Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met Ten Hag had ik goede gesprekken, onder Schreuder veranderde veel’

Laatste update:

Dat een trainerswissel soms vervelende gevolgen kan hebben, heeft Youri Regeer aan den lijve ondervonden. De verdediger annex middenvelder stond er bij Ajax goed op onder Erik ten Hag, maar zag zijn voormalige leermeester naar Manchester United vertrekken en kwam onder Alfred Schreuder op het tweede plan terecht.

"Een trainerswissel kan veel impact hebben, dat heb ik zelf mogen ervaren", vertelt Regeer in gesprek met Voetbal International. "Met Ten Hag had ik geregeld goede gesprekken. Ik voelde zijn vertrouwen, hij had een duidelijk plan met me."

Regeer kreeg mee dat hij veel minuten moest maken in Jong Ajax. "Vaak bewust als rechtsback, zodat ik me op die positie verder kon ontwikkelen en klaar moest maken voor een plek in het eerste elftal. Samen met Rensch kon ik me focussen op die positie en moesten we het in de toekomst samen maar uitvechten."

Een jaar na het verlengen van zijn contract, veranderde het perspectief voor Regeer. Schreuder nam het stokje over van Ten Hag en zag het niet zitten in het talent. "Hij gaf aan dat hij me niet als rechtsback zag. Dat was eerlijk en duidelijk, maar daarmee veranderde veel. Ik kwam niet in zijn plannen voor."

Toen Ajax vervolgens met Jorge Sánchez ook nog een nieuwe rechtsback aantrok, was voor Regeer de optelsom gemaakt. "Ik merkte afgelopen seizoen dat mijn einde bij Ajax naderde. Weer speelde ik bij Jong Ajax, maar waar ik voorheen nog heel gericht daar speelde met oog voor ontwikkeling en groei naar Ajax 1, voelde dat nu anders."

Toch kijkt de verdediger met een goed gevoel terug. "Ik heb al met al zes fijne jaren bij Ajax gehad. Het is de club waar ik als jochie mee opgroeide en fan van was, maar in het laatste jaar heb ik ervaren dat mijn eigen pad een andere afslag moest krijgen. Met FC Twente kwam een mooie nieuwe club op mijn weg en daar ben ik heel blij mee."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“Hij zag het niet in me zitten, dat is eerlijk en duidelijk” kijk, mooi dat deze jongen een eerlijke (negatieve voor hem) mening gewoon accepteert ipv te roeptoeteren dat de trainer er helemaal niets van snapt en hij perse een kans moet krijgen. Want dat roept bijna elk talent tegenwoordig.. altijd wijzen naar anderen ipv accepteren dat je gewoon niet goed genoeg bent (voor de trainer) en daar wat mee doen, Regeer koos FC Twente, die maakt elke week minuten, prima gelopen dus

23 november 2023 om 08:18

Absolute prof. Niks geen gezeik over "haters" en de kritiek als persoonlijke aanval zien die je moet pareren. Hij accepteert, leert, en groeit. Erg knap, want een k*tboodschap moet het zijn geweest om te verteren

23 november 2023 om 08:33

Persoonlijk zie ik hier op Voetbalzone helemaal niet zoveel talenten roeptoeteren dat de trainer er niets van snapt wanneer de trainer het talent geen kans geeft. Het zal een handje vol zijn, dus erg weinig.
Of praat je uit je onderbuikgevoel?

23 november 2023 om 09:39

Nope ik lees het bijna altijd als een talent slecht nieuws krijgt. Negatieve mening is volgens veel voetballers altijd verkeerd, het ligt nooit aan hun, altijd eerst naar anderen randzaken wijzen, daarna pas (heel klein beetje) naar zichzelf, etc etc nooit gelezen/gehoord. Ik meer dan genoeg tbh… daarom verfrissend om dit te lezen. Voetballers moeten ook kunnen accepteren dat ze vaak niet zo geweldig zijn als ze zelf denken, en die gedachtes zijn er al snel, want families/vrienden zullen nooit tegen je zeggen “Jezus, wat een matige wedstrijd was dat” maar reken maar dat ze wel, zodra je binnen komt vertellen”Jezus, wat een geweldig wedstrijd was dat!” En helaas zijn veel talenten (begrijpelijk) hier kwetsbaar voor. Zoveel talenten die naast z’n schoenen gaan lopen. Kennen we Wijndal nog met z’n”beste linkerkant van Europa” en nu net met z’n “ik heb eigenschappen om ooit bij Real te voetballen”.. dat mag hij vinden, maar laten we eerlijk zijn, hoe ver zit hij van de waarheid? Om bij een topclub te voetballen moet 1 of 2 dingen hebben waar je echt wereldtop bent, zie Theo,Hakimi,Walker en Frimpong(wel in belangstelling Real) die echt super snel zijn en goed kunnen voetballen, dat soort kwaliteiten heeft hij niet, ook niet op basis van intrinsieke kwaliteit.

23 november 2023 om 09:47

ja, als jij intrepeteert dat zeggen dat je ambitie nog altijd is om bij Real te spelen (hoe realistisch ook) gelijk staat als roeptoeteren dat de trainer er niets van snapt, dan zijn we snel uitgepraat. Hier kan ik niet tegenop

23 november 2023 om 09:58

Wat jij aanhaalt gaat over misplaatste zelf kennis, daar ging het allang niet meer over het niet kunnen verteren dat sommige mensen en trainers je niet goed vinden. En wat ik ook al duidelijk zei, die ambitie mag hij hebben, iedereen heeft die ambitie(de top), das niet zo spannend. Niemand zal zeg dat hij putjesschepper wilt worden. Maar ging mij er meer om dat hij zegt dat hij die kwaliteiten NOG niet heeft, dus hij denkt dat hij die wel kan krijgen, en dan moet je gaan rekenen hoe realistisch dat is, wat hij doet nu toe heeft laten zien, en dat is, voor mij voorlopig een gekke gedachte.

23 november 2023 om 10:02

sorry Maurootje, ik kan jouw geslinger niet volgen. Je gaat echt alle kanten op met je teksten.

23 november 2023 om 10:29

Toch is het wel een raar verhaal. Je maakt als club zijnde een plan met een jong talent, hij moet rechtsback focussen veel spelen in jong en beter worden, de club verlengt zelfs zijn contract. Vind het dan van Ajax zeer slecht dat er een nieuwe passant komt en in de 1ste maand zegt die wil ik niet ik wil een nieuwe rechtsback. Dan moet je als club zijnde ook je jeugd wat meer beschermen en zeggen luister alfred wij hebben een plan met die jongen en over een jaar is hij klaar voor Ajax 1 beoordeel hem dan maar.

Regeer heeft, achteraf, de juiste keuze gemaakt. Momenteel is het in mijn ogen een stuk prettiger in Enschede dan in Amsterdam. Met Oosting heeft hij ook een trainer getroffen die naar meer dan alleen een speler kijkt. Oosting kijkt ook naar de mens. Dat was ook zijn sterke kwaliteit bij RKC. En Regeer kijkt in de spiegel en accepteert het commentaar van de trainer en gaat door.

23 november 2023 om 09:47

Sampsted, Brenet en Smal waren ook niet beschikbaar. Dus hij heeft ook zijn kans en speeltijd aan wat geluk te danken. Benieuwd of hij nog net zoveel speelt wanneer iedereen fit is.

23 november 2023 om 10:35

Klopt, door blessures heeft hij wel kansen gekregen. Ik denk echter dat het de bedoeling was dat hij Sampsted zou vervangen, die een beetje tegenviel. Deze jongen wordt overigens wel teruggekocht door Ajax.

23 november 2023 om 14:21

Als die al terug gekocht wordt door Ajax zal dat alleen zijn om door te verkopen, hij is voor Twente een prima speler, maar het is niet zo dat hij er ruim boven uit steekt, voorlopig zie ik hem Sampsted er nog niet uit spelen en die gaat ook niet bij een top 3 club spelen. Prima spelers voor een Duitse, Italiaanse of Franse middenmoter. En daar is niets mis mee.----- Edit: wel grappig dat Twente meer vediend aan drankverkoop dan aan transfers 🙂

Toch is die stap naar Twente voor hem wel beter geweest. Ajax ging het inderdaad doen met Rensch en Sanchez destijds dus de kans op speelminuten was klein. Dan kan je je beter ontwikkelen bij een andere club en die kans heeft hij toch wel gegrepen met o.a de blessure van Brenet.

23 november 2023 om 14:24

Hij heeft Smal vervangen op linksback, ook wat op het middenveld ingevallen, voorlopig is Sampsted nu de vaste rechtsback

23 november 2023 om 15:55

Hij doet dit ook heel netjes. Al zou hij nu waarschijnlijk wel aan spelen zijn toegekomen bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren