Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Hubner verlaat de Premier League op huurbasis voor avontuur in Azië

Laatste update:

Justin Hubner gaat op huurbasis aan de slag bij Cerezo Osaka, op het hoogste niveau van Japan. De twintigjarige verdediger heeft zich tot december 2024 verbonden aan de huidige nummer zes van de J1 League. Hubner, die sinds dit jaar zijn interlands voor Indonesië speelt, ligt bij Premier League-club Wolverhampton Wanderers nog tot medio 2025 vast.

Hubner kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur, zo laat de Bosschenaar weten via de clubkanalen van Cerezo Osaka. “Ik ben erg blij om bij Cerezo Osaka te spelen. Ik kan niet wachten om alle fans te ontmoeten en ze te laten zien hoe ik speel. Laten we er een geweldig seizoen van maken!”

In Osaka gaat Hubner samenspelen met Shinji Kagawa. De 97-voudig international van Japan speelt inmiddels alweer een jaar in zijn geboorteland, nadat hij in Europa eerder furore maakte bij onder meer Borussia Dortmund en Manchester United. Ook Belg Jordy Croux, voormalig aanvaller van MVV Maastricht, Willem II en Roda JC, staat onder contract bij Cerezo Osaka.

Hubner beleefde tot dusver een bijzondere carrière. De linksbenige verdediger speelde als kind in de jeugdopleiding van Willem II en werd in 2017 door FC Den Bosch opgepikt bij Brabant United. Na drie seizoenen in de jeugdopleiding van de club uit zijn geboortestad kreeg Hubner de kans om naar Engeland te vertrekken.

In januari 2020 tekende Hubner bij Wolves, waar hij de afgelopen jaren in diverse jeugdelftallen speelde. De mandekker speelde zijn wedstrijden voornamelijk in het beloftenelftal, dat uitkomt in de Premier League 2. Tot een debuut in de hoofdmacht van the Wanderers kwam het nog niet. Wel zat Hubner op de bank tijdens een uitduel met Arsenal in de Premier League.

Zodoende kan Hubner als clubspeler van Cerezo Osaka zijn debuut in het profvoetbal maken. Opvallend genoeg heeft hij zijn interlanddebuut al wel gemaakt. De jeugdinternational van Oranje komt sinds januari van dit jaar uit voor Indonesië, met wie Hubner onlangs actief was op de Azië Cup.

Inmiddels staat Hubner op vijf interlands namens Indonesië, die hij allemaal als basisspeler volledig uitspeelde. Of de verdediger na zijn avontuur in Japan nog een toekomst heeft bij de Wolverhampton Wanderers zal moeten blijken. Wel heeft hij nog een doorlopend contract in het Molineux Stadium. De Engelse middenmoter wenst Hubner via social media veel succes met zijn tijdelijke uitdaging in Azië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig avontuur in een mooi land met super aardige mensen. Veel plezier daar

Geef hem geen ongelijk. Hij zal zich waarschijnlijk al gerealiseerd hebben dat hij geen hoogvlieger is, dus waarom dan niet een mooi avontuur aangaan? Als het qua salaris goed is, dan lijkt mij dit ook veel mooier dan bijvoorbeeld spelen in de KKD.

13 maart 2024 om 17:22

Hoe weet jij dat hij geen hoogvlieger is , heb je hem weleens zien spelen ? Volgens mij al 4 jaar bij Wolves en aanvoerder !!!!

Interessant carriere verloop zo. Weet er iemand meer over zijn kwaliteiten? Had nog nooit van hem gehoord in ieder geval.

13 maart 2024 om 17:23

Dat is ook het probleem , spelers die in het buitenland spelen zijn niet in beeld ! Zie anders transfermarkt !

Is een vrij grote club in Japan en produceren geregeld goede spelers: Kagawa, Minamino, Kiyotake (Nurnberg, Hannover, en Sevilla), en Inui (Betis, Eibar, Bochem, Frankfurt en Alaves) als bekendste spelers. Dus wel mooie uitleenbeurt. Daarnaast is wonen in Osaka heel vet.

De ervaring, cultuur en mogelijk met interlands iets dichterbij waardoor je meer rust hebt. Plus de club waar je heen gaat bied voor genoeg andere jongens van eigen grond daar genoeg ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren