Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles Almelo geeft overwinning op Ajax geen goed vervolg

Laatste update:

Heracles Almelo heeft zes dagen na de knappe overwinning op Ajax (1-0) niet opnieuw een zege in de Eredivisie kunnen boeken. Het team van Frank Wormuth moest zaterdagavond genoegen nemen met een doelpuntloos gelijkspel bij ADO Den Haag, dat zodoende net als vorige week bij sc Heerenveen (2-2) een punt pakt: 0-0. De laatste negen uitduels van Heracles in de Eredivisie leverden slechts drie punten op, alleen kwamen voort uit drie gelijke spelen.

Het niveau én de attractiviteit van het duel hielden in de eerste helft te wensen over. ADO werkte weliswaar hard en oogde gedreven, maar het ontbrak aan kwaliteit. Heracles maakte daarentegen een matte indruk en zodoende waren de toeschouwers de grote verliezer. De eerste grote kans was voor het team van Wormuth na een half uur spelen. Cyriel Dessers werd de diepte ingestuurd, kapte zijn tegenstander Sam Stubbs goed uit en schoot de bal vervolgens ongecontroleerd in het zijnet van het doel.

Ook vlak voor rust had Heracles zomaar op 0-1 kunnen komen toen Delano Burgzorg de bal kreeg na een actie van Jeff Hardeveld aan de linkerkant. De schuiver was een prooi voor Luuk Koopmans. ADO wist op zijn beurt Janis Blaswich niet te verrassen. Een schot van Lex Immers van afstand was ongevaarlijk en dat gold ook voor de kopbal van Sam Stubbs. De inzet van de Engelsman ging over het doel van Heracles.

Alan Pardew koos er tien minuten na rust voor om Erik Falkenburg te vervangen door Crysencio Summerville en dat zorgde voor een beduidend aantrekkelijkere tweede helft. De aanvaller zorgde voor meer dreiging, al was de eerste grote kans na rust voor Heracles. Een prachtige vrije trap van Mauro Junior kon van dichtbij niet worden binnengelopen door Mats Knoester. Een minuut later was ADO dicht bij de 1-0. Blaswich voorkwam met zijn voet op de doellijn dat Omar Bogle kon scoren.

Luttele minuten later was ADO wederom dichtbij een treffer. Summerville liet op rechts twee Heraclieden zijn hielen zien en legde de bal breed op Immers. Ook de inzet van de middenvelder in de lange hoek werd door Blaswich gekeerd. Het antwoord van Heracles kwam op naam van Sylvester van der Water, wiens schot door Koopmans werd gekeerd. In de slotfase kreeg Shaquille Pinas nog een tweede gele kaart voor een charge op Dessers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zag wel de patronen van Pardew,maar waarom kregen Heracles geen corner op het einde die Pinpas krijgt rood en dat duurde nog een minuut langer?

29 februari 2020 om 20:43

Inderdaad zagen we vooral in defensief opzicht de spelpatronen en spelopvatting hoe Pardew het wil zien en laten we eerlijk wezen dat het bijzonder knap is om geen tegenstreffer te hoeven te incasseren. We hebben het wel over Heracles dat afgelopen weekend nog Ajax versloeg dus het is gewoon knap in defensief opzicht. Deze week lekker werken aan de aanvallende patronen en dan blijft Ado er wel in. Laat dat maar aan Pardew en zijn assistenten over.

29 februari 2020 om 22:10

Blijf jij lekker de polonaise lopen over dat puntje dat vandaag gepakt is en het feit dat ze de 0 hebben gehouden. Ondertussen lopen de concurrenten weer een paar punten weg en is het gat 6 punten. Binnen 6 wedstrijden moeten die aanvallende patronen erin zitten anders is het te laat.

Een echte 0-0 wedstrijd en dat werd het dan ook. Van 2 kanten pure armoede. Enig lichtpuntje was Summerville die nog een paar leuke acties had bij zijn invalbeurt. Onbegrijpelijk dat hij niet in de basis start. De enige die dit seizoen gevaar weet te stichten bij Ado.

Wat een kut wedstrijd weer ik heb me ook aan die immers zitten ergeren weer zeg die moet echt zo snel mogelijk stoppen

Ado heeft toch mooi een punt gepakt tegen de ploeg die afgelopen weekend nog Ajax versloeg. Verdedigend stond het goed bij Ado en Pardew heeft het defensief lekker voor elkaar gekregen nadat de laatste weken zeer ongelukkig en vooral door dekkingsfouten goals werden weggegeven zoals tegen Sparta, Sparta kon scoren tot 2 maal toe vanuit een corner!!!pardew heeft de defensieve spelpatronen erin zitten alleen nu nog doelpunten maken . Helaas lukte dat vandaag niet maar deze week zal Pardew zich meer gaan richten op de spelpatronen die nodig zijn om aanvallend tot meer kansen te komen.maar laten we eerlijk wezen: 1 punt pakken tegen de ploeg die afgelopen weekend nog de aanstaande landskampioen versloeg is gewoon bijzonder goed.en ja, het is geen tikkie takka voetbal maar in deze omstandigheden en met dit materiaal kan dat ook lastig en dat doen Feyenoord en PSV ook niet.maar mooi een puntje en daar kunnen we verder mee zal men denken bij Ado en de fans mogen er best blij mee zijn.

29 februari 2020 om 20:56

Een bus voor het doel parkeren. Wat een spelpatroon, wat een genie, dat heeft ie toch maar even bedacht. Dat nooit iemand anders op dat idee is gekomen. ADO weet thuis niet te winnen van een ploeg die in september voor het laatst een uitwedstrijd won. Heel knap. Ik kan je ook melden dat de concurrentie Vvv, FC Emmen, Sparta en RKC allemaal wel thuis wisten te winnen van dit Heracles en daar ook allemaal de 0 wisten te houden. Dat is het perspectief waarin je deze prestatie moet zien.

29 februari 2020 om 21:07

Maar Ado kreeg geen goal tegen en dat mag toch wel positief zijn? En het begint vanuit de defensie en inderdaad moet het aanvallend beter maar daar is nog net tijd voor.maar je bent er wel mee eens toch dat de 0 houden uitstekend is ?

29 februari 2020 om 21:20

Ongeveer iedereen die onderin staat houdt de 0 als ze thuis tegen Heracles spelen. Dat ADO dat ook kan, zou ik niet uitstekend willen noemen, maar normaal. Zeker als je met 10 verdedigers/middenvelders speelt. Ook meteen logisch dat je dan aanvallend nog wel wat werk hebt te verrichten als je er maar eentje opstelt. Je zou juist in dit soort wedstrijden iets meer met de aanval kunnen doen. Dat je volgende week tegen AZ de boel dichtspijkert lijkt mij heel logisch.

Haha iedereen lachte ado uit. Zo zie je maar weer die analitici die zeiden van 2e en 3e rangs engelse voetballers, hebben er totaal geen verstamd van.

29 februari 2020 om 20:54

Want vandaag was het top? ADO was weer dramatisch, die degraderen .

IK zou wel eens een statistiek willen zien van de resultaten die ploegen boeken de eerstvolgende wedstrijd nadat ze van Ajax hebben gewonnen. Gevoelsmatig volgt vaak puntverlies..

29 februari 2020 om 21:03

Dit seizoen verloren AZ, Groningen en Heracles allen hun wedstrijd na winst op Ajax. Alleen Willem II won de eerstvolgende wedstrijd.

29 februari 2020 om 21:12

Hier moet de KNVB eigenlijk tegen optreden is gewoon competitie vervalsing hun best doen tegen Ajax en daarna hun volgende wedstrijd verliezen

29 februari 2020 om 21:20

Ik ga er meteen een mail uit gooien.

29 februari 2020 om 21:22

Wel logisch dat Willem II wel zijn eerstvolgende wedstrijd won trouwens. Die noemen ze niet voor niets het Ajax van het zuiden.. Die doen niet mee aan dat soort praktijken..

29 februari 2020 om 21:37

Ajax kan de wedstrijd morgen dus met vertrouwen tegemoet zien 😉@Frankly87, je kunt het gelijk in het belachelijke trekken, maar ik denk dat bepaalde ploegen zoveel energie in de wedstrijd tegen Ajax leggen, daarmee soms succes behalen en de wedstrijd daarna energie en concentratie missen. De wedstrijden tegen Groningen en Heracles zijn daar exemplarisch voor. Vandaag was Heracles bloedeloos tegen een dolend ado.Groningen idem: tegen Ajax speelden ze met de instelling van Getaffe, alles voor de winst en met succes. Eerstvolgende wedstrijd onderuit tegen PEC.

Eindelijk speelt die Pardew naar zn materiaal: verdedigend. Maar waarschijnlijk te laat. Hij moest gewoon meteen elke wedstrijd de bus parkeren en de lange bal spelen. Het gaat om punten pakken. Dat PEC VVV en Fortuna spelen ook niet goed maar zij pakken wel de punten. Alleen Van Buren nog in de spits en dan kunne we misschien nog enkele punten pakken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren