Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC-aanwinst ziet Necid ook nog komen: 'Hebben hem op de hoogte gehouden'

Laatste update:

PEC Zwolle had de terugkeer van Tomás Necid eigenlijk al uit het hoofd gezet, maar maandagavond kon de bekerwinnaar toch melding maken van de rentree van de spits. Necid liet zijn aflopende contract bij CSKA Moskou ontbinden, waardoor hij transfervrij kon overstappen naar PEC, waar hij voor een halfjaar tekende. En dat is geen goed nieuws voor Eli Babalj.

/

PEC maakte eerder op de maandag melding van de komst van Babalj, die bij AZ niet aan spelen toe kwam en naar PEC vertrok in de hoop op meer speelminuten. Nu Necid echter ook nog komt, dreigt Babalj weer niet veel aan de bak te komen. "Maar we hebben Eli eerlijk op de hoogte gehouden van de situatie rondom Tomas", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC tegen Voetbal International. "Hij ziet het alleen maar als een uitdaging. Hij denkt veel van Tomás te kunnen leren en wil de concurrentie aangaan. Dat is een goede instelling."

De 25-jarige Necid speelde in de eerste seizoenshelft van dit voetbaljaar al voor PEC en kwam tot veertien competitiewedstrijden en acht doelpunten. Vervolgens keerde hij terug naar CSKA, dat hoopte dat het Necid kon verkopen. Er werd echter geen koper gevonden, wat mede te maken had met een blessure waar de Tsjech mee kampt, en dus kon PEC hem uiteindelijk toch nog terug halen.

Denk je dat Eli Babalj veel aan spelen toe zal gaan komen bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PEC zal ongetwijfeld eerlijk zijn geweest tegen Babalj. Wat wel raar is; Necid heeft zich gisteravond al gemeld bij PEC met de mededeling dat hij transfervrij was en dus weer bij PEC kon voetballen. Maar PEC heeft vandaag werk gemaakt van Babalj. Terwijl ze gister al wisten dat Necid weer kwam voetballen bij Pec.

Citaat:

"necid heeft zijn contract in Rusland laten ontbinden. Gisteravond is hij met onze club in contact gekomen", reageert voorzitter Adriaan Visser tegen het Algemeen Dagblad.

2 februari 2015 om 23:30

Dit is niet waar, Babalj trainde al enkele dagen mee. Waarbij al bekend was binnen de selectie dat ze Babalj graag wouden overnemen. Echter is het vandaag pas rondgemaakt allemaal.

2 februari 2015 om 23:37

En daarbij heeft jans gisteren al vertrld dat babelj gehuurd zou worden

2 februari 2015 om 23:42

Maar, waarom hebben ze dan vandaag nog rond gemaakt met Babalj als ze wisten dat Necid kwam?

Hoe dan ook, Babalj heeft het sportief opgevat dus voor PEC een mooie afsluiting van de transferwindow.

Zeer goed nieuws dit voor Zwolle.

Op deze manier kan Babalj mooi een half jaar wennen bij onze FC. Hij is zelf een zelfde type spits, en heeft ook een zelfde bouw als Necid. Op deze manier kan hij mooi klaargestoomd worden.

Mocht hij goed genoeg zijn, dan ben ik er zeker van dat Zwolle hem overkoopt van AZ en dan zijn we ook volgend jaar weer goed voorzien. Een geweldige dag dit voor alles en iedereen die Zwolle een warm hart toe draagt.

Van geel kruip eens van je wijf af, had te vrede gewoon verkocht voor een normale prijs had je necid gratis kunnen afhalen.

3 februari 2015 om 00:54

Kan na dit seizoen ook!

3 februari 2015 om 01:34

Haha necid blijft echt niet in NL na dit seizoen.

Wat een speler is Necid voor PEC. Best een grote naam ook nog.
PEC speelt daarbij ook nog eens leuk aanvallend voetbal en winnen ook nog bekers. Wie had dat een paar jaar geleden gedacht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren