Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meerdere clubs uit de Eredivisie informeerden naar Fred Rutten

Laatste update:

Verschillende clubs uit de Eredivisie hebben het afgelopen halfjaar geïnformeerd naar Fred Rutten, zo geeft de 61-jarige coach zondag zelf aan bij Goedemorgen Eredivisie. Om welke clubs het gaat maakt Rutten niet bekend.

"Ik ben door meerdere clubs benaderd", aldus Rutten. "Ik zeg niet om welke clubs het gaat. Wat heeft het voor nut dat ik die clubs ga benoemen? Ik doe een ander daar toch geen plezier mee? Niemand heeft daar iets aan."

Rutten staat te trappelen om weer aan de slag te gaan. "Ik heb nooit iets gepland, maar als er iets voorbijkomt wat mij interesseert en leuk lijkt... Ik ben ook op een leeftijd dat Barcelona niet zal komen. Maar een leuk project als hoofdtrainer sta ik wel voor open."

'Conflict met Ruud van Nistelrooij'


Ook ging Rutten in op de breuk tussen Ruud van Nistelrooij en PSV. De oud-spits en clubman vertrok vorig seizoen plots nadat hij niet genoeg vertrouwen voelde van de mensen om hem heen. Rutten nam het stokje over op de laatste speeldag tegen AZ.

"Ik begrijp dat hij dat besluit heeft genomen", aldus Rutten. "Als ik geen vertrouwen zou krijgen, is dat wel begrijpelijk. Ik vind wel dat hem te kort wordt gedaan. Zeker als je bekijkt dat hij een beginnende trainer is."

"Hij wint de beker, de Johan Cruijff Schaal en kwalificeert zich voor de voorronde van de Champions League", somt Rutten op. "Dan heb je alles goed gedaan. Dan vind ik het heel teleurstellend dat zo'n man niet bij de voorverkiezing zit van Trainer van het Jaar."

Rutten vindt het lastig om te oordelen over het gebrek aan vertrouwen bij Van Nistelrooij. "Ik weet niet hoe hij zich daarbij voelt. Ik heb een goede relatie met hem gehad. Voor mij was het ook heel verrassend. Natuurlijk hebben wij confrontaties gehad, maar dat is heel normaal."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch. Fred is een echte vakman die rust in de tent kan brengen. Ook opmerkelijk hoe elke oud speler met hem wegloopt.

Blijf Rutten een goede trainer vinden. Destijds bij Feyenoord werd er echt leuk voetbal gespeeld onder hem. Volgens mij bij psv toen ook goed gedaan.

Kom nog een keer naar Vitesse alsjeblieft.
Fredke kan er hopelijk nog iets van maken.
Anders zou ik een belletje doen richting Heitinga maarja die is beginend trainer dus ook wel groot risico van hem om erin te stappen.

3 maart 2024 om 13:50

Dan zouden ze wel in de eredivisie moeten blijven, anders gaan ze beide niet komen

3 maart 2024 om 13:59

Klopt. Bij degradatie mag van mij Sturing blijven zitten en gaan bouwen aan een team dat weer kan promoveren. In de KKD is het wel lastig aan het worden want er zitten echt een aantal grote clubs nu in.

Ik denk dat je de clubs wel op kan noemen. AZ, Utrecht, Heracles, Vitesse en mogelijk Volendam of Ajax zitten wat mij betreft in dat lijstje mogelijkheden. Ik gok dat Heracles en Vitesse werkelijk hebben gebeld naar de oud trainer.

Deze kwakbol vond het niet ok dat de kist van Theo Bos op het veld zou staan. Loyaliteit boven professionaliteit in deze wat mij betreft. Hoop de man nooit meer in Arnhem te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren