Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geniale stift Kahveci hoogtepunt bij overtuigende EL-kwalificatie van Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich donderdagavond ten koste van Austria Wien overtuigend verzekerd van een plek in de groepsfase van de Europa League. Sari Kanaryalar wonnen het heenduel in Oostenrijk al met 0-2 en waren tijdens de return in eigen huis opnieuw met 4-1 te sterk. Irfan Can Kahveci werd de grote smaakmaker met twee treffers.

Fenerbahçe kende met een 4-2 overwinning in de Turkse Süper Lig tegen Adana Demirspor een goede generale voor de return tegen Austria Wien. De thuisploeg dacht al vroeg tijdens de return op voorsprong te komen toen Kahveci doel trof. De treffer van de Turkse middenvelder werd echter geannuleerd vanwege buitenspel. Ismail Yuksek zag zijn afstandsschot van een meter of 25 van richting veranderd worden, waarna doelman Christian Früchtl kansloos was: 1-0.

Waar Kahveci in de openingsfase nog een streep door zijn doelpunt zag gaan, wist hij op slag van rust wel de marge te verdubbelen, nadat hij een hoekschop van Luan Peres vogelvrij bij de tweede paal binnenkopte: 2-0. Austria Wien deed echter direct iets terug, want in de blessuretijd van de eerste helft was ook Marvin Martins met het hoofd trefzeker na een voorzet van Dominik Fitz: 2-1.

De ploeg van trainer Jorge Jesus velde in het tweede bedrijf het definitieve vonnis over de Oostenrijkers. Uitblinker Kahveci bewees twintig minuten voor tijd opnieuw zijn waarde voor Fenerbahçe door de sluitpost van Austria Wien vanaf de rand van het zestienmetergebied met een subtiele stift te verschalken: 3-1. Het slotakkoord was vervolgens voor Mert Hakan Yandas, die met een hard schot de lange hoek vond: 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws voor de punten. Nu hopen op makkelijke tegenstanders om zo ver mogelijk te komen. Gefeliciteerd Kanaryalar! Jammer dat Sivasspor is uitgeschakeld. Wat zijn zij slecht zeg!

25 augustus 2022 om 21:14

Tja er is weinig budget daar dus er viel weinig te verwachten, hopelijk is die loting nog wel enigzins te doen voor ecl.

Geweldig dat er enkel Turkse namen op het scorebord staan namens Fenerbahce!

Veldspel en vooral het positiespel was geweldig! Ik zei het eerder al, alioski en Osayi horen de backs te zijn. En tegen mijn zwager zei ik al dat backs 1 van de aller belangrijkste posities zijn in een elftal!

Daar begint meestal de opbouw, aanval, omschakeling, dreiging enz. Dat missen we al sinds Reto Ziegler maar vanaf Roberto Carlos ging het keihard bergafwaarts tot het dieptepunt dat er letterlijk geen echte linksback meer was en niet meer dan een halve rechtsback in de vorm van Sangare die wel kan verdedigen maar niet kan aanvallen.

Jammer dat Arda net niet een doelpunt kan meepikken maar die pass op Osayi was geniaal. Crespo is basismateriaal en vele malen beter dan Arao! Lemos en Rossi nog steeds vlakjes.

Leuk om te zien dat FB ook gewoon met Turkse spelers het halve elftal kan vullen tegen mindere tegenstanders! Qua breedte zijn we top voor Superlig begrippen.

Kom op Maximiliano Gomez! Serdar Dursun is niet om aan te zien maar als stormram prima!

Prima uitgebalanceerd alleen zou ik graag Nino willen zien komen ipv Atilla die 15m kan opbrengen.

25 augustus 2022 om 21:04

JJ heeft de zaken aardig op orde lijkt het.

25 augustus 2022 om 21:09

Fener speelde idd sterk, ik heb alleen vooral Sivas gekeken. Ben ook zeker blij zo veel Turkse namen te zien die veel spelen. Hopelijk blijft dat ook zo met Emre, Koffieman, Altay en Aziz.

Ik hoop wel dat Lemos wordt vervangen door een extra back-up, Aziz basis. Evt mag Atilla best weg als we 20 mln kunnen vangen en halen we Nino in zijn plaats.
Maxi Gomez hangt er helaas van af of Cavani naar Valencia gaat. Als dat vrijdag rond is dan is het vrijwel zeker dat Maxi komt.

En wat de rest betreft helemaal mee eens. Gefeliciteerd bro.

25 augustus 2022 om 21:18

Dat ik Lemos boven Tisserand zie is helaas heel erg jammer. Ik ga er ook van uit dat Lemos sowieso na dit seizoen vertrekt en dat ook de huurperiode van Gustavo niet definitief zal worden. Ook Arao heb ik geen hoge dunk van. Ik verwacht dat Serdar Aziz met gemak indien hij fit blijft, in de basis zal verschijnen. Ik denk dat vanwege de buitenlanderslimitiet Serdar Aziz niks hoeft te vrezen omdat Ferdi geen basismateriaal is op welke positie dan ook. En al helemaal niet op de back positie. Net als Serdar Dursun komt Ferdi veel te kort!

25 augustus 2022 om 21:32

Tisserand is verkocht voor 3 mln gelukkig, ik vond hem nou niet echt beter dan Lemos eerlijk gezegd, veel te onrustig. Betreft Ferdi, ik zie hem het liefst als centrale middenvelder hij is te langzaam voor de flanken.

Gustavo en Arao zijn ook niks, maar Arao hebben we gekocht helaas dus daar raak je niet snel van af. Al zie ik hem wel als centrale verdediger spelen ipv Lemos. Dan halen we maar een back-up voor Crespo of Ismail wordt de back-up van Crespo.

25 augustus 2022 om 21:19

Wat heb jij tegen Ferdi?

25 augustus 2022 om 21:28

Alles, hij is pure middenmoot, van het rijtje: Sezer Ozturk, Alper Potuk, Ozer Hurmaci, Mehmet Ekici, Martin Hakan Yandas, Ali Bilgin, Yusuf Simsek, Ceyhun Eris, Ilhan Parlak, Umit Ozat, Deniz Baris, Deniz Arslan enz enz

Van Serhat Akin en Tuncay Sanli spatte het talent eraf maar Ferdi is een 13 in een dozijn voetballer. Zonder turks paspoort had hij de helft aan speeltijd! Op elke positie hebben we een veel betere speler!

25 augustus 2022 om 23:40

Iemand die Yusuf Simsek 'pure middelmaat' noemt zat waarschijnlijk nog als zaadcel in de onderbroek van zijn vader toen hij een half-gaar café-elftal van Besiktas in het seizoen 2008/2009 eigenhandig kampioen maakte met de hulp van Fabian Ernst die zijn gaten dichtliep. En dat op 30-jarige leeftijd met halve sokken zonder scheendekkers. Christoph Daum zei ooit dat Yusuf Simsek in potentie de beste linkspoot was waarmee hij had samengewerkt. Dat seizoen kreeg hij gelijk.

26 augustus 2022 om 11:17

Leuk wat Daum zei over potentie. Als me tante een klokkenspel had dan zou het mijn oom geweest zijn. Zaterdag Biryol en Gokan Unal waren precies zoals Yusuf Simsek. Te klein voor een tafellaken en te groot voor een servet. Allemaal net niet. Zelfde geld ook voor een Mehmet Topuz en een Serkan Balci. En van Daum heb ik al helemaal geen hoge pet want onder zijn leiding werden we met hangen en wurgen kampioen waarvan 1 landstitel volledig op het conto van Vab Hooijdonk mag worden geschreven door zijn goals uit vrije trappen. De al zo grote daum haha.

Topwedstrijd gespeeld! Dit Fener met Jorge Jesus aan het roer en ik zeg jullie eerlijk ik had het niet verwacht na de 3-3 tegen Umraniyespor. Maar Fener speelt heerlijk voetbal en gaat nog veel tegenstanders pijn doen.

Hopen op een leuke loting en wie weet komen we ver. Maar wat mij betreft gaat de titel echt eerst voor.

25 augustus 2022 om 21:11

De selectie is breed genoeg om op beide punten wat te kunnen betekenen en ik hoop ten zeerste dat we dat dan ook gaan doen.

O SENE BU SENE💙💛
Ik zei het ook al na de wedstrijd van Umraniyespor geef JJ even de kans en het komt goed vrijwel elke positie is vervangbaar vandaar dat alle spelers hun best moeten blijven doen. Hoop dat we ver komen niet alleen voor FB maar ook turks voetbal. Wat geniet ik van FENER na al die jaren!

Ik heb het liefst dat alle Turkse clubs verliezen in Europa maar in een periode dat de meeste Turkse internationals of op de bank zitten, of geblesseerd/uit vorm zijn is het toch een lichtpunt dat Irfan Can weer laat zien wat die kan. De 3 Turken in de basis regel werkt op de zenuwen van heel Turkije maar zonder die regel had Kuntz straks nauwelijks opties om uit te kiezen want als het aan de clubs ligt, spelen ze met alleen buitenlanders.

25 augustus 2022 om 21:35

Afgunst? Gun elkaar die plezier in Europa ook. We zijn al ver genoeg gezakt als of het niet erg genoeg is. Je lijkt avci wel haha.

25 augustus 2022 om 21:56

We zijn niet ver genoeg afgezakt, dat is het probleem. Een 20e/21e plaats is nog steeds niet voldoende om de clubs wakker te schudden. We gaan doodleuk op dezelfde weg verder.

25 augustus 2022 om 23:51

Die 21e plaats ligt niet aan de clubs maar aan onze arbitrage en voetbalbond. De eerste fluit alles dood waardoor er maar 20 minuten puur gevoetbald wordt in een Turkse competitieduel en 70 minuten wordt het spel stilgelegd omdat de meiden op de grond liggen en schreeuwen alsof ze door een kogel geraakt zijn. Zo bouw je geen speltempo op en wanneer je tegen een Europese ploeg komt te staan (of het nu Vaduz of Bayern is) raak je compleet uitgeteld omdat er in 90 minuten tijd maar 4 keer het spel stilgelegd wordt. En de voetbalbond probeert ieder seizoen weer geforceerd een andere ploeg kampioen te maken (goed voor de diversiteit), de afgelopen 4 seizoenen hebben 4 verschillende kampioenen opgeleverd. Geen kampioen kan zijn titel prolongeren, laat staan net als Bayern of PSG 6 x achterelkaar kampioen worden. Dat is niet toegestaan.

Eindelijk een wedstrijd achterover kunnen leunen en genieten van Fener zeg. Alles ging zoals we het woude en de passie en inzet die JJ heeft gebracht in het team is echt niet normaal. Continue wordt er druk gezet door de spelers met een conditie van een paard en van de opbouw tot aan het afmaken gaat alles perfect maar dat laatste is echt het belangrijkste. Dit kon een easy 8- 1 worden. Van week tot week beginnen we beter te spelen maar het belangrijkste is gaan we het kunnen oppakken als we een of 2 verliezen?

Jorge Jesus heeft een fraaie team samengesteld. Fijn dat Fenerbahce toch de broodnodige punten voor Turkije heeft gepakt

Word dit dan eindelijk het seizoen van Fenerbahce? Tegen Kiev waren we eigenlijk ook goed, het duurde Kiev 90+50 minuten om pas hun eerste schot op doel te maken(!) en die kwam dus na een rode kaart van Fener...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren