Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lesly de Sa duikt op in Bulgarije: ‘Ik voelde dat God nog een plan had voor mij’

Laatste update:

Lesly de Sa heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij Tsarsko Selo Sofia uit Bulgarije. De rappe linksbuiten was clubloos sinds hij vorig jaar zomer afzwaaide bij het Zweedse Eskilstuna en hield zijn conditie de afgelopen maanden op peil bij Telstar. “Het is heel lekker dat ik nu weer minuten kan gaan maken”, jubelt De Sa in gesprek met Voetbalzone.

De voormalig speler van Ajax, Go Ahead Eagles, Willem II, Slovan Bratislava, TOP Oss en Eskilstuna trainde de afgelopen weken al mee bij de Bulgaarse nummer 9 en merkte aan zichzelf dat hij steeds enthousiaster werd. “Ik ben heel goed opgevangen en zag de ploeg afgelopen weekend een prima niveau halen tegen CSKA 1948 (2-1 verlies, red.). Volgens de trainer kan ik het team verder helpen, dus ik heb er zin in”, aldus De Sa, die op Instagram onder meer wordt gefeliciteerd door oud-ploeggenoten Frenkie de Jong, Elton Acolatse en Pele van Anholt,

Het artikel gaat verder onder de video
Tuchel licht situatie Ziyech uit: 'Hij moet beter worden dan bij Ajax'
Meer video's

Ook hielp het voor De Sa mee dat hij met Luis Pedro en Dylan Mertens twee Nederlanders treft. “Zij hebben me ook goede verhalen verteld en het is fijn om af en toe in je eigen taal te kunnen praten. Ze hebben me allebei gezegd dat ik hier veel minuten kan maken en dat is sowieso mijn doel”, aldus De Sa. Hij kan nog tien reguliere wedstrijden meepakken, plus play-offs. “Ook de nummer tien kan hier meestrijden om voorronde Europa League, dus wie weet hoe mooi het wordt.”

Voorlopig durft hij echter nog niet zo groot te dromen. “Ik ben allang blij dat ik weer gewoon wedstrijden kan spelen. Als je geen club hebt, spookt het natuurlijk wel eens door je hoofd dat je dat gevoel misschien wel nooit meer gaat ervaren.” Zijn geloof hield hem echter overeind. “Ik voelde altijd dat God nog een plan met mij had en ik ben blij dat nu duidelijk is waar ik me de komende tijd op kan storten. Sofia is een topstad, dus ik heb helemaal niets te klagen.”

Bij Slovan Bratislava maakte De Sa al van dichtbij mee hoe anders de cultuur in het Oostblok is. “In Slowakije heb ik ontzettend veel geleerd. Hoe je jezelf staande houdt in het buitenland en hoe de mensen hier denken. Dat neem ik nu allemaal met mij mee. Net als de lessen uit Zweden en Nederland natuurlijk. Voorlopig vermaak ik me uitstekend in het buitenland, dus ik weet niet of ik ooit nog bij een Nederlandse club teken. Ik sta er uiteraard wel voor open, maar eerst wil ik er alles uithalen in Bulgarije.”

Verwacht je Lesly De Sa ooit nog terug te zien in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een fantastische achternaam heeft hij, jammer alleen dat het zo'n middelmatige vortballer is. Toch mooi dat hij met zijn Ajax jeugdopleiding altijd wel ergens een club vind.

Mooi dat God tegenwoordig ook zaakwaarnemer is en een contract in Bulgarije voor hem regelt. Dat is toch je ultieme droom als klein jochie: voetballen in Bulgarije.

16 februari 2021 om 17:03

Wel mooie vrouwen en lekker weer.

16 februari 2021 om 17:32

we kunnen wel denigrerend doen maar er zijn ook maar weinig voetballers die ervan dromen in de Eredivisie te spelen. dat stelt internationaal nou ook weer niet zo heel veel voor

Is er ook een god in deze uithoek?

Merkwaardige uitspraken altijd. Een dergelijk individu zegt duss dat zijn profcarriere belangrijk genoeg is voor god, maar dat betekent ook dat god het iemand anders niet gunt. En dan houden we het nog enkel op hetzelfde vlak. Ik weet niet wat de kindjes in Jemen of Eritrea/kenia hem aan hebben gedaan, maar hij vindt ze onbelangrijk, blijkbaar.

Hoop dat Lesley lekker geniet van zijn carriere, welke benijdenswaardig is gezien zijn avontuur, maar dat ie ook met z'n voetjes op aarde komt en zich realiseert dat je carriere niet geen prioriteit is voor iemand die zoveel leed op aarde toelaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren