Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli lijdt tiende nederlaag in Serie A en dreigt Europees voetbal mis te lopen

Laatste update:

Napoli kent een seizoen om bijzonder snel te vergeten. De vrijwel onverslaanbare landskampioen van vorig jaar verloor zaterdag bij laagvlieger Empoli (1-0) en leed zo alweer zijn tiende nederlaag van het seizoen in de Serie A. Napoli blijft steken op plek acht en staat nu drie punten achter Lazio, dat zesde staat. Atalanta staat twee punten boven Napoli, maar heeft nog twee duels tegoed.

Bijzonderheden:


Napoli kende een dramatische start bij Empoli, dat al in de vierde minuut op voorsprong kwam. Alberto Cerri werd vogelvrij gevonden in de zestien en kopte overtuigend raak: 1-0. Napoli had nog vrijwel de gehele wedstrijd om minimaal één treffer te maken, maar slaagde daar niet in. Met name Kvicha Kvaratskhelia kwam meermaals dichtbij. Het ontbrak de Georgiër echter aan het benodigde geluk.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Napoli werd vorig seizoen met enorme overtuiging kampioen van Italië. Na het vertrek van succestrainer Luciano Spalletti is het deze jaargang beduidend minder. In de Champions League overleefden i Partenopei de groepsfase, maar was de achtste finale het eindstation toen FC Barcelona te sterk bleek. Ook in de Coppa Italia werd Napoli vroegtijdig uitgeschakeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Napoli is veel te chaotisch om ooit een stabiele club te worden die ieder jaar on de titel meedoet, heeft ook wel z'n charme daar de stad zelf ook super chaotisch is. Wel bizar dat ze zo'n piek seizoen hebben en tussen augustus en maart absolute wereldtop waren en nu met bijna dezelfde selectie een grijze middenmoter zijn geworden. Uit de aankopen en trainerskeuzes sprak dit seizoen nou niet echt de ambitie dat ze weer kampioen wilde worden maar zo'n terugval is wel heel bijzonder

20 april 2024 om 21:10

Sommige clubs hebben na een topseizoen heel vaak een rampseizoen. Omdat ze niet over de middelen beschikken om simpelweg mee te blijven doen bovenaan. Dat hebben we vaker gezien in het verleden. Soms na een paar jaar zelfs degradatievoetbal.

Lozano is op het goede moment vertrokken. Kampioenschap ipv middenmotor.

Snap daarom ook niet zo goed waarom de media hype verhalen rondpompt over 100+ miljoen voor Oshimen, want die is ook allesbehalve wereldklasse dit seizoen. En heeft stiekem maar 1 of 2 écht goede seizoenen gedraaid...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren