Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij zou ook bij Barcelona of Juventus kunnen spelen, niet alleen bij United’

Laatste update:

Jack Grealish is dit seizoen de absolute smaakmaker van Aston Villa en de aanvallend ingestelde middenvelder wordt dan ook al getipt voor een transfer naar de Engelse top. Met name Manchester United zou zeer gecharmeerd zijn van Grealish’ kwaliteiten en the Red Devils doen er naar verluidt alles aan om hem aankomende zomer te kunnen strikken. Oud-ploeggenoot Gabriel Agbonlahor denkt echter dat Grealish beter kan krijgen dan de club uit Manchester.

“Het goede aan Jack is dat hij zowel met als zonder de bal rent, op verschillende posities kan spelen en doelpunten kan maken. Hij is het type speler waarvoor voetbalfans, die niet eens voor Villa hoeven te zijn, wedstrijden kijken. Ik zeg dit niet alleen maar omdat ik met hem samen heb gespeeld, maar ik denk echt dat hij op dit moment de beste aanvallende middenvelder is die Engeland tot zijn beschikking heeft”, is Agbonlahor lovend in gesprek met The Sun.

“Daarom denk ik dat, als mensen het over Grealish en Manchester United hebben, hij veel hoger kan mikken. Hij zou bij geen enkel team in de wereld misstaan, zelfs niet bij Barcelona of Juventus. Gezien waar Manchester United nu staat, zou hij naar betere clubs kunnen. Hij hoeft zich niet alleen op United te richten, maar hij zou zich moeten focussen op een team dat volgend seizoen in de Champions League speelt”, sluit Agbonlahor af.

Solskjaer: 'Ik dacht niet ik Fred ooit nog een doelpunt zou zien maken'

Manchester United was jaren geleden overigens ook al eens in de markt voor Grealish, die destijds over een aflopend contract bij the Villans beschikte. De club uit Birmingham slaagde er toen in om de nu 24-jarige Grealish aan boord te houden: “Hij viel toen al op en hij droeg zijn sokken ook al zo laag”, blikt voormalig manager Alex McLeish terug in gesprek met de Daily Mail. Manchester United kon de zeventienjarige Grealish destijds voor een opleidingsvergoeding van slechts een paar ton inlijven, maar greep uiteindelijk mis.

“Bryan Jones (toenmalig hoofd jeugdopleiding van Aston Villa, red.) vertelde me dat zijn contract bijna afliep en dat Man United hem wilde hebben”, gaat McLeish verder. “Alle afdelingshoofden kwamen toen bij elkaar en we waren het erover eens dat we hem honderd procent moesten behouden. Misschien boden we hem wel een ongehoord bedrag voor een jeugdspeler, maar Aston Villa heeft uiteindelijk uitstekende zaken gedaan. Ik weet nog dat zijn vader naar mijn kantoor kwam, waar wij hem vertelden dat we er alles aan zouden doen om Jack gelukkig te maken en hem hier te houden.”

Grealish maakte in die tijd ook zijn debuut in de selectie toen hij op de bank plaats mocht nemen voor een wedstrijd tegen Chelsea: “Dat plan hebben we uitgedokterd om hem vast een voorproefje te geven. Een maand later waren we echter op Old Trafford en Jack en een zaakwaarnemer werden daarna gezien in het restaurant van Rio Ferdinand. Ik weet zeker dat Jack blij was dat grote clubs hem wilden hebben, maar je wist dat zijn hart bij Villa lag. Het was voor ons enkel zaak dat we hem de juiste aanbieding deden.”

Denk jij dat Jack Grealish klaar is voor de absolute top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan zeker een stap omhoog, maar hoe hij het dan doet is ook weer afwachten. Die sokken trouwns, hebben ze tegenwoordig scheenbeschermers van 2 cm?

29 februari 2020 om 14:39

Ik zag laatst op Foxsports dat Linssen zijn scheenbeschermers liet zien. Die waren niet groter dan 20 centimeter. Beschermde lang niet zijn hele scheen

29 februari 2020 om 15:37

Dat was gewoon een maandverbandje. Hij beweerde ook nog dat dat genoeg was hahaha.

Nou Agbonlahor, het kan zomaar zijn dat United volgend jaar weer Champions League speelt. En aangezien hij ook pas in de zomer zou kunnen komen, is United misschien wel een prima bestemming tegen die tijd.

Zou hij dat zelf niet mogen bepalen?
Britse spelers zijn in het buitenland meestal geen succes.
Daarbij is hij (schijnbaar) fan van United.
Waar United nog steeds de CL kan halen.
Er komt wel iets meer bij kijken dan alleen maar te beoordelen over je kwaliteiten waar je naar toe kan.
Grealish zie ik graag naar United komen. En zal het daar zeker goed doen.

Al zou het me niet verbazen als City zijn kans pakt.

29 februari 2020 om 14:53

Als hij echt een fan van United blijkt te zijn, dan gaat hij vast niet voor City kiezen haha. Laten we het hopen!

29 februari 2020 om 15:05

Kan gewoon dat hij voor City kiest hoor. Sterling was ook een United fan maar koos voor City.

29 februari 2020 om 16:35

Dat wist ik niet. Wel komisch dat die dan uitgerekend bij Liverpool doorbreekt en dan naar City gaat. Hij heeft zich in ieder geval goed ontwikkeld.

29 februari 2020 om 15:05

Hij is fan van 1 team en dat is het team waar hij nu speelt. Hij heeft schijnbaar wel aangegeven een voorkeur voor een stap naar United te hebben. Maddison is wel United fan.

29 februari 2020 om 15:40

Van Grealish zijn er tweets van jaren terug waarin hij uitkijkt naar wedstrijden van United en zich als fan lijkt te uiten. Dus ja, is wel even geleden maar ook Jack leek United te volgen. Maar zoals hierboven al gezegd is, dat hoeft niks te zeggen. Sterling heeft voor beide rivalen gespeeld.

29 februari 2020 om 16:41

Misschien dat Sterling daarom zo’n moeite heeft met scoren tegen United😜

29 februari 2020 om 17:22

echter zijn beiden niet nodig aangezien united al bruno en pogba heeft. de focus moet echt liggen op sancho, een cv, een spits en twee verdedigende middenvelders. Pogba ligt nog twee jaar vast als je het jaar meerekend dat united eraan kan plakken en is gehaald met de belofte dat er een team om hem heen gebouwd zou worden. Als united hem aan zijn contract houdt en laat zien dat zij goede versterkingen halen dan huppelt hij ook weer rond als een blij kind. Is nog steeds met afstand de beste speler die united heeft en een betere of iemand van gelijk niveau ga je niet krijgen voor een normaal bedrag.

Ik zeg het als Liverpool fan niet graag, maar ik kan me goed voorstellen dat een speler als Grealish op dit moment juist graag naar United zou gaan. Alle aankopen van Solksjear pakken tot nu toe goed uit en met elke aankoop wordt er ook weer een stap richting de top 4 gezet. Met Grealish erbij zie ik ze volgend seizoen als absolute favoriet voor een plek achter Liverpool en City en verder kan over 2/3 seizoenen alles alweer anders zijn en zou Grealish zo maar onderdeel kunnen zijn van het team dan United weer eens de titel bezorgd

29 februari 2020 om 18:56

Moet natuurlijk wel bij gezegd worden dat over 2/3 jaar United ook 2 trainers verder kan zijn en 8e staat, maar in de nabije toekomst (komend seizoen) zie ik ze zeker top 4 halen

Ik ben ondertussen wel de mening toebedeeld dat Solskjaer wat meer erkenning verdient. Waar het aanvankelijk leek alsof de spelers geen idee hadden hoe te willen spelen en pas gingen nadenken wanneer ze de bal toegespeeld kregen, zie je nu een veel duidelijkere spelopvatting en daaruit vloeit meer vertrouwen voort. Met name de toevoeging van Fernandes speelt een grote rol in de rust die nu getoond wordt. Het zou mij niet verbazen wanneer United aan het einde van het seizoen alsnog in de top vier eindigt en de el wint. Met het enorme fundament en financiële kracht zou het daarom niet gek zijn om ervan uit te gaan dat ze volgend seizoen weer meedoen om de prijzen. Zeker met Rashford terug, en een Pogba die mogelijk blijft. Daar waar Barcelona en Juventus juist in een neerwaartse spiraal terecht lijken te komen. Wat is wijsheid?

29 februari 2020 om 22:36

Als united met geld durft te smijten en de juiste spelers aantrekt en daarnaast de vergane spelers zoals een jones, matic en mata laat gaan dan doen ze volgend jaar weer mee om de prijzen. Met 1 spits, rechtervleugelaanvaller, een cv en twee verdedigende middenvelder kan volgend seizoen elke positie dubbelbezet zijn met daarachter nog wat talenten zoals een gomes, chong of garner. Dan doe je gwn weer mee en maakt het ook niet uit dat je veel wedstrijden speelt of als er iemand even geblesseerd raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren