Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pak 50x je inzet als Duitsland en het Nederlands elftal dinsdag scoren!

Laatste update:

Oranje staat dinsdagavond in een vriendschappelijke interland tegenover Duitsland. Wint het elftal van bondscoach Ronald Koeman opnieuw, of is de winst voor onze sterke oosterburen? Win vijftig keer je inzet bij goals van Duitsland en Oranje. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken.

Het EK komt steeds dichterbij voor het Nederlands elftal, dat als outsider wordt gezien wat betreft de eindzege in Duitsland deze zomer. Oranje maakte vrijdagavond tegen Schotland soms een kwetsbare indruk, maar wist desondanks met ruime cijfers te winnen: 4-0. Wat volgt is de ontmoeting met de sterke Duitsers.

Scoren Duitsland en Nederland allebei? Win vijftig keer je inzet bij een goal van Duitsland en Oranje. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken!

Duitsland maakte zaterdagavond veel indruk in Lyon. Bondscoach Julian Nagelsmann zag zijn elftal al na acht seconden (doelpunt Florian Wirtz) op voorsprong komen tegen Frankrijk. Kai Havertz bepaalde na rust de eindstand op 0-2. Een flinke opsteker voor de organisator van het aankomende EK.

Vinden Duitsland en het Nederlands elftal het net? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Duitsland - Nederland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren