Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Man United is niet meer de club die het was, ze missen namen en kwaliteit'

Laatste update:

Manchester United krijgt dinsdagavond bezoek van Stoke City en kan de borst nat maken. De ploeg van Louis van Gaal heeft op het moment maar vier punten meer dan the Potters, die allesbehalve angst hebben voor het bezoek aan Old Trafford. “Er was vroeger veel meer kwaliteit bij United en ze hadden echte leiders op het veld staan”, zegt Peter Odemwingie, aanvaller van Stoke. “De standaard lag veel hoger. Dat zijn ze nu al een tijdje kwijtgeraakt.”

/

United staat momenteel vijfde in de Premier League en er is veel kritiek op het slaapverwekkende voetbal dat de ploeg laat zien. “Wanneer je een generatie spelers kwijtraakt, is het moeilijk om een nieuwe ploeg neer te zetten die precies hetzelfde kan brengen”, stelt Odemwingie. “Het is een proces, United is weer opnieuw aan het bouwen. Maar het is niet meer de club die het vroeger was: ze hebben niet meer de namen en de kwaliteit die ze vroeger hadden.”

“United lijkt veel meer verlegen dan vroeger”, vervolgt Odemwingie. “Ze nemen nauwelijks risico’s en tegenstanders maken daar gebruik van.” Eind december wist Stoke op het eigen veld al met 2-0 te winnen van United.

Denk je dat Stoke City opnieuw gaat winnen van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zo is het, er is destijds te lang doorgegaan met de oudere ervaren spelers zonder een mix van jongere talenten en moeten ze helemaal overnieuw beginnen...en dat kost tijd en heel veel geld, als je er dan bij op telt dat united voor elke speler 30-50 meer moet betalen is 200-300 miljoen niks in deze tijd

exact hetzelfde als met inter milan maar vooral met ac milan gebeurd is, alleen heeft united financieel veel meer mogelijkheden

daarom ligt het probleem grotendeels niet aan van gaal, wel vind ik hem net als frank de boer een trainer die zich teveel aan een systeem houdt...maarja vaak heeft het bij hem ook goed uitgepakt, nu hopen dat ze snel weer aan de top komen

2 februari 2016 om 11:55

Als vangaal inspraak heeft gehad op de aankopen van afgelopen 2jaar ligt het wel hard aan hem. De enigste serieuze aankoop is tot nu toe martial.

2 februari 2016 om 13:40

dan snap jij het niet helemaal, het gaat om een bijna compleet team wat vernieuwd moet worden en dat lukt niet met ff snel wat bij elkaar kopen

tijden veranderen, als je 5 jaar geleden voor 200 miljoen spelers kocht werd je kampioen en kwam je ver in de CL, die tijden zijn geweest want in deze tijd koop je voor dat geld nog maar 2-3 toppers

daarbij heeft hij ook echt veel pech met blessures gehad

2 februari 2016 om 14:34

Of jij snapt niet dat de meeste aankopen die hij heeft gedaan niets toevoegen? De prijs maakt dan niet uit want je hebt geld weggegooid.

Als je 350m uitgeeft en er zit geen enkele topper bij dan ben je slecht bezig.
Het ligt dan aan van gaal of aan de technische directeur, hangt ervan af wie de keuzes heeft gemaakt. Geloof me voor 350m Kan je veel betere spelers kopen.

Kijk maar naar bayern,inter,real,barca,juventus die allemaal een paar aankopen hebben gedaan met spelers die weinig kostte en veel beter zijn dan die er bij man u rondlopen

Ik mag hopen dat stoke gewoon vol gaat aanvallen want anders word het weer zo een saaie pot zoals altijd bij united. Shaqiri arnautovic affelay genoeg spelers met creativiteit. Imbula komt er nog bij. Een leuk team die voor een leuke wedstrijd kan zorgen.

Absoluut waar! United domineerde de bpl. Ik ben bang dat united een ploeg word zoals arsenal en Liverpool. Grote historie veel gewonnen vroeger groot budget. Maar ze winnen niks meer of beter gezegd een "net" niet ploeg.

2 februari 2016 om 11:23

Jonge jonge waar gaat dit over iedere ploeg krijg wel een een paar jaar dat het slecht of minder gaat je bent de laatste 25 jaar 13 maal landskampioen geweest dit is een club die komt er wel weer bovenop hoor , alleen het duurt weer een tijdje nou zowat je moet zorgen dat je bij de eerste 4 komt en zo langzamerhand bouwen aan een nieuw United

2 februari 2016 om 12:32

Enige probleem is dat united ongeveer het meeste geld te besteden heeft

Ik zie United wel terug komen.
Zo erg als AC Milan gaat het daar niet worden.

Namen worden gemaakt. Als je je in de kijker speelt als jongeling dan maak je je naam toch? Dan kan je wel grote namen willen kopen, hangt van zoveel factoren af. De club waar die speelt moet dat willen, de desbetreffende speler moet dat ook willen, misschien speelt die al wel in een goed draaiend elftal, de vorm kan ook elk moment omslaan, blessure kan hij krijgen... Maar ja, nogmaals, je moet je eigen stempel drukken. (imo)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren