Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Inter vindt per direct transfervrije vervanger voor geblesseerde Milito’

Laatste update:

Internazionale is er naar verluidt in geslaagd om per direct een vervanger te vinden voor Diego Milito. De Argentijnse spits is door een blessure de rest van het seizoen uitgeschakeld en dus was de topclub uit Milaan op zoek naar aanvallende versterking. Die zou nu gevonden zijn.

/

Diverse Italiaanse media melden dat John Carew dinsdag in Milaan arriveert, waar hij een contract voor de komende maanden moet gaan tekenen. De 33-jarige Noor speelde vorig seizoen nog voor West Ham United, maar zat zonder club sinds hij daar afgelopen zomer vertrok. De ervaren spits is zodoende transfervrij en kan meteen bij i Nerazzurri aan de slag.

Carew zou zijn handtekening kunnen zetten onder een verbintenis voor vier maanden, die hem in totaal ongeveer 300.000 euro zou opleveren. De Noor moet dan nog wel de medische keuring doorstaan. Tijdens de jaargang 2003/04 kwam Carew ook al uit in de Serie A; Valencia leende hem dat jaar uit aan AS Roma, waar hij in twintig competitieduels goed was voor zes doelpunten.

Denk je dat John Carew van waarde zal zijn voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er nou echt niks beters in de jeugd van inter als John carew?
dan kun je de jeugd net zo goed opdoeken!

was vroeger een aardige spits, maar nu kan hij inter echt niet helpen aan een CL plek, zelfs niet als 2de man

Tsja, Carew is een beetje zoals Anelka bij Juventus is.. Iemand met ervaring en iemand puur voor de opvulling vanwege blessures of iets anders.. Carew was vroeger toch wel een gevaarlijk mannetje die je altijd in het oog moest houden.. Of hij dat nu nog is laat ik in het midden, heb hem al heel lang niet meer zien voetballen..

Vind het trouwens wel jammer dat bv niemand van de belofte doorstroomt naar de a selectie.. Misschien wel te maken met het feit dat ze bij Inter punten moeten pakken op Europees te halen en ze dan liefst ervaring kiezen.

26 februari 2013 om 10:54

ik snap je punt qua ervaring.
maar als er 1 ding is wat inter niet meer nodig heeft is het ervaring.
met jongens als zanetti en cambiaso in je basisteam.
voor in de aanval heb je een ervaren cassano ook nog rondlopen.

ik bedoel maar. de beste man heeft bij west ham 2 doelpunten gemaakt in 19 wedstrijden, daarvoor bij stoke 1 in 10 wedstrijden.
laastte goede periode is van aston villa waar hij in ongeveer 140 wedstrijden bijna 40 doelpunten maakten.

26 februari 2013 om 10:56

En daar achter heb je nog een Walter Samuel, een Stankovic en een Chivu.

26 februari 2013 om 12:39

Hier hadden ze castaignos voor :D

27 februari 2013 om 02:13

Castaignos bleek niet goed genoeg te zijn voor de top.. niet dat Carew dat nu wel is maargoed.

On: Heeft Inter niemand anders kunnen vinden? Carew zit zonder club omdat hij op 33jarige leeftijd niet meer meekan.

26 februari 2013 om 13:02

Anelka heeft de wereldtop aangetikt, daar mag Carew alleen maar van dromen. Lachwekkende aankoop dit (weet dat hij transfervrij is maar doel op salaris etc.). Als je niks beter meer hebt dan Carew dan kan je je jeugdopleiding beter opdoeken.

26 februari 2013 om 15:36

niet echt... totaal waardeloze speler voor inter ze kunnen dan nog beter gebruik gaan maken van tomasso rocchi ook zon overbodige speler

27 februari 2013 om 17:13

2 jonge spitsen die ze verhuurd hebben waren bruikbaar ( livaja en longo) verder lopen er veel talentenrond maar dat gaat t blijkbaarniet worden

Mag je zomaar halverwege het seizoen een nieuwe speler inschrijven? Nooit geweten...

26 februari 2013 om 10:54

transfervrije spelers wel

26 februari 2013 om 13:10

Ja blijkbaar, Ik heb altijd begrepen dat je gedurende het seizoen geen nieuwe spelers meer in mocht schrijven. Van die gedachtegang klopt dus niet veel. Maar Europees gezien mag hij dan niet mee doen..? (niet ingeschreven neem ik aan)

schijnt dat Inter ook aan Van Nistelrooy gedacht heeft, was wel leuk geweest

On:
Carew, een beetje hetzelfde verhaal als Anelka, pure noodoplossing. Zal vast niet veel spelen, maar toch leuk voor zo'n speler.

26 februari 2013 om 10:55

bron:
http://www.football-italia.net/30805/inter-target-...

26 februari 2013 om 13:03

Anelka is wel 10x beter dan Carew. Anelka is op dit moment ook nog beter dan Van Nistelrooy op dit moment, zeker gezien de leeftijd en fitheid.

26 februari 2013 om 14:14

klopt, maar van nistelrooy zag dit zelf niet zitten.

Carew de spits waar tegen Feyenoord tegen gespeeld heeft in de CL toen hij nog bij Rosenborg speelde, via deze club is hij bekend geworden en heeft hij een leuke carriëre opgebouwd.

Echt van die kansloze transfers de laatste tijdens in de Seria A. Het begon met het aantrekken van Bendtner door Juve. Daar na het aantrekken van Anelka door Juve. Nu weer deze transfer van Carew.

Denk dat ze met die 3 ton iets beters hadden kunnen doen, dit is echt je geld weggooien. Deze speler is niets voor niets al sinds de zomer transfer vrij.

Inter's Rocchi - Carew of Juventus' Bendtner - Anelka, Wie heeft de grootste grap voorin lopen?
Juve en Milan moeten maar top zijn in de CL want met de transfers krijgt de Serie A haar fans niet terug.

26 februari 2013 om 10:59

Er is misschien ook niet zoveel geld meer? en deze spelers hebben wel ervaring en misschien geen vervelende zaakwaarnemers, die bij elke scheet naar voren komen en een speler weer willen doorverkopen.

26 februari 2013 om 12:36

Niet met transfers?

Ik denk dat de serie A toch redelijk wat fans terug heeft sinds Balo bij Milan speelt.

Dat was toch een aardige transfer!

26 februari 2013 om 13:04

Anelka is best een goede voetballer. Enige waardoor hij altijd in de problemen is gekomen zijn opstootjes en aanvaringen.

Met Rocchi had men toch al een pinchitter in huis dacht ik en Milito was een doelpunten machine en dat Carew ook niet.

Met zijn fysiek kan hij wel als aanspeelpunt dienen voor Inter die een bal kan vasthouden en kan kaatsen maar je moet geen doelpunten meer van hem verwachten want de geniale Carew van Valencia en ook Lyon is al lang verleden tijd.

Wat een armoe bij Inter zeg. De selectie van vandaag is maar een schijn van Mourinho's team in 2010, en dat reflecteert zich in de stand van de competitie. Inter moet echt eens even gaan investeren als ze niet in de subtop willen blijven hangen.

26 februari 2013 om 11:10

Waarom hebben ze Sneijder laten gaan?
Dat was een kostenbesparing.
Dus veel geld is er niet.

26 februari 2013 om 16:58

Elk seizoen dat je geen Champions League speelt loop je ook minimaal €15m mis.

26 februari 2013 om 18:04

Investeren en gokken op CL inkomsten kan heel slecht uitpakken..

26 februari 2013 om 12:11

En dan ook nog eens Coutinho aan Liverpool verkocht.

Daarvan ene Schelotto gekocht. Hij scoorde dan wel in de derby tegen AC Milan. Maar zo goed is hij nou ook weer niet. Het is geen Pastore, Lucas Moura of een ander toptalent. Blijkbaar heeft Inter de scouts op de verkeerde plek zitten.

Wat een armoede bij Inter zeg...in 3 jaar tijd zo achteruitgaan.

Hebben ze Carew van het stof ontdaan en gereanimeerd? Hmm...echte armoe bij Inter idd..

26 februari 2013 om 11:51

Schiet er 10 in de komende wedstrijden, plaatsen zich voor de Cl; Topaankoop!

26 februari 2013 om 12:38

Grappenmaker!!

Sarcastisch zeker!

Tja wat moet je ervan denken? Carew heeft lange tijd niet gespeeld en het zal tijdje duren voordat hij fit genoeg is en bovendien is hij al 33 jaar. Maar hij is gratis gehaald en ze nemen een gokje met hem. Hij is geen slechte spits, in het verleden heeft hij al bewezen over goede kwaliteiten te beschikken. Maar of dat ook voor inter Goed uitpakt zullen wee nog zien. Inter had netzo goed voor jeugd kunnen gaan maar dat doen ze niet vaak omdat ze denken dat ze er nog niet klaar voor zijn en dat het te riskant is, dus gaan ze voor zekerheid en meer voor gevestigde namen. Wat ik ook al raar vind is dat ze al Rocchi van 35 jaar hebben gehaald. Blijkbaar hebben ze geen vertrouwen in hem en dan komen ze met Carew aanzetten.

ik vraag mij dan af ze hebben Zarate en forlan toch ook nog of loop ik te veel achter en in de jeugd zal er toch veel meer talent rond lopen!

Wel ben ik met veel mensen eens John Carew was vroeger een hele gevaarlijke spits!

26 februari 2013 om 16:15

Zarate en Forlan zijn al weg bij Inter

26 februari 2013 om 17:09

In welk jaar leef jij?

Forlan naar Zuid Amerika gegaan!

Hmm Carew voor 6 maanden heb ik geen problemen mee, waar ik wel problemen mee heb is dat we Livaja gewoon hebben laten gaan op huur basis terwijl we hem nu hadden kunnen gebruiken zelfde geld voor Longo.
Maar ja Rocchi is zoizo niet fit dus misschien kan het nog wat worden met Carew voor de komende maanden. Van alle transfervrije spelers Mpenza, Corradi, Charisteas lijkt hij mij niet zo heel slecht. Einde van het seizoen zal Carew wel richting het midden oosten ofzo gaan en kan Inter hopelijk Icardi / Dzeko binnen halen!

26 februari 2013 om 15:39

Groot gelijk livaja en longo ( en dan met name Livaja) zijn echt geweldige spelers die nu van groot belang hadden kunnen zijn Maar het is vrijwel zeker dat er komende zomer wel een echte topspits binnen gaat komen moratti zou zelfs voor extra budget willen zorgen las ik ergens Dzeko is eerste keus en daarnaast zouden ze icardi willen halen hopen dat t allemaal waar is!

26 februari 2013 om 17:52

Longo is een veel groter talent dan Livaja is.

26 februari 2013 om 18:08

Dat wel mar Livaja heeft in De Seria A ook daadwerkelijk al wat laten zien Longo doet het volgens mij niet geweldig bij Espanyol

Bij Besiktas vond ik hem echt een beest en Rosenborg

onbegrijpelijk dit. het lijkt me dat ze zulke spelers ook wel in de jeugd hebben lopen. hoe moet de spits van het hoogste jeugdelftal zich voelen dat hij niet goed genoeg is voor de bank, maar een 33-jarige spits die sinds 2010 3 goals heeft gemaakt en een half jaar zonder club zat wel?

26 februari 2013 om 15:42

Ik heb Carew nooit en te nimmer van het niveau Internazionale gevonden, zelfs niet in zijn beste tijd. Dus waarom zou hij dat nu ineens wel zijn, op 33jarige leeftijd?

Erg zonde maar goed hij is transfervrij en kan daarom dus gelijk aansluiten, er was waarschijnlijk niet heel veel keuze

Carew naar Internazionale? Hmmmm vindt ik echt een interessante keuze. Ik ben iemand die liever de kans aan de jeugd geeft.

Nu is Inter Milaan 300,000,- voor 4 maanden kwijt aan een spits die waarsschijnlijk helemaal niks toevoegd. En hadden ze in plaats daarvan een jeugdspeler de kans kunnen geven die voor 4 maanden misschien 32,000,- kost. Of misschien zelf veel minder. Zonde!

Wat ik niet snap is dat Inter Livaja heeft verhuurd. Hij zou de ideale vervanger zijn van Milito. Nu komen ze aanlopen met Rocchi en Carew...

John Carew is een goede speler, maar hij kan Milito niet opvangen denk ik. Carew was op zijn tijd een uitstekende speler, maar hij is nu niet echt van meerwaarde voor Internazionale.

Ben niet echt blij met deze transfer. Ze kunnen dan beter de jonge Garritano opstellen uit de eigen jeugd. Ach het is het proberen waard, hij is ervaren en bovendien nog gratis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren