Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

John Heitinga vindt nieuwe werkgever in de Premier League

Laatste update:

John Heitinga gaat dit seizoen fungeren als rechterhand van David Moyes bij West Ham United, zo meldt de Engelse club via de officiële kanalen. De ex-trainer van Ajax tekent een contract tot het einde van het seizoen. Moyes en Heitinga werkten in het verleden succesvol samen bij Everton, toen de Nederlandse oud-verdediger daar actief was als speler.

Het nieuws is zeer verrassend te noemen, daar het lang stil was rondom Heitinga sinds zijn noodgedwongen vertrek bij Ajax. De 39-jarige trainer werd eind juni weggestuurd bij de Amsterdammers na een teleurstellend slot van het seizoen. Ajax wist geen potten te breken in de knock-outfase van de Europa League, verloor de bekerfinale van PSV én eindigde op de derde plaats in de Eredivisie, waardoor het Champions League-voetbal misliep.

Nu gaat Heitinga dus aan de slag in de Premier League en gaat hij opnieuw samenwerken met Edson Álvarez en Mohammed Kudus, die Ajax deze zomer inruilden voor West Ham. Moyes wil Heitinga verder helpen in zijn trainerscarrière en vindt dat hij al veel ervaring heeft opgedaan. De 87-voudig international van Oranje heeft naast Ajax 1 ook al aan het roer gestaan bij verschillende jeugdelftallen van de Amsterdammers.

West Ham raakte deze zomer Declan Rice kwijt voor een recordbedrag en heeft dat geld (ruim 117 miljoen euro) gericht geïnvesteerd. The Hammers haalden naast Álvarez en Kudus ook vrijetrappenspecialist James Ward-Prowse en Konstantinos Mavropanos binnen van respectievelijk Southampton en VfB Stuttgart. Daarnaast zijn de Londenaren uitstekend begonnen aan het Premier League-seizoen. De eerste wedstrijd werd nog gelijkgespeeld tegen AFC Bournemouth (1-1), maar daarna werd afgerekend met Chelsea (3-1), Brighton & Hove Albion (1-3) en Luton Town (1-2). West Ham komt dankzij de Conference League-winst van vorig seizoen deze jaargang ook uit in de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie stap hoor mooi man voor johnny

5 september 2023 om 17:03

Zo is dat. In een half jaar tijd heeft Ajax ras-Ajacieden als Blind, Tadic, Klaassen en deze Heitinga af weten te serveren. Ik vind het niet normaal.

5 september 2023 om 17:10

Afserveren? Tadic en Klaassen wilden zelf vertrekken en in beide gevallen werkte Ajax heel netjes mee.

5 september 2023 om 17:13

En wat had je precies nog aan Heitinga en Blind? Heitinga heeft in niks laten zien een goede trainer te zijn en Blind werd aan alle kanten voorbijgelopen.

5 september 2023 om 17:20

Af serveren? Blind liep zelf weg toen hij geen basisspeler meer was. Heeft lopen saboteren in het veld! Tadic, liep zelf weg, op een normale manier. Klaasen is gewoon op een normale manier weg gegaan. Niks afserveren
En Heitinga. Die heeft echt gefaald Bij Jong en bij Ajax 1 en als je dan niet door gaat als hoofdcoach dan is het gewoon beter ergens anders te kijken.

5 september 2023 om 17:29

Heitinga had toch hoe dan ook gewoon in die dug out moeten zitten bij deze staf... had prima als assistent gekund/gewild. Geen tacticus, maar wel een die je goed kan gebruiken in zo'n team.

5 september 2023 om 17:40

In wat voor functie? Zoals je zelf zegt is het al geen tacticus, maar een erg inspirerende spreker of een goede people manager lijkt het me ook niet echt. Daarnaast betwijfel ik ook zeer of ie er zelf nog wel trek in had om genoegen te nemen met een plek naast Steijn.

Haha dachten Alvarez en Kudus dat ze van hem af waren….Zonder gekkigheid, lijkt me een hele mooie stap voor Heitinga. Hopen dat hij een hoop mag leren en dat hij er wat Moyes van maakt!

5 september 2023 om 17:05

West Ham heeft iig dan het Ajax dna waar de Telegraaf zo naar snakt

5 september 2023 om 18:07

Nou wellicht juist slim. Kudus was onder Heitinga wel op zijn best…

5 september 2023 om 18:46

Je bent vandaag in vorm, Eredivisieajax. Chapeau.

Zo! Dat is een mooie functie voor John, van Moyes kan je veel leren en een prachtige club.



Succes. Denk ook een rol wat beter bij hem gaat passen.

Zo Mike is beloond met primeur voor het vuren op Sven.

Mooie stap voor hem. Veel beter dan bij Ajax blijven, denk ik.

Mooie job voor Heitinga, beetje uit de luwte van de Nederlandse media zal hem goed doen. Ervaring opdoen en beter worden als coach!

Hele mooie stap, hopelijk kan hij zich daar ontwikkelen. Vind het niet echt een hoofdtrainer namelijk op dit moment, wie weet wat de toekomst gaat brengen overigens.

Vet!!hoop echt dat hij zich kan revancheren

Interessante ontwikkeling. Misschien is dat wel het opstapje dat hij nodig heeft.

Wat een fantastisch stap voor hem , het is hem gegundna afgebrand te zijn bij Ajax. Hopelijk een mooi begin van je carrière.

Zo zie je maar, het kan verkeren. Op foto wasie nog de rechterhand van Onkel Sven.

Verstandig om nu afgewogen stappen te nemen in zijn prille carrière. Onder Moyes kan hij benodigde ervaringen opdoen. Ik hoop dat we weer eens een goede Nederlandse trainer mogen verwelkomen.
Dus succes John!

Mooie stap voor Heitinga. Ervaring opdoen en leren van een ervaren manager.

Wel bijzonder dat vriendje Verweij dit weer meld.

Hij had dit team van Ajax ook prima onder handen kunnen nemen!

5 september 2023 om 17:16

Ja joh lekker tikkie terug tikkie breed tikkie achteruit voetbal. Wat Heitinga Jong Ajax en Ajax 1 liet doen is ook verre van Ajax voetbal.

5 september 2023 om 17:36

Nou alsof het lek nu boven is bij Ajax.. er moet nog veel gebeuren bij Ajax en wat er met Steijn word gespeeld is wel Ajax voetbal?

Mooie stap voor heitinga, prima om wat bij te leren van moyes met zijn ervaring lijkt me, kennen elkaar. Heitinga kent alvarez en kudus wat weer fijn is voor moyes. Winwin lijkt me

Nice mooie stap. Ergens had ik verwacht dat Heitinga als hoofdtrainer aan de slag zou willen gaan. Dit lijkt me wel een veel verstandiger keuze.

mooi voor Sjonnie, kom je lekker in Londen te wonen en vindt het ook een club die best goed bij hem past.

Succes John, het is je gegund. Zeker te weten, dat je daar veel kan leren. Chapeau voor Moyes.

Dat is een goeie stap voor Heitinga. Gewoon eerste ervaring op doen bij coaches die al heel lang meedraaien. En daarna gewoon langzaam beneden beginnen. Afgelopen seizoen was niet best onder hem maar dat komt ook omdat het nog veel te vroeg was. Hopelijk dat hij zich geleidelijk kan ontwikkelen en dan zien we maar waar hij over 2-3 jaar is.

Leuke stap voor hem persoonlijk. Mochten ze bij West Ham op ten duur er iets in zien dan het nog leuk ook pakken voor hem. Echter in de luwte bij Moyes nu je carrière verder ontwikkelen is geen slechte stap naar mijn mening

Dat is heel mooi voor hem. Absoluut gegund!

Wederom het bewijs dat een Ajax achtergrond deuren opent die voor anderen gesloten blijven.

6 september 2023 om 10:21

Wederom het bewijs dat er niet veel verder gekeken wordt dan de titel. Er is al een hele duidelijke link tussen Moyes en Heitinga. Als Heitinga niet bij Ajax had gezeten, had hij deze kans hoogstwaarschijnlijk ook gekregen.

7 september 2023 om 14:11

Wederom het bewijs dat mensen graag ergens tegenin gaan, terwijl er ook deze window is bewezen dat een ajax- verleden veel meer kansen biedt.

Dit is echt zo’n slimme stap van John, bouwen aan z’n carrière, knap!

Geweldig mooi nieuws voor onze John Heitinga.
Hopelijk gaat hij daar verder komen in zijn ontwikkeling als trainer en komt hij over een paar jaar terug bij Ajax als coach bij een Ajax dat weer bij de subtop in Europa behoort.
Succes Johnny.

Pole-position Heitinga moet blij zijn dat hij weg is uit Amsterdam. Met het huidige materiaal valt geen eer te behalen.

Volgens Mislintat is het heel gek om van hoofdcoach naar assistent te gaan. Een gerenommeerde club als West Ham denkt daar toch anders over..

Geeft alleen maar aan hoe graag Heitinga dit wilt en er open voor staat om te leren. Mooie kans en het ga je goed. Ben benieuwd!

Het is jou van harte gegund dat ze je daar beter behandelen dan wat Ajax gedaan heeft.
Ik wens jou heel veel succes😊👍👍👍👍

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren