Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards vertelt over zeer opmerkelijke kleedkamergewoonte onder Pirlo

Laatste update:

Colin Kazim-Richards heeft een opmerkelijk boekje opengedaan over een bepaalde gewoonte in de kleedkamer bij Fatih Karagümrük. De voormalig spits van Feyenoord doet uit de doeken dat er vorig seizoen veelvuldig gerookt werd in de kleedkamer, ook tijdens de rust van wedstrijden. Dat laat hij weten in de Filthy Fellas Podcast.

Andrea Pirlo stond vorig seizoen aan het roer van de Turkse club. De Italiaanse legende, die inmiddels actief is in de Serie B bij Sampdoria, had vorig seizoen met Fabio Borini, Andrea Bertolacci, Matteo Ricci, Davide Biraschi en Emiliano Viviano vijf landgenoten onder zijn hoede. Daarnaast beschikt ook Rayyan Baniya over de Italiaanse nationaliteit.

"We hadden veel Italiaanse spelers. Die mochten roken, en dat deden ze dan ook voortdurend", doet Kazim-Richards uit de doeken. "In Turkije mag je roken, al hang het ervan af wie de trainer is. Maar vorig seizoen onder Pirlo mochten ze roken en dat deden ze non-stop voor de wedstrijden."

Het bleef echter niet bij roken vóór de wedstrijden, vertelt Kazim-Richards. "Sigaretten, echte sigaretten. In de rust zouden die spelers zitten en roken. Pirlo aan het woord, terwijl zij aan het roken waren. Het is een totaal andere cultuur. Ik vertel dit niet om te shockeren, maar om te laten weten dat dit ook zonder problemen gebeurt."

Van de bovengenoemde Italianen is alleen Biraschi ook dit seizoen nog actief voor de huidige nummer zestien van de Süper Lig. Wel heeft de ploeg van trainer Alparslan Erdem met Federico Ceccherini, Flavio Paoletti, Stefano Sturaro en Kevin Lasagna vier nieuwe Italianen binnengehaald, al dan niet op huurbasis.

De inmiddels 37-jarige Kazim-Richards is na zijn vertrek bij Karagümrük transfervrij. De in Londen geboren aanvaller speelde 37 interlands voor Turkije en kwam namens Karagümrük tot 19 optredens, waarin hij goed was voor een goal en twee assists. Tussen de zomer van 2014 en de winter van 2016 kwam hij uit voor Feyenoord, waarvoor hij in 49 duels goed was voor 14 goals en 8 assists.

Pirlo besloot aan het einde van vorig seizoen om zijn contract bij Karagümrük niet te verlengen, omdat hij op zoek wilde gaan naar een nieuwe uitdaging. De (voormalig) stilist besloot een aanbod van Sampdoria te accepteren, dat toen, mede door een bestuurlijke crisis, kansloos gedegradeerd was uit de Serie A. Pirlo kreeg de opdracht mee om de club uit Genua weer naar de Serie A te brengen, maar daar lijkt het dit seizoen niet van te komen. Na negen speelrondes heeft Samp vier punten verzameld, goed voor de negentiende plaats. Alleen Lecco (één punt) doet het slechter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat die gozer nog speler is. Die was tien jaar geleden al vergane glorie. Op dat niveau lijkt me dat een peukie roken ook niet zoveel meer uit maakt.

13 oktober 2023 om 16:50

Kazim-Richards heeft maar bij 18 verschillende clubs gespeeld hoor! De gloriejaren moeten nog komen

13 oktober 2023 om 17:08

Hij is gewoon heel kieskeurig

Deze man was zo slecht daar, kreeg die toen eens een keer de kans pff, denk dat ik nog beter kicken dan hem.

13 oktober 2023 om 17:12

En dan te bedenken dat hij Mitchel te Vrede bij Feyenoord uit de basis hield.

13 oktober 2023 om 17:23

Te vrede ... Richards ... Dat waren de glorie jaren van Feyenoord.

Zijn zus Denise was wel welkom.

Spelers die roken is wat mij betreft niet heel professioneel, je zou als topsporter moeten weten dat het voor je lichaam en conditie alles behalve goed is. Je zou als niet roker ook nog eens in een kleedkamer moeten zitten met 5 a 6 zes man die de hele tijd die vieze rook uitblazen. Voor de imago van Pirlo, als trainer, lijkt het me ook niet goed dat dit soort dingen bekend worden. Het is al een redelijk mislukte trainer en als je dan ook nog je spelers laat roken, hoe serieus moeten clubs je dan nemen.

13 oktober 2023 om 17:48

Spelers in het algemeen zijn ook niet heel professioneel. Iedergeval veel minder dan dat de voetbalwereld ons wilt doen geloven.

13 oktober 2023 om 17:59

Onder Frank De Boer mochten spelers als Stekelenburg en Janssen ook roken voor de wedstrijd...

13 oktober 2023 om 20:56

Waarom is pirlo een redelijk mislukte trainer? Heeft 3 seizoenen gehad nu, is met die turkse ploeg geeindigt waar ze normaal ook ongeveer eindigen. Was een week trainer van o23 en werd toen ineens doorgeschoven. Die man begint net met zijn trainers carriere.

Roken als prof in de rust is gewoon heel vreemd. Ik speel zelf in het 1e in de zondag 3e klasse. Ik heb ook ploeggenoten die roken. Maar ik weet zeker dat de trainer gek wordt als er in de rust een peukie opgestoken wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren