Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho verschijnt nog geen week na ontslag op radar Italiaanse grootmacht’

Laatste update:

José Mourinho keert wellicht op korte termijn terug in de Serie A. The Times weet namelijk te melden dat de bij AS Roma ontslagen coach komende week in gesprek gaat met Aurelio De Laurentiis, de voorzitter van Napoli, over een rol als trainer.

Mourinho zou het liefst in de Serie A actief blijven, waarna zaakwaarnemer Jorge Mendes de eerste contacten legde met De Laurentiis. De preses van Napoli is er nog niet in geslaagd om Luciano Spalletti, die de club vorig seizoen naar de landstitel loodste, adequaat te vervangen.

De bij Roma weggestuurde Mourinho werd afgelopen week ook al in verband gebracht met het Saudische Al Shabab. De Portugese oefenmeester zou er echter de voorkeur aan geven om in Europa actief te blijven.

Volgens diverse Italiaanse media zou Mourinho pas na afloop van dit seizoen in willen stappen bij Napoli, dat een tegenvallend seizoen doormaakt in de Serie A en is afgezakt naar de negende plaats. In de Champions League is Barcelona de opponent in de achtste finale.

De Laurentiis koos vorig jaar zomer voor Rudi Garcia als opvolger van kampioenenmaker Spalletti. De samenwerking bleek geen succes en de Franse coach werd dan ook al na enkele maanden ontslagen bij i Partenopei.

De ervaren Walter Mazzarri nam het stokje van Garcia over bij Napoli. Zijn contract in het Stadio Diego Armando Maradona loopt tot 30 juni van dit jaar en het lijkt erop dat Napoli de samenwerking deze zomer geen vervolg zal geven.

Mazzarri wist met Napoli slechts vier van de elf wedstrijden in de Serie A winnend af te sluiten, waardoor de regerend kampioen in de middenmoot bivakkeert. De verwachting in Napels is dat hij over enkele maanden wordt afgelost door een grote naam op trainersgebied.

Vind jij José Mourinho bij Napoli passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dnap dat ie in italië wil blijven. Dat is het enige topland waar het niet uitmaakt hoe je wint. In andere landen willen ze ook leuk voetbal zien.

21 januari 2024 om 15:19

Echt onzin.
De tijd van de jaren 80/90 zijn wel voorbij hoor.

Ik zou hem graag op de stoel van Koeman bij Oranje zien. Met die 29 verschillende goede verdedigers en anderhalve goede aanvaller die we hebben zou een Mourinho 'parkeer de bus' masterclass wel eens een hele goede manier kunnen zijn om met dit Oranje ver te komen op het EK. Er blijft dan niks meer over van de Hollandse school en het wordt hartstikke lelijk, maar je kan dan wel een serieuze gooi naar die titel doen.

21 januari 2024 om 10:11

Uiteindelijk is dat ook maar de vraag natuurlijk. Mourinho speelde slecht voetbal, maar verloor het merendeel van de toppers gewoon. En oké hij wint de conference league en haalt de finale van de Europa league waarin hij een aantal mooie tegenstanders uitschakelt, maar het is niet dat hij echt merkelijk sterkere teams versloeg. Idem in de copa Italia. Drie keer uitgeschakeld in de tweede wedstrijd die roma speelde (tegen Inter, Lazio en Cremonese).

Het is dus niet dat hij echt overperformt met zijn teams. In de conference league hadden ze zowat het sterkste team en in de Europa league zaten ze op het niveau van de tegenstanders. Bij oranje zal hij dat wel moeten doen. Want er zijn toch een aantal landen met meer kwaliteit. En zoals gezegd vind ik niet dat je echt kan zeggen dat hij overperformde met Roma. Zelfs niet in de bekercompetities.

21 januari 2024 om 10:38

Maar Mourinho heeft in het verleden meerdere malen laten zien wel zijn teams te kunnen laten over performen. Ik denk dat het voor de Hollandse club niet slecht zou zijn twee jaartjes Mourinho :-)

21 januari 2024 om 10:42

Vroeger inderdaad. Een laatste keer was met Inter. Dan zitten we bijna 15 jaar terug in de tijd.

21 januari 2024 om 15:18

Bij real was het voetbal toch ook fantastisch?!

21 januari 2024 om 15:44

Je kan toch moeilijk zeggen dat hij Real Madrid liet overperformen?

Napoli zou ook een prachtige kans zijn voor Mourinho! Jammer dat Osimhen daar waarschijnlijk zal vertrekken, want een grote Afrikaanse spits past precies bij Mourinho en zijn stijl.

Zolang Mourinho maar in Europa actief blijft, het liefst in een Europese topcompetitie, vind ik het eigenlijk wel mooi. Het bondscoachschap of naar die belachelijke zandbak zou doodzonde zijn.

Het allermooiste zou natuurlijk zijn als hij de aanbiedingen even afwacht tot begin juli, als ook de evaluatie van Pochettino afgerond is..

21 januari 2024 om 10:49

Een derde termijn van Mourinho bij Chelsea? Ik snap de nostalgie. Ik zou het niet doen. Hoofdstuk is gesloten. Brengt Chelsea niet terug naar de gloriedagen. Denk dat Mourinho ook klaar is met Engeland.

21 januari 2024 om 11:21

Het gaat ook niet gebeuren, de eigenaren vinden dat er progressie is onder Pochettino en, daar moeten we ook eerlijk over zijn, ze willen een coach hebben die zonder te zeuren accepteert wat er met de selectie gebeurt. De TD’s proberen Gallagher al 2 windows te slijten aan Tottenham en Pochettino accepteert het ondanks dat hij hem wekelijks laat spelen, hem aanvoerder heeft gemaakt en Gallagher goed speelt. Zie je Mourinho dat al doen?

Champions League voetbal via de Premier League zit er ben ik bang niet in, je beste kans is door je te kwalificeren voor de Europa League en die te winnen. Ik denk dat je dan geen betere kunt hebben dan Mourinho.

21 januari 2024 om 13:29

Mourinho heeft De Bruyne en Salah laten gaan dus wat is je punt met Gallagher?
Mourinho is gewoon klaar, al jaren dramatisch voetbal en altijd ontslagen na 2 a 3 jaar zonder vooruitgang.

21 januari 2024 om 13:56

De Bruyne wilde zelf graag weg, van Mourinho mocht het. Er werd aan de wens meegewerkt. Precies het tegenovergestelde van wat er nu gebeurt. Gallagher wil blijven, Pochettino wil dat hij blijft maar de club heeft schijt aan de wensen van de speler en coach en probeert ze toch te slijten. Dat precies wat ik zeg: Pochettino laat het gebeuren en spreekt zich niet uit, denk je dat Mourinho dit zou laten gebeuren zonder een sneer hier of daar? Mourinho zou niet zomaar omrollen..

Vraag even aan de Roma fans wat ze van de afgelopen 2 jaar vonden. Gisteren werd eens te meer duidelijk wat zij vonden van het besluit om Jose te ontslaan. Ik zou willen dat we die passie weer terug krijgen op Stamford Bridge, de fans worden in de steek gelaten door de club en de eigenaren misschien zou Mourinho langs de kant ze goed doen.

Overigens ben ik het niet met je eens dat er geen vooruitgang was, maar dat is een flinke discussie voor een ander moment

Ja denk dat Mourinho perfect is om iets weer op de rit te krijgen. Zou het echter bij dit jaar houden. En daarna verder bouwen met een nieuwe trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren