Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje en Spanje strijden onder leiding van absolute toparbiter

Laatste update:

Nederland begint vrijdagavond aan het WK 2014 en treft dan direct regerend wereld- en Europees kampioen Spanje. Het duel in de Arena Fonte Nova in Salvador zal geleid worden door scheidsrechter Nicola Rizzoli. De 42-jarige Italiaan staat al enkele jaren bekend als één van de toppers in het internationale arbitersgilde.

/

Afgelopen seizoen floot Rizzoli een van de vier halve finale-wedstrijden in de Champions League, die tussen Chelsea en Atlético Madrid. Een seizoen eerder mocht hij de finale van het miljoenenbal tussen Bayern München en Borussia Dortmund op zich nemen. Twee jaar geleden was hij present op het EK 2012 in Polen en Oekraïne. Dat seizoen floot hij ook de finale van de Europa League.

Spanje en Nederland trappen om 21.00 uur af. Een paar uur later volgt de tweede wedstrijd in Groep B, tussen Chili en Australië. Dat duel wordt geleid door Noumandiez Doué uit Ivoorkust.

Nicola Rizzoli is een goede scheidsrechter

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gelukkig daar zal het dan niet aan liggen. Gewoon kei hard knallen tegen Spanje en het beste hopen.

"afgelopen seizoen floot Rizzoli een van de vier halve finale-wedstrijden in de Champions League"

Welke 4?

10 juni 2014 om 16:30

Heen en terugwedstrijd?

10 juni 2014 om 16:31

In de Champions League speel je met returnwedstrijden... dan heb je dus 4 ploegen die in 2 koppels 4 wedstrijden spelen. Deze scheidsrechter floot 1 van die 4 wedstrijden.

10 juni 2014 om 19:04

Wauw ik ben dom!!! Niet aan gedacht, excuus haha

11 juni 2014 om 09:18

Geen excuses nodig, moest het zelf ook even een keer overdenken en na een lange dag kantoor gaat het denken sowieso een stuk minder snel haha.

10 juni 2014 om 16:31

Atletico- Chelsea
Chelsea-atletico
Real-Bayern
Bayern-real

10 juni 2014 om 16:31

atletico Mardrid-Chelsea
Chelsea Atletico Madrid

Real Madrid-Bayern
Bayern-Real Madrid

Hij floot die tussen Chelsea en Atlético Madrid.

nee wie kregen we anders?
De pottenbakker van Achilles?

Slechte scheids. Liet na om Dante rood te geven in de Cl finale. Schandalige trap in de maag van Reus!

10 juni 2014 om 16:40

Kan Nigel het dus ook weer flikken Prima.

Nou krijgt Kuipers ineens concurrentie. Ik was er toch bijna zeker van dat er in ieder geval 1 Nederlander in de finale zou staan, maar dat gevoel wordt nu toch deels de kop ingedrukt.

10 juni 2014 om 16:49

Ik zie Italië nog wel de kwartfinales halen, en dan zit het toernooi er voor deze scheidsrechter er op. Ik zie het daarom juist wel gebeuren dat Kuijpers de finale fluit!

10 juni 2014 om 16:50

Dus omdat Kuipers niet een wedstrijd van Nederland fluit ben je bang geworden dat hij niet de finale mag fluiten, terwijl je daarvoor dacht dat hij het wel mocht. Zie je zelf ook hoe dit niet logisch is?

10 juni 2014 om 17:07

Het is niet helemaal duidelijk in mijn reactie, maar ik had eigenlijk het idee dat Kuipers na afgelopen seizoen Europees gezien tot de absolute top hoorde. Nu blijkt deze Italiaan zo ongeveer dezelfde staat van dienst heeft. Het gaat mij dus niet om de wedstrijd Nederland - Spanje voor de duidelijkheid.

10 juni 2014 om 17:25

Mag een Nederlandse scheidsrechter wel een finale met Belgie fluiten? Of zijn er geen regels voor buurlanden?
Hoe dan ook een topref. Ik zou zeer tevreden zijn mocht hij één van onze wedstrijden fluiten. Want van onze laatste scheidsrechter op het WK heb ik, nu we er eindelijk terug bij zijn, terug nachtmerries.

Beter rizzoli dan de scheidsrechter op het ek 2012 tegen Denemarken

Ken hem niet maar als je één van de beste scheidsrechters genoemd wordt hoop ik dat hij goed fluit. Let nooit echt op welke scheids er is.

Lekker handig wel van Van Praag, om als enige voetbalbond te roepen dat Blatter weg moet. De scheidsrechters hebben we alvast tegen nu..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren