Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote schoonmaak op komst bij Manchester United: ‘ESPN noemt 7 slachtoffers’

Laatste update:

Manchester United gaat komende zomer de bezem door de selectie halen, zo melden bronnen aan ESPN. Het vertrek van diverse grootverdieners moet de financiële mogelijkheden vergroten, waardoor the Red Devils sneller een beter elftal op de been kunnen krijgen. Liefst zeven spelers die onder manager Erik ten Hag regelmatig aan spelen toekomen zouden zich zorgen moeten maken.

De clubleiding heeft onlangs de eerste gesprekken gevoerd over de komende transferzomer. Daaruit bleek dat Manchester United een groot aantal spelers moet verkopen, om zo nog meer ruimte te maken in het transferbudget.

Volgens ESPN heersen er vraagtekens over veel spelers, waaronder een aantal gerenommeerde namen. De toekomst van Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Harry Maguire, Casemiro, Scott McTominay én Christian Eriksen op Old Trafford is onzeker.

Tom Heaton, Jonny Evans en Anthony Martial lopen over een aantal maanden uit hun contract in Manchester. The Red Devils hebben de eenzijdige optie om het contract van Martial met een seizoen te verlengen, maar zullen die hoogstwaarschijnlijk niet lichten.

Manchester United hoopt verder een aantal spelers te lozen die momenteel uitgeleend zijn. Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Donny van de Beek (Eintracht Frankfurt), Facundo Pellistri (Granada CF) en Brandon Williams (Ipswich Town) mogen komende zomer definitief vertrekken.

Ten Hag wil zich komende zomer in eerste instantie richten op het strikken van een verdediger en spits. Verder moet de algehele kwaliteit van de selectie van Manchester United op worden gekrikt.

Eric Ramsay


Ten Hag moet op korte termijn afscheid nemen van zijn assistent, Eric Ramsay. De 32-jarige Welshman staat op het punt om de jongste hoofdtrainer in de geschiedenis van de Major League Soccer te worden. Volgens ESPN heeft Ramsay reeds getekend bij Minnesota United. Het lijkt erop dat hij zaterdag tegen Fulham voor het laatst in de dugout zit bij Manchester United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja dit heb ik wel vaker gelezen, "De grote schoonmaak". Het wordt hoog tijd, maar ik moet het eerst allemaal nog zien. Die spelers krijgen nergens zoveel salaris als bij United, dus die willen echt niet zomaar weg.

24 februari 2024 om 08:32

Misschien dat Eriksen nog wel te verleiden is om in de herfst van zijn carrière terug naar Ajax te komen voor een paar miljoen. Van de Beek misschien ook?

24 februari 2024 om 08:50

Een middenveld met Henderson, Eriksen en vd Beek? Dat is wel interessant hoor. Ik heb alleen echt geen idee hoe goed vd Beek op dit moment nog is. Volgens mij heeft die kerel echt 4 of 5 jaar volledig stilgestaan. Hij komt nu bij Frankfurt volgens mij ook niet aan spelen toe. Dan moet je daar als Ajax toch niet meer voor gaan lijkt me. Eriksen zie ik voor 60 min per wedstrijd nog wel van waarde zijn. Kun je hem mooi afwisselen met een jonge speler.

24 februari 2024 om 09:11

Lijkt me voor van de Beek zelf ook een lastige afweging. Van de ene kant kom je terug in ene vertrouwde omgeving waar je geliefd ben bij de fans (en dus misschien wel de ideale plek om je vorm en vertrouwen weer terug te winnen), van de andere kant is het natuurlijk wel een afbreukrisico van je status in Amsterdam. Maar goed, veel slechter dan nu kan zijn carrière eigenlijk niet gaan, die zit echt enorm in het slop. Eriksen zie ik echt wel als reële optie. Je haalt hiermee wel echt twee Ajax-jongens in huis. Dat is precies de herkenbaarheid die het nu nodig heeft.

24 februari 2024 om 09:12

Eriksen moet je alles aan doen, zeker gezien zijn transfervrije status. Van de Beek moet je niet aan beginnen. Die heeft in 3 jaar amper wedstrijden gespeeld, en maakt nu ook niet echt indruk. Zet dan Berghuis op 10 en haal een echte rechtsbuiten.

24 februari 2024 om 09:30

Eriksen heeft nog een contract tot 2025, gewoon betalen!

24 februari 2024 om 10:45

Eriksen is lang niet meer de Eriksen van de Ajax jaren, dus haal niet te veel vergane glorie. Van de Beek moet je niet meer willen. Was voor zijn transfer, bij Ajax gewoon een goede meevoetballer, maar ook niet meer dan dat. En nu overal mislukt en zeer blessuregevoelig. Nee, als Ajax in de hogere leeftijdsklasse gaat scouten, dan moet je spelers halen die nog een paar jaren flink wat kunnen toevoegen aan Ajax, en dan bedoel ik in een kwaliteitsrijk Ajax, niet de huidige selectie. Al zal Ajax komende zomer niet een heel elftal kunnen vervangen. Wel kun je geld vrijmaken als je de volgende spelers voor redelijke bedragen kunt slijten: Rulli, Rensch, Gaaei, Sutalo, Sosa, Salah-Edine, Martha, Taylor, Fitz-Jim, Bergwijn, om maar een stuk of wat te noemen. Die zijn om verschillende redenen niet degenen wie Ajax meehelpen om mee te doen voor minimaal de eerste twee plekken. En laat de scouting ook eens een paar goedkope pareltjes opsporen. Als ik een Beelen zie bij Feijenoord, of een van de Ven bij de Spurs, dan denk ik, heeft Ajax wel kundige mensen binnen de scouting die vroegtijdig ook binnen de Nederlandse competitie aankomend talent kunnen signaleren. Onder Michels haalde Ajax onder meer een Rijnders, Neeskens, Haan, van Dijk, om zo maar een paar te noemen. Die had daar oog voor. Je moet, bijna als eerste, talent kunnen herkennen, want dan kosten dat soort jongens geen 10 miljoen. Scheelt enorm in je kostenpost! Maar we moeten maar afwachten. Vanaf half maart begint Kroes, en die moet z.s.m. een goede TD aanstellen. Laten we van der Sar deze beurt maar overslaan;-)))))

24 februari 2024 om 11:04

@Pinko, dat spelers onder Slot giga veel stappen zetten is inmiddels wel bekend, Kokcu, Geertruida, etc. zijn voorbeelden, en nu Beelen. In een goed gebalanceerd elftal met een toptrainer kan dat.

Bij Ajax zie je nu 4x op rij een matige trainer, en een selectie waarvan de balans volledig weg is.

Dat kan je echt niet vergelijken, Sutalo heeft echt nodige laten zien. In deze onbalans ziet het er echt niet uit, maar ik sluit niet uit dat tussen Geertruida, Hancko, Trauner het een heel ander verhaal zou zijn geweest. Kans dat Beelen in dit Ajax hetzelfde zou laten zien, is vrijwel nul.

Neem Gooijer, speelde 2 wedstrijden prima, maakt een fout, en er komt gelijk veel druk op te staan, sindsdien wordt hij met knikkende knietjes voorbij gelopen door NEC en Heerenveen. Dat was in een stabiel elftal als Feyenoord heel anders gelopen, daar ben ik van overtuigd.

Ajax heeft overduidelijke troep zoals Martha, Banel, Avila, etc. Die moeten zsm weg, voor de rest moet er eerst een tactisch zeer sterke toptrainer komen en een goede TD. Balans brengen, en dan verder kijken. Hlynsson, Gooijer, Rensch, Sutalo, etc. zijn met name extreem wisselvallig, goede prestaties worden afgewisseld met diepe dalen. Dat hadden Kokcu, Geertruida, Hancko (voor Feyenoord), etc ook. Breng stabiliteit, balans en tactisch sterke trainer, en ik denk dat eruit gaat komen bij die gasten.

Misschien moeten ze de bezem door de medische staff halen om te achterhalen waar al die blessures vandaan komen, een goed begin.

24 februari 2024 om 08:07

Slaat nergens op, elke team heeft veel blessures in de premier league maar United kan het niet allemaal zo goed opvangen omdat de selectie niet zo breed is.

24 februari 2024 om 08:22

Hou toch op man, statistieken wijzen erop dat ze bij Man Utd om de haverklap in het lappenmand liggen. Iedergeval, de belangrijke spelers. Of het nou fysiek, mentaal of andere redenen hiervoor zijn, bij Man Utd is het al tijdje structureel en dan hebben we het niet alleen over dit seizoen.

24 februari 2024 om 08:47

Voor iedereen geldt een maximale belasting en United betaalt dit seizoen de tol voor vorig seizoen. Toen hebben we een belachelijk druk schema gehad en zijn de spelers overbelast. Dit jaar betalen we daar de rekening voor en we hebben te weinig kwaliteit in de selectie om dat op te vangen.

24 februari 2024 om 08:57

Ik ben het deels met je eens, maar ik vind het bijvoorbeeld wel echt slecht hoe ze met Shaw zijn omgegaan. Essentiële speler voor ten Hag, maar te vroeg gebracht waardoor die er nu weer uit ligt. Maar dat er gewoon geen waardige vervangers zijn voor Martinez of Shaw zijn is wel echt slecht idd.

Vraag me dan wel af of dit ook langzaam het einde betekent voor ten Hag, vraag is of hij ook meegenomen gaat worden in de grote schoonmaak. Aan de andere kant is het natuurlijk ook weer de vraag wie dan wel de ideale coach voor United zal zijn. Plus, welke spelers moeten er gaan komen die de stabiliteit in combinatie met kwaliteit gaan geven die dit team nodig heeft...

24 februari 2024 om 08:36

Ik denk dat Ten Hag nog wel even mag blijven zitten. Hij doet het niet super slecht en er is in ieder geval alweer veel meer rust bij club sinds zijn komst. Nu er eindelijk een andere eigenaar is kan hij echt gaan bouwen. En we hebben gezien bij Ajax dat bij een goede samenwerking, zoals met Overmars, hij een top team kan bouwen met een prachtige visie op het spelletje.

24 februari 2024 om 09:10

Sorry, maar de Glazers hielden de laatste jaren toch al niet meer de hand op de knip? Er zijn inmiddels ook alweer honderden miljoenen uitgegeven onder ten Hag en het zijn niet bepaald koekenbakkers die zijn gehaald. Dat je dan in Maart zit te strugglen voor de zesde plek met een doelsaldo van plus 1, tsja, erg goed is het niet!

Het is goed verder dat ie nog langer de kans krijgt hoor, maar het is niet bepaald een stijgende lijn en hij heeft de selectie veel meer naar zijn hand kunnen zetten.

24 februari 2024 om 09:28

Ten Hag heeft in zijn eerste 50 wedstrijden meer punten gehaald dan Mourinho, Solskjaer, Van Gaal en Ferguson. Het is gewoon razend knap wat hij met deze selectie presteert, laat staan met het blessureleed waar ze mee te maken hebben.

Met name in Nederland worden de prestaties van ETH gebagatelliseerd, omdat men verwacht dat hij zo even Man City van de troon stoot. Helaas is dit United niet het United met Ronaldo, Ferdinand, Scholes, Rooney, etc....

24 februari 2024 om 11:02

Tussen Man City en Man U zit dan ook een gat kwa niveau van hier tot Tokyo. En knap hoor wat hij presteert met een selectie van honderden miljoen euro's die hij notabene zelf heeft samengesteld. En het ging nou niet veel beter zonder die blessures.

Op zich allemaal logische namen. Maar ik zou er nog een paar aan willen toevoegen. Antony, Rashford, Malacia, Mount. Probleem zal worden wie de salarissen van deze spelers wil overnemen. Hebben allemaal een idioot salaris gekregen om, maar bij United te komen voetballen. Verder zal het ook belangrijk zijn op welke plek United dit seizoen eindigt. Geen Champions League betekent opnieuw dat niet de echte top gehaald kan worden, tenzij er wederom met veel geld gezwaaid wordt. Ook moet de invloed van ten Hag op transfers ingeperkt worden. Een goede TD moet de eindbeslissingen gaan nemen en ten Hag een adviserende, maar geen beslissende rol spelen. Natuurlijk moet die TD de adviezen van ten Hag wel serieus nemen, maar niet blind overnemen. Hoorde laatst het gerucht dat United geïnteresseerd zou zijn in Brobbey. Nou, dan houd maar direct op met het praten over nieuw beleid. Leuk voor de Europese subtop (tussenstop) maar niet als je weer serieus om de prijzen wilt gaan spelen.

24 februari 2024 om 10:08

Zelfs als je wel de CL haalt is het totaal onrealistisch om echte toppers te gaan halen. Die willen al jaren niet naar Man U als ze ook naar de echte topteams kunnen en die wel willen zijn al over the hill zoals Casemiro bijvoorbeeld. Ze moeten eerst eens gaan bouwen aan een elftal met identiteit en talent en als er dan wat staat kan je een absolute topper halen die je over de streep trekt. Het huidige Arsenal is daarvoor het beste voorbeeld.

24 februari 2024 om 12:19

Ja joh. Vraag maar aan Chelsea hoe slim het is om te proberen om bijna je volledige elftal in 1 keer te vervangen. Die zijn na 2 jaar er zelfs op achteruit gegaan. Mensen onderschatten hoeveel tijd teams nodig hebben om op elkaar ingespeeld te raken. Vastigheid is ook belangrijk in je team. Anders blijf je in die speler draaimolen hangen als club waarin je spelers eruit trapt en nieuwe binnenhaalt als het niet loopt

McTominay heeft zoveel belangrijke goals gemaakt, die kan je onmogelijk verkopen. De ideale 13e man en kind van de club. Maar we zullen zien wat er gebeurt. Ieder jaar is dit het verhaal en ieder jaar blijven de meeste spelers. Ze kunnen namelijk nergens verdienen wat ze nu verdienen en ManU weigert ze het jaar erop uit hun contract te laten lopen want dat zou kapitaalvernietiging zijn. En zo door.

Als je in één keer afscheid neemt van Casemiro, Varane, Eriksen én Maguire ben je alle ervaring en leiderschap in de selectie kwijt.

Verwacht niet dat Ten Hag daarmee akkoord gaat.

24 februari 2024 om 11:44

Is prima op te lossen. Kimmich is ontevreden bij Bayern, evenals Goretzka. Haal je die 2 binnen voor de Duitse mentaliteit + een goede partner voor Martinez achterin (tomori/guehi?). Dan moet je alleen nog aanvallers hebben. Rebuild heeft sowieso meerdere transferperiodes nodig.

24 februari 2024 om 12:21

Een team heeft balans en collectieve ervaring nodig. Dat zou je als Ajacied ondertussen wel moeten nemen. Je halve team ontslaan werkt niet. Dat zien we nu ook weer bij Chelsea die na 2 jaar nog slechter zijn dan daarvoor. Ik zou ten zeerste afraden om meer dan 4/5 vaste krachten te verkopen per seizoen.

Hahaha dit lees ik nou al 7 jaar lang elk voorjaar. Zelfs sommige namen zijn elk jaar hetzelfde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren