval persoonlijk wel zo voelen, en het was ook maar gewoon een grapje he jongens. Neem het allemaal niet te serieus gefeliciteerd met plek 2 en directe CL plaatsing!

25 april 2024 om 23:50

Een grapje inderdaad. Maar na eerdere, van andere gebruikers, trollende reacties ga je daar toch aan twijfelen. Waarvoor mijn excuses. For what its worth vind ik je een van de betere VZ gebruikers, vond het daarom al zo raar dat je ook al een duit in het zakje deed, maar een misverstand dus. Máár, feliciteren met een tweede plek hoeft niet! Wat dat betreft een mislukt seizoen.

25 april 2024 om 23:54

Is het nou een grapje of kun je je het toch wel goed voorstellen en zou het persoonlijk wel zo voelen? Ik ben je even kwijt JtjeVtt.

Psv is al weken kampioen en van een titelrace is eigenlijk geen sprake geweest. Efficiënt Feyenoord gezien, beker binnen en CL voetbal ook. Heerlijk om hier te zijn momenteel, zeker als Feyenoorder😊.

26 april 2024 om 00:10

Vindt je ja? Ja, hier en nu, een paar dagen nadat je de beker pakt en nu wint van GAE. En ja, we kunnen ons puntentotaal van vorig jaar verbeteren. Maar je wordt geen kampioen. En ik heb alle slechte tijden ook beleeft, maar ik wil niet terug naar dat een tweede plek een goed seizoen is. Slot's Feyenoord is het beste Feyenoord dat ik heb meegemaakt en niet afsluiten met de landstitel is geen genoegdoening. Komt nog bij dat Feyenoord nooit een landstitel heeft geprolongeerd, als je de kans hebt (door in het voorbije seizoen de titel te pakken) en je loopt 'm mis, is het een mislukt seizoen. Uiteindelijk wordt je tweede, net zoals in '12 en '14, en destijds vond ik dat top. Nu heb je hetzelfde resultaat (weliswaar meer punten en directe CL), maar voelt het als mislukt.

26 april 2024 om 00:13

Gluubster. Ik kan me best voorstellen dat je als Feyenoord fan even geen zin hebt in VZ, en maak er een klein onschuldig grapje van omdat het hier zo ongebruikelijk stil bleef. Heb het idee dat mijn gevoel voor humor niet zo goed landt in dit topic😂

Pimpelman: ik vind dat je best trots mag zijn op dit seizoen hoor! En het zou wel heel suf zijn om als Ajax fan nu de dominantie van PSV in alle serieusheid te gebruiken om Feyenoord fans te kakken te zetten. Vandaar dat het met een klein knipoogje was. Een complimentje aan de dominantie van PSV vandaag en toch ook een compliment aan de zakelijkheid van Feyenoord verderop in mijn comment.

26 april 2024 om 07:28

In elk grapje zit een kern van waarheid zegt men wel eens😉. Denk trouwens dat het meer te maken had met het tijdstip icm de doordeweekse avond. Men moet gewoon weer om 6 uur in de haven staan he, met opgestroopte mouwtjes.

"Als je concurrent kampioen wordt na een titelrace kan ik me voorstellen dat je daar even wat minder zin hebt." Laat me raden, Ajax-fan? Die staan er een beetje bekend om alleen succes te vieren, is het niet😜?

26 april 2024 om 20:49

"laat me raden, Ajax-fan? Die staan er een beetje bekend om alleen succes te vieren, is het nietðÿ˜œ? "

Ik ga geen uitschakeling tegen een amateurploeg in de beker vieren nee als Ajax fan ben je sowieso niet zo gewend aan het uitblijven van prijzen, hoewel ik vrees dat we daar nu wel aan moeten gaan wennen de komende jaren.

Trouwens, ik vind een tweede plek, beker en CL plaatsing redelijk succesvol hoor. Mag je van mij best trots op zijn!

Leuke wedstrijd voor het vertrouwen van een aantal spelers. Ivanusec, Ueda, Milambo, Zerrouki, allemaal prima vandaag. Bijlow ook met een mooie redding nog op het eind. Verder merk je wat je al weken merkt: Feyenoord speelt nergens meer om.

Wel blij dat we thuis speelden trouwens, uit was die handsbal van Trauner sowieso een pingel geweest.. 🙃

25 april 2024 om 23:01

Zerouki is te traag en mag van mij op dit moment naar de tribune en samen met v d belt zo snel mogelijk verkopen .ik zal het netjes zeggen hier maar je neem ze mee maar je heb er niks aan

25 april 2024 om 23:06

Ik zal het doorgeven.

25 april 2024 om 23:02

Haha heerlijk je laatste zin😬 thuis zit het ons altijd mee hé..
Zerrouki word ik niet blij van..pff traag, veel balverlies, echt niet goed genoeg hoor als Mats weggaat. In NL tegen iets mindere clubs kun je nog mee wegkomen maar in CL totaal niet.

Ik ga altijd uit van een overwinning maar vanavond had ik er geen vertrouwen in

Officieel CL binnen. Toch wel lekker gevoel. Nu worden de laatste 3 wedstrijden wel heel erg oefenpotjes vrees ik. Hoop op jeugd. Wil Slory graag in actie zien eigenlijk en Read! Fan van Read hierzo

Gaan we het dan nu ook zoveel over de handsbal van Trauner hebben of geldt dat alleen voor Ajax?

25 april 2024 om 23:52

Je weet dat ajax in een strijd verwikkeld is met go ahead he? Niet met feyenoord. Wees blij, jouw club is indirect gematst vanavond.

Hier wordt je echt vakkundig genaaid door de arbitrage, want dat was natuurlijk 2x hands van trauner voordat de 0-1 valt. Super hoor.

25 april 2024 om 23:30

Die 1e niet, was via zijn been dat telt niet.

25 april 2024 om 23:35

Oh is dat de nieuwe regel? Lekker makkelijk verdedigen voortaan dan

25 april 2024 om 23:56

Dat is een bestaande regel.
2e was zeker hands

25 april 2024 om 23:57

Die regel is er toch al weer even, als je die al niet kent volg je weinig voetbal

25 april 2024 om 23:31

De 2de is hands en is een pingel, voor de eerste handsbal via het lichaamsdeel is zelden een pingel ook in Europa.Edit: handsbal

26 april 2024 om 00:33

Trauner maakte vrij veel overtredingen. Gek dat dat mag.

Het is gewoon bizar dat Goahead geen pingel kreeg voor die hands bal van Trauner. Dat is toch ongelooflijk? Maakt me geen donder uit wie wint, maar dit kloptvevjt van geen kant

25 april 2024 om 23:58

Nee vraag me af wat de VAR de laatste tijd aan het doen is. Vuistslag Bergwijn, actie van Gaeij gisteren, nu weer bij Trauner. Echt bizar dat ze steeds niet ingrijpen

26 april 2024 om 09:16

Ik klaag gewoon over de VAR en drie incidenten van de laatste weken die men over het hoofd heeft gezien.
In welk opzicht houd ik me dan bezig met de club uit Amsterdam? Dat is totaal niet van toepassing.

26 april 2024 om 10:05

Het is zelfs zo erg dat je zelf niet in de gaten hebt dat je precies 2 momenten van Ajax erbij pakt.

26 april 2024 om 10:13

Waarvan 1 tegen Feyenoord.
Je obsessie om je club groot te maken is bijzonder.

26 april 2024 om 10:37

Mijn club?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren