Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Partner Dost ziet noodlot toeslaan tijdens oefenduel met Manchester City

Laatste update:

Nog voor het seizoen goed en wel begonnen is, heeft VfL Wolfsburg al een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. Zaterdag zag coach Felix Magath aanvaller Patrick Helmes geblesseerd uitvallen en naar nu blijkt heeft de 28-jarige speler een forse blessure aan zijn knie opgelopen. Hij staat naar verwachting minimaal een halfjaar lang buitenspel.

/

In het medisch rapport dat zondagochtend werd opgesteld, staat te lezen dat de negenvoudig Duits international zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Helmes liep de kwetsuur op in het oefenduel met Manchester City (0-2). Na 32 minuten spelen verdraaide hij het gewricht, zonder dat daar een speler van de tegenpartij aan te pas kwam. “Ik hoorde een knak”, riep de speler terwijl hij het veld verliet.

Het is niet voor het eerst dat Helmes met een dergelijke blessure te maken krijgt. In de zomer van 2009, destijds nog in dienst bij Bayer Leverkusen, overkwam hem exact hetzelfde. Ook toen stond hij nadien maandenlang langs de kant. Voor Magath is het wegvallen van de aanvaller dubbel zuur: volgens Duitse media dacht de coach er serieus over na om Helmes tot aanvoerder te benoemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heeft Dost meegedaan?
Ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen.

5 augustus 2012 om 16:22

Dost speelde een redelijke wedstrijd, hij was het aanspeelpunt in de aanval ,maar aanvallen heeft hij niet voor heel veel dreiging gezorgd

5 augustus 2012 om 16:31

Kan iemand mij uitleggen waar alle duimpjes opgebaseerd zijn?

Zowel die omhoog als naar beneden snap ikniet. Omhoog niet aangezien het een vraag is, en geen goede opmerking ofzo. Omlaag niet aangezien het gewoon een normale vraag is, (enigszins) relevant aan het topic.

5 augustus 2012 om 17:50

Duimpjes systeem lijkt niet goed te werken ofzo. Soms zie je echt 300 rode duimpjes op de meest willekeurige berichten.

Wel sneu voor die Helmes vorige keer dat het hem overkwam was hij net zo lekker bezig daarvoor en was hij met ik meen Kiebling een zeer goed koppel.
Nu weer een tweede keer dat gun je niemand! Het zal lastig worden om echt op niveau terug te komen maar wens hem sterkte en succes!

Het is hard, maar wel weer een concurrent minder. Want volgens mij hebben ze naast Dost nog wel twee aardige spitsen. Ben ook erg benieuwd hoe die het gaat het doen, hoop dat ie veel gaat scoren!

5 augustus 2012 om 14:03

Ja ze hebben ook natuurlijk Olic overgenomen van Bayern München en ook Lakic ( EX heracles ) speelt daar.

Het is wel jammer voor die jongen dat in een oefenpot gebeurt, maar Dost zal nu zeker veel speeltijd gaan krijgen.laten we hopen dat hij snel zal herstellen en weer gaat voetballen.

5 augustus 2012 om 14:49

Want als het in een echte wedstrijd was gebeurt was het niet jammer?

On: Onwijs vervelend voor die Helmes en voor Wolfsburg, hopelijk kan Dost het een beetje opvangen!

Ach, Magath zal het niet erg vinden, Dan kan die weer een nieuwe spits kopen, Daar is die man heel goed in, Kopen Kopen Kopen, Alleen goed inkopen is anders

5 augustus 2012 om 14:11

Ik snap er ook niets van dat clubs hem blijven aanstellen. Van het geld dat hij besteed in één transferperiode zou je Messi kunnen halen ; Maar dit is wel echt zonde voor Helmes... Een blessure is echt de voornaamste reden voor het verpesten van je voetbalcarrière.

5 augustus 2012 om 14:14

Die Vent is Heilig in Wolfsburg omdat ie ze toen dankzij een Uitblinkende voorhoede, (dzeko,grafite,misimovic) Een kampioenschap heeft bezorgt, Daar in Wolfsburg kan die helemaal niks verkeerd doen.

5 augustus 2012 om 14:25

Ach, we zien wel wat hij er dit seizoen van gaat maken. Hopelijk komt Dost wel veel aan spelen toe en gaat hij het daar goed doen...

verschrikkelijk voor Helmes , heeft al vaker ernstige blessure's gehad, het is echt zonde, zonder al die blessure's had hij veel hoger kunnen spelen. Hopelijk gaat Dost goed doen.

Dit is het grote nadeel van oefenwedstrijden. Maar goed, ze zijn ook wel nodig, dus een risico waar je gewoon rekening mee moet houden. Jammer voor die jongen en de club.

Dit is eigenlijk natuurlijk wel het gevaar van oefenwedstrijden: een (flinke) blessure oplopen. Maar ja, verder kan je er gewoon niet veel aan doen als je speelt in een oefenwedstrijd. Dit is natuurlijk echt rot voor hem en de club, en hoop dat hij snel weer revalideert!

Zeer zonde leek zich eindelijk weer te gaan profileren als de topspits die hij bij Leverkusen was en had goed samen met Olic en Dost een goed trio voorin kunnen vormen , zag in hem een paar jaar geleden wel een kandidaat om de spits positie van die Mannschaft in te gaan vullen want hij leek alles te hebben maar blessures hebben roet in het eten gegooid.

5 augustus 2012 om 14:59

Ja inderdaad, zonde is dat dat hé , had werkelijk alles in zich om topper te worden, zoals Mario Gomez nu uiteindelijk geworden is, maar helaas, hopelijk komt hij opaardig niveau weer terug.

De een zijn brood, de ander zijn dood.

Natuurlijk gun je niemand een langdurige blessure, maar natuurlijk wil je zeker zijn van je basisplaats. Helmes is toch niet de speler geworden van wat ik verwacht had. Was bij Koln volgens mij een echte killer, maar zo zie je maar hoe naar een carriere kan verlopen door blessures.

Zonder, Want Helmes is normaal een dodelijk spits.

Maar nu kan Dost wel meer spelen.

Erg jammer want het is een goede spits en hij heeft vorig jaar ook last gehad van blessures.
Misschien goed voor Dost, maar sws vond ik hem samen met kiesling wel een goed duo

Helmes leefde het afgelopen halfjaar weer op bij Wolfsburg, die blessure komt erg ongelegen. Voor Dost is het wel een meevaller.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren