Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijk blauwtje voor Liverpool: Caicedo wil alleen naar Chelsea

Laatste update:

Moisés Caicedo wil enkel en alleen naar Chelsea, zo meldt Fabrizio Romano vrijdagmiddag. Hoewel Liverpool de medische keuring voor de 21-jarige controleur van Brighton & Hove Albion al had geboekt, is Caicedo met zijn vertegenwoordigers nog altijd in Londen. Het lijkt erop dat Chelsea het duizelingwekkende bod van Liverpool, een Engels recordbedrag van 127 miljoen euro, gaat evenaren. Caicedo heeft Liverpool inmiddels al afgezegd.

Donderdagnacht kwam transfermarktexpert Fabrizio Romano met het nieuws dat Brighton akkoord is gegaan met het laatste bod van Liverpool. Volgens de Italiaanse journalist zou Caicedo binnen 24 uur zijn handtekening zetten op Anfield. Op een persconferentie van Liverpool vrijdagochtend maakte Liverpool-manager Jürgen Klopp echter al duidelijk dat er nog het een en ander moest gebeuren. “Ik heb me laten vertellen dat er een akkoord is gesloten met Brighton over de transfersom, wat dat ook moge betekenen. We moeten zien of de speler ook akkoord gaat. We hebben geen oneindige middelen, maar het vertrek van Jordan Henderson en Fabinho heeft een aantal zaken veranderd.”

De onzekerheid in de woorden van Klopp sluit aan bij de nieuwe berichtgeving van Romano. Ondertussen weet The Guardian te melden dat Chelsea inderdaad met een nieuw bod gaat komen. Caicedo zelf wil zich volgens Romano aan zijn woord houden. De middenvelder is al sinds mei persoonlijk rond met de Londenaren. Chelsea hoopt de transfer dan ook snel af te handelen. Eerder werd er vanuit Engeland bericht dat de nummer twaalf van het afgelopen Premier League-seizoen de Ecuadoriaan niet kan betalen, maar daar lijkt geen sprake meer van. Liverpool loopt zo een pijnlijk blauwtje op na het kapen van de deal.

Caicedo is een defensieve middenvelder die ondanks zijn leeftijd al 32 interlands speelde voor Ecuador. Brighton pikte de rechtspoot in februari 2021 voor slechts 5 miljoen euro op bij Independiente, waarna hij een half jaar later bij het Belgische Beerschot werd gestald. Vervolgens wist de controleur wel een basisplek te veroveren. In totaal speelde Caicedo tot dusver 53 officiële wedstrijden voor Brighton, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 3 assists. Bij Brighton ligt de middenvelder nog tot medio 2027 vast, met de optie voor nog een seizoen. Door Caicedo’s langdurige verbintenis kan de nummer 6 van het afgelopen Premier League-seizoen hoog in de boom zitten wat betreft de vraagprijs.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Bij welke club gaat Caicedo tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik pak de popcorn alvast!

11 augustus 2023 om 12:51

Ik ga mijn popcorn er niet aan verkwanselen. Ik merk dat ik steeds meer een afkeer krijg van die voetbalwereld. Hebben anderen dat ook? De totaal losgeslagen wereld van het profvoetbal met mannetjes die in het geheel niet beseffen wat de normale wereld is en zich (veels te vaak) als een stel kleuters gedragen in het veld. Soms heb ik er gewoon genoeg van, zal wel een ouwe lul aan het worden zijn 😂

11 augustus 2023 om 13:01

Ik heb precies hetzelfde. Ik kijk nauwelijks nog CL voetbal ook, enkel topwedstrijden in Eredivisie en de grote competities, verder niet. Ik ben tegenwoordig veel liever zelf bezig met amateur teams om daarmee de competities in te gaan. Veel meer voldoening

11 augustus 2023 om 13:04

Nou ik ben 22 en ben het volledig met je eens, dus heeft er niks mee te maken dat je een "ouwe lul" aan het worden bent. De voetbalwereld staat wel heel erg los van de werkelijke wereld. Een transfer van 10 miljoen vind men niet veel, terwijl 95 procent van de mensen nooit 10 miljoen bij elkaar verdient.

11 augustus 2023 om 13:05

Ik denk dat het een generatie dingetje is. Je ziet dat tegenwoordig best veel gen Z's primair fan zijn van met name Engelse clubs en zij vinden die bedragen ook gewoon volstrekt normaal. Ik snap het zelf overigens ook niet.

11 augustus 2023 om 13:07

Waarom vinden mensen het nodig om dit bij ELKE dure transfer te melden? Uiteindelijk zit je gewoon weer braaf voor je Tv'tje te kijken.. Ook wel grappig dat je zeurt om de voetbalwereld, terwijl de voetbalwereld niet eens 5% van het geld is in de wereld.. De aller,aller,allerrijksten, die lekker op de achtergrond blijven, kunnen binnen een dag alle armoede uit de wereld verhelpen, maar nee, we gaan zeuren op een entertainment sport, die puur zoveel geld waard is, omdat mensen zoals jij ernaar kijken..

11 augustus 2023 om 13:19

Tja ik zit dus niet “braaf voor mijn tv’tje te kijken” en als je een beetje leest kun je zien dat ik niet alleen het geld belachelijk vind maar ook het gedrag van de spelers.

Ik zit liever bij mijn amateurclub te kijken zoals hierboven ook word aangegeven. Of bij mijn locale prof club (Brisbane Roar) omdat het gedrag van de spelers hier nog normaler is in vergelijking met het gedrag in Europa.

Maar de top van het profvoetbal? Nee die interesse is (helaas) meer en meer aan het vervagen.

11 augustus 2023 om 13:21

Eens R.vatros, dat gelul hier altijd over geen cl voetbal meer kijken ook. ''ik kijk liever conference league'', ja vast. Op de ene zender is Real-Bayern maar jij gaat lekker naar Gent-Paok kijken, geloven ze het zelf

11 augustus 2023 om 13:22

Ik snap het niet helemaal, van letterlijk elke branche waarin er (te) veel geld omgaat kan je stellen dat de mensen erin niet verbonden zijn met de "normale wereld". Wat trouwens ook het meest subjectieve begrip is wat we gebruiken, want mijn normaal kan heel anders zijn dan jouw normaal en we zitten beiden op dit forum. Uiteindelijk blijft het marktwerking, wij zitten met zijn allen te kijken, te oordelen en te discussiëren.

11 augustus 2023 om 13:25

Maar alsnog heb je een account aangemaakt op een voetbalsite, doe je de moeite om artikelen te lezen, en plaats je zelfs reacties. Waarom ben je er dan zo mee bezig als je er van walgt? Ik snap het niet hoor. Hou en dan lekker bij je amateurclub, waar niks mis mee is overigens, maar ik snap het gewoon niet zo goed.. Beetje hetzelfde als zeggen dat je een hekel hebt aan mensen die vlees eten, maar welke dag even bij de slager naar binnen gaat kijken.

11 augustus 2023 om 13:25

Meestal spelen ze op verschillende dagen. Kunnen ze allebei dan kijken, ene op woensdag andere op donderdag

11 augustus 2023 om 13:29

Wat is de normale wereld waar je het over hebt D@nny?

11 augustus 2023 om 13:37

Exact. Chelsea krijgt ook gewoon 50 miljoen voor een sponsor op hun shirtje te zetten.. is nog belachelijker dan een speler kopen voor 100 miljoen. Letterlijk alles gaat omhoog, rijken hebben meer en meer geld. Maar wat moet het de mensen nu boeien die gewoon lekker achter de tv aan het kijken zijn. Ik als Chelsea fan zou graag kijken naar Caicedo bij Chelsea.. of ze nu 30 miljoen of 130 miljoen voor hem betalen maakt mij geen moer uit haha.

11 augustus 2023 om 13:43

Ik zou zeggen lees mijn reacties nog een @ vatros. Dan kun je zien dat ik STEEDS MEER een afkeer ga krijgen. Dat betekend dat ik in het verleden (tot vrij recentelijk) het voetbal dus WEL gevolgd heb en ik hier nog steeds regelmatig kom. Maar dat wordt dus MINDER.

Dus dat account was al jaren geleden aangemaakt, snap je dat wel?

@Hakim, de normale wereld, tja voor mij zal dat misschien anders zijn dan jou maar wellicht in de “bandbreedte” van het “normale”. Als je dan met een lul argument aankomt met “wat is normaal” en het over marktwerking hebt dan kom ik weer terug dat ik het niet alleen over geld heb maar ook over het gedrag van de mensen in die wereld.

11 augustus 2023 om 13:43

Je hebt helemaal gelijk, althans, ik heb hetzelfde gevoel. De bedragen die er de laatste jaren over en weer gaan zijn echt absurd. Daardoor gaan voetballers zich anders gedragen. Met alle respect voor Brighton, maar de spelers die daar spelen zijn allemaal multimiljonair. Te gek voor woorden.

11 augustus 2023 om 13:44

Eens. Toch pak ik popcorn.

11 augustus 2023 om 13:53

@vatros

Hij kan toch gewoon zijn ongenoegen uiten over iets wat ooit zijn passie was? Of ben jij zo bekrompen dat je je niet in kan leven? Voetbal is verziekt om de dingen die hij noemt en ik noem het eerder een gebrek bij jou dat jij dit niet in kan zien. ''de allerijksten blabla'', wat wil je nou zeggen? Voetbal is zeker niet wat het ooit was. Mag prima gezegd worden want hoe eerder het woord spreidt, hoe eerder het voetbal wellicht een ommekeer maakt.

11 augustus 2023 om 14:08

Haha geniet van de popcorn BVB 😉

11 augustus 2023 om 14:15

Nou R.vatros, wellicht omdat het niet normaal is en er hier normale mensen reageren. Darbij wordt boven jouw reactie gewoon uitgelegd dat men dus steeds minder "braaf voor zijn Tvtje zit". Ik vind het verder ook wel grappig dat je een lachwekkende vergelijk maakt. Niet eens 5 van het geld in de wereld, maar hoeveel mensen zijn er ook alweer betrokken bij het voetbal en hoeveel van hen zijn de "aller,aller,allerrijkste""? Precies, in verhouding best veel he?! En zij steken hun geld dus in die entertainment wereld ipv de armoede uit de wereld helpen. Wat is precies je punt?

11 augustus 2023 om 14:17

Interessant dat de gemene deler van de mensen die totaal niet begrijpen waar D@nny het over heeft hoofdzakelijk mensen zijn met accountnamen met of wel buitenlandse clubs of spelers die groot zijn geworden in deze commerciële gedrochten. Maar goed, ook jullie tijd van groeiende afkeer komt wel. Kijk naar het voorland de VS waar ze sportwedstrijden om de zoveel minuten onderbreken voor reclames.

11 augustus 2023 om 14:20

Same here, CL boeit me heel erg weinig, al die topclubs met topspelers die allemaal totaal losgeslagen zijn van de realiteit. Nee, ik vind er weinig meer aan. Eredivisie is nog leuk, en de lagere toernooien als de Conference League zijn nog leuk. Beetje ouderwets en verrassend nog soms, met gekke clubjes die je anders nooit ziet.

11 augustus 2023 om 14:24

Ik heb er ook last van. Ik volg mijn favo cluppie nog graag, maar de CL en de PL steeds minder. Niveau mag wel hoger zijn, maar het is allemaal erg voorspelbaar geworden in de zin dat de rijkste clubs strijden om de prijzen. En het gedrag van spelers binnen en buiten het veld staat steeds verder van me af, uitzonderingen daargelaten. Ik heb het idee dat het voetbal pak hem beet 30 jaar geleden verrassender en leuker was, maar dat kan ook nostalgie zijn.

Bijzonder ook dat er zo heftig op wordt gereageerd door figuren als @R.Vatros als je deze gevoelens uitspreekt. Vage whataboutism ook om dan over de allerrijksten van de wereld te beginnen of dat er maar een beperkt deel van het geld omgaat in voetbal. Dat is het hele punt toch niet? Het gaat erom dat alles alleen óm geld draait, niet zozeer hoeveel geld dat betreft. Bij veel andere sporten zijn er mechanismen ingebouwd (salary caps e.d.) om het belang van geld tegen te gaan en ervoor te zorgen dat er meer concurrentie komt tussen clubs in plaats van dat een paar rijke clubs alle goede spelers bij elkaar graaien. Maar bij het voetbal laten ze het helemaal gaan en juichen sommige mensen dat ook toe. Ik zal het nooit begrijpen. Het is toch leuker om Mbappé en Messi tégen elkaar te zien spelen, dan met elkaar?

11 augustus 2023 om 14:31

Naast dat de huidige Conference League al interessanter is dan de Champions League, wordt de Champions League vanaf volgend jaar helemaal een gedrocht. Nu doen er nog standaard 12 of 13 clubs mee uit Spanje, Italië, Engeland. Maar vanaf volgend seizoen zijn er ook nog 2 "bonusplekken" voor de landen met het hoogste coëfficiënt over het jaar ervoor. Dus ga er maar vanuit dat vanaf 2024 structureel 15 clubs uit Spanje, Italië en Engeland in de "champions" League spelen. Dat is nog net niet de helft van alle deelnemers.

11 augustus 2023 om 19:48

Conference league interessanter dan de CL? Droom lekker verder

Hoezo plotseling? Het was al de hele zomer duidelijk dat hij liever naar Chelsea wilde en daarvoor Arsenal. Zou wat zijn, het PL record breken voor een speler die niet wil komen. Zou wel een enorme flater zijn voor Liverpool..

11 augustus 2023 om 12:53

Hij wilde het liefst naar United aangezien dat ook zijn jeugdliefde is. United heeft echter de middelen niet, en als ze het wel hadden, dan had ik als United zijnde nog steeds niet zoveel betaald. Max. 70-80 mil.Edit. Lees net dat zijn droomclub, Real Madrid is.

11 augustus 2023 om 12:55

Ik heb wel eens gelezen dat hij United fan was. Maar die hebben niet eens meegedaan in de race om Caicedo dus dat is niet belangrijk. Hij heeft letterlijk een bericht gepost in januari dat hij naar Arsenal wilde. Holjund een onbewezen speler was €86m. Antony €95m, Mount €70m. Dus ze hebben de middelen wel maar hij heeft geen prioriteit of hij is geen target. Caicedo is pas zo duur geworden sinds de transfer van Rice.

11 augustus 2023 om 12:58

Hij heeft in 2020 aangeven dat United een droomclub voor hem is, en dat hij graag zijn landgenoot Valencia opvolgt.

11 augustus 2023 om 13:03

We hebben Casemiro al voor 70mil. Een betere bewezen speler is moeilijk te vinden. Die 70mil is een koopje nu je Rice, Caicedo en Enzo voor boven 100mil hebt.

11 augustus 2023 om 13:07

Casemiro is geen koopje. Hij is in verhouding de duurste vanwege zijn leeftijd.

11 augustus 2023 om 13:10

Casemiro wordt 32, die andere spelers gaan nog ruim 10 jaar mee. Dat is wel een verschil, al is Casemiro natuurlijk een wereldtopper.

11 augustus 2023 om 13:13

Ik vind Casemiro ook de beste , dat compenseert dat voor mij. Ik mocht die man nooit toen die bij Real speelde. Maar wat maakt hij een verschil zeg.

11 augustus 2023 om 13:36

Op basis van zijn CV en zijn verdiensten is hij dat helemaal niet.
Enige wat Caicedo, Enzo en Rice voor hebben op hem is de leeftijd en is dat enorm verschil wel een koopje.
In onze tijd is 30 jaar niet meer oud. Die grens is ondertussen verschoven.

11 augustus 2023 om 13:53

Casemiro wordt inderdaad volgend jaar 32, typisch om hem ouder te laten lijken. Hij was 30 toen hij gekocht werd. Die man heeft 5x meet Champions Leagues als jouw clubje, een beetje respect lijkt me wel gepast. Zeker als je Rice voor 115m gekocht hebt.

11 augustus 2023 om 13:59

Ten eerste wordt Casemiro overschat. Want het is een speler die afgelopen seizoen maar liefst 8 wedstrijden niet speelde vanwege schorsingen. Dat laat zien dat hij het tempo soms niet aan kan en daardoor wild om zich heen tackelt. In balbezit vind ik hem de minste van de drie. En leeftijd speelt een belangrijke rol in grote aankopen. Als je dat niet wilt inzien prima. Maar een CVM van 30 jaar voor 70 miljoen kopen is allesbehalve een koopje zelfs als je hem vergelijkt met Rice, Caceido en Enzo.

11 augustus 2023 om 14:03

@Man Utd36
Warra UCL drogreden. Als ik dit soort argumenten wil lezen dan ga ik op X(twitter)
Tegenwoordig krijgt men daar geld als je genoeg interacties hebt. Dan snap ik wel als men ieder keer dat soort dingen zegt.
Die CL heeft hij niet gewonnen met jouw cluppie he en we kijken wat ie nu kan brengen en in de toekomst.

11 augustus 2023 om 14:16

Somagunner, Casemiro wordt overschat? De man die bij Real alles speelde in een van de beste elftallen sinds tijden, die talloze keren de CL won. Ik snap dat je als Arsenal supporter geen fan van utd bent, maar je verkondigt nu gewoon onzin.

11 augustus 2023 om 14:17

somagunner - Ik vind dat jij vaak je mening goed onderbouwd maar Casemiro overschat kan je toch niet echt menen? Hij is een van de, of de beste, nummer 6 van de afgelopen 10 jaar. Eerder onderschat want hij wordt niet heel vaak genoemd als zodoende. Aangezien je van statistieken (zonder context) houdt, kijk eens naar het perfentage gewonnen wedstrijden van Real met en zonder Casemiro toen hij daar nog speelde. Dat verschil was vele malen groter dan wanneer Modric of Kroos niet meedeed. Kan het niet zo zijn dat Casemiro meermaals aan de handrem moest trekken omdat een andere speler van Man Utd verzaakte? Ik kan mij namelijk al een paar van die situaties herinneren.

Over je punt dat het geen koopje is, ben ik het absoluut eens, het was een dure speler voor zijn leeftijd. Maar bovenstaande namen mogen zijn veters nog niet strikken, ook al vind ik Caicedo en Enzo echt goede spelers.

11 augustus 2023 om 14:21

Casemiro overschat noemen ben je denk niet helemaal goed on je bovenkamer. Ben het wel eens dat een 30 jarige cvm voor 70mio geen koopje is. Amrabat zou ik eerder een koopje noemen.

11 augustus 2023 om 14:22

Dat is geen reactie op mij, neem ik aan? @ManU36? Hij wordt toch ook 32, heb nergens kritiek op hem..

11 augustus 2023 om 14:32

Je hebt gelijk, iedereen die nu 31 is wordt (als het goed is) ook een keer 32

11 augustus 2023 om 14:37

@brasileiro
Bij Real was hij erg goed en complementair doordat Kroos en Modric voetballend erg goed zijn. Bij United moet hij te veel doen soms. De linies staat verder uit elkaar en voor een cvm is dat soms erg moeilijk om het te belopen of op het juiste moment te anticiperen.
Ik vind hem niet erg overschat maar een beetje. Zijn staat van dienst zegt genoeg maar heb jij het gevoel dat Casemiro net zo goed is bij United als bij Real? Ik vind van niet. Hij is te wild anders zou hij niet 8 wedstrijden geschorst zijn. Pakt te vaak een gele kaart en een rode. Dan ben je te vaak te laat bij de bal. Was het een ander cvm geweest die door roekeloze tackles 8 wedstrijden niet kon spelen dan zou men hem een flop noemen.

11 augustus 2023 om 14:51

Het begint een beetje genant te worden somagunner. Casemiro pakte altijd al veel gele kaarten. Hij pakte zelfs minder gele kaarten dan normaal in La Liga. De rode kaarten waren voor tackles die normaal in Engeland met geel bestraft worden, waarvan 1 er op de bal was dus hij was zeker niet te laat. Naast dat Casemiro verdedigend 1 van de beste cvm's is, is hij in balbezit ook goed. Dat blijkt wel aan het feit dat hij 7 goals en 7 assists had afgelopen seizoen, als verdedigend middenvelder en vaak met een voetballende oplossing komt ipv de bal naar voren peren.

11 augustus 2023 om 14:52

soma, die steekjes komen er altijd als ze niet fatsoenlijk een reactie kunnen onderbouwen. Jij steekt daar tijd in en doet er je best voor, kan je het alsnog niet mee eens zijn maar dan gebeurt het tenminste op een respectvolle manier. Kleuters wijzen naar de CL die Arsenal nog nooit gewonnen heeft of de prijzenkast van Case zelf. Iemand die niet direct een waas voor zijn ogen krijgt als een persoon iets zegt dat ze niet leuk vinden, kunnen op een normale en respectvolle manier reageren of de discussie aangaan.

Case gaat het dit seizoen lastig krijgen met Mount en Bruno voor zich, hij had nog wat hulp in de vorm van Fred (weg) soms SMT (gaat denk ik ook nog) en Eriksen, maar die heeft ook niet het eeuwige leven. Utd heeft niet de spelers om veel controle te houden op het middenveld. Daar hoeft niemand het mee eens te zijn, het is hoe ik (en soma blijkbaar) het zie. Als je er anders over denkt ben je meer dan welkom om daar tegenin te gaan, maar om dan over zijn erelijst of het gebrek aan een CL te beginnen is een heel groot zwaktebod.

11 augustus 2023 om 15:28

Bij Real viel dat wel mee. Als ik kijk op transfermarkt dan was ie bij Real 8 wedstrijden geschorst vanwege kaarten in 3 jaar tijd. Casemiro mag wel 7 assists hebben en 7 doelpunten maar waarom vermeld je niet dat hij 1 op de 5 ballen verspilt in balbezit? Dat is voor een wereldklasse CVM best slecht. Het is geen CM die getoetst wordt op assists en doelpunten maar in bal retentie en het aangaan van fysieke duels(daar is Casemiro wel goed in volgens de stats). Moet wel toegeven dat United in de praktijk meer op de counter speelt maar dat doet West Ham ook en Rice doet het beter met de bal. Hij verspilt maar 12% van alle ballen die hij geeft.

Ik heb genoeg wedstrijden gezien van United. Ik wil niet zeggen dat Casemiro vervangen moet worden maar wat Samcro zegt hij kan het niet alleen aan en fysiek begint hij slijtage te vertonen.

11 augustus 2023 om 15:28

Volgens mij zijn Arsenal fans op hun teentjes getrapt als je feiten benoemd zoals het winnen van een Champions League. Iets wat een wereldklasse speler als Casemiro 5x heeft gedaan. Dan krijg je een hele essay er gratis bij.

11 augustus 2023 om 15:29

@samcro. Ben het helemaal met je eens. Goede reactie.

11 augustus 2023 om 15:35

Het is iets wat je vaak leest van kleine kinderen op X en op andere social media platform. In het begin boeide me het echt niet maar op een gegeven moment wordt je daar gewoon zat van. Het is een dooddoener dat nergens op slaat.
Bergkamp heeft nog nooit de CL gewonnen en Ronaldo R9 ook niet. Zijn ze ook qua kwaliteit minder dan Casemiro? Want zo redeneer jij.

11 augustus 2023 om 15:39

Je pikt gewoon wat willekeurige stats. Eerst pakte hij teveel gele kaarten, en nu ga je kijken naar schorsingen ipv die gele kaarten. Dan pak je een willekeurige statistiek als bam retentie. Grapjas. Casemiro speelt met veel meer risico. Geeft daardoor vaker assists, geeft crossballen en zelfs no-look steekballen. Iets wat Rice allemaal niet kan. Die werd 2 weken nog totaal gedomineerd door een 18 jarige Mainoo. En dan samenscholen met een andere Arsenal fan omdat ie ook op zijn teentjes is getrapt omdat iemand het woord Champions League zei. Lachwekkend dit.

11 augustus 2023 om 15:39

Dat heeft niets met Arsenal te maken dus geen idee waarom je dat probeert van te maken.
Wij kijken naar de staat van de speler en zijn prijskaartje en in mijn ogen is dat enorm verschil niet logisch. Los van dat is de markt losgeslagen dus veel transfers zijn overpriced inclusief United transfers.
Wat je verder over Casemiro ben ik niet mee eens. Heel de bedoeling van Mount en Bruno is om meer pressing te zetten, bal snel te veroveren zodat Casemiro niet in situaties komt waar je van uit gaat.

11 augustus 2023 om 15:41

Je noemt Casemiro overschat. Dan mag je niet benoemen dat hij 5 Champions League heeft gewonnen?

11 augustus 2023 om 15:47

@somagunner Ik raad je aan opta stats op te zoeken van Casemiro, Partey, Rice, Rodri en Caicedo.
Casemiro en Rodri zijn clear.

11 augustus 2023 om 15:50

Ik wist het dat je met Mainoo aan zou komen. Je bent te voorspelbaar. Een preseason wedstrijd gebruiken hahaha. Alsof Rice alles zou geven zoals Maino die nog alles te bewijzen heeft. Tegen City nog goed gespeelt.
Natuurlijk kom ik met meer argumenten waarom ik Casemiro beetje overschat vind. Ik heb zelfs United fans op X gezien die Casemiro afbrandde op zijn passing skills. Dat hij af en toe een goede bal geeft wil niet zeggen dat hij net als Bruno veel risico in zijn spel moet leggen? Hoe je het wend of keert een top CVM mag nooit 1 op de 5 ballen inleveren in balbezit.

11 augustus 2023 om 15:53

Mount en Bruno zijn spelers die de bal snel weggeven. Hoe kunnen zij complementair zijn met Casemiro als de bal retentie niet hoog is. Het was toch de bedoeling dat United een team zou hebben dat in balbezit erg goed is? Of willen jullie terug naar de tijdperk Ole?

11 augustus 2023 om 15:57

Ik heb die gezien maar dat zegt niet heel veel naar mijn mening. Een sterretje voor het aantal voorwaartse passen bij Casemiro. Dat kan ik niet serieus nemen. Je ziet dat hij het vaakst de bal inlevert daardoor. Dat is niet een kwaliteit van een goede CVM maar eerder die van een CM. Ik ben niet dol op dat soort Cvm's. Een Busquets in zijn prime zou onder de gekozen stats van Squawka heel laag scoren.

11 augustus 2023 om 16:05

Je pikt gewoon wat willekeurige stats.

Als je dit ziet weet je genoeg. Samen met de verwijzing dat wij op onze teentjes getrapt zouden zijn vanwege de opmerkingen over de CL is er eigenlijk maar 1 conclusie; jij bent af.

Het heeft verder weinig zin om in discussie te gaan met de meeste Utd-fans op dit platform of eigenlijk ieder platform. Ze hebben op elke positie de beste speler van de competitie maar ze pakken niet de grote prijzen, blijft een apart fenomeen.

11 augustus 2023 om 16:09

Goedemiddag @somagunner, ik heb 2 vragen voor jou: 1. waar liggen de sterke punten van Casemiro als ik jou vragen mag? En 2. heeft iemand jou gezegd dat zijn sterk(ste) punt het passen is?

11 augustus 2023 om 16:34

@jeonowit
Casemiro vind ik eigenlijk een goede balafpakker. Ik denk dat hij in kleinere ruimtes best goed is maar die krijg je niet bij United omdat ze te veel in de omschakeling spelen. Casemiro is erg goed in het winnen van fysieke duels. Hij is goed in een team dat veel de bal heeft en de bal kan behouden met twee goede creatieve controleurs voor zich. Wat je bij Real goed kon zien.
United speelt in grote ruimtes omdat ze volgens Ten Hag de beste team ter wereld in de omschakeling moeten zijn en dan wil je een CVM hebben dat de bal goed bij zich kan houden. En niet een CVM dat 1 op de 5 ballen inlevert voor 7 assists. Over een geheel seizoen is dat niet best vind ik. Een CVM dat met de punt naar achteren speelt moet meer in de achtergrond aanwezig zijn. Kijk naar Rodri of Busquets in zijn piekjaren.

11 augustus 2023 om 16:39

Hahaha ga dan discussie niet aan als je het niet aankan.
Alle stats, analyses etc geven aan dat Casemiro beter was vorig seizoen. Zo simpel is dat.
Gaat niet over andere United speler.
Aan Rice en Partey om het beter te doen dit jaar.

11 augustus 2023 om 16:50

Daar komt de voetbalintelligentie naar voren haha. ETH wil het beste zijn in de omschakeling. Maar dan: dan wil je een cvm hebben die de bal goed bij zich kan houden. Dat iemand dit kan typen. Niet normaal haha

11 augustus 2023 om 16:54

Iemand uitlachen die met onderbouwingen komt, terwijl je zelf niet verder komt dan 'ja maar 5x de CL gewonnen en beter dan wat jullie hebben', sterk man.

11 augustus 2023 om 17:15

Het is toch ook grappig? Een cvm moet de bal vasthouden?? terwijl wij juist in de omschakeling snel de bal naar voren willen krijgen (=veel meer risico dan balletje breed en daardoor lagere bal retentie). Casemiro moet letterlijk het tegenovergestelde doen van wat hij zegt. Zijn "onderbouwing" van gele kaarten was pure onzin omdat hij bij Real nog meer gele kaarten per seizoen of per 90 had. Letterlijk nul onderbouwing. Bal retentie is prima als je bij City of Arsenal speelt maar bij United wordt je geacht snel de bal achter de verdediging te gooien voor Rashford etc. Dat hij in balbezit slecht is pure onzin en kan je onderbouwen met zijn goals, assists, crossballen en steekpasses vergeleken met andere CVMs. Als je Casemiro overschat vindt terwijl hij letterlijk 15 maanden geleden nog met de Champions League (doet pijn he dat woord) in zijn handen stond dan ben je niet helemaal lekker. Als je geen Arsenal fan was Samcro dan had je hem daar ook op gewezen.

11 augustus 2023 om 17:16

Eigenlijk zeg je zelf dus ook, omdat de organisatie van Man Utd niet ideaal was is kan Casemiro niet optimaal presteren. En desondanks was hij heel goed. Maar Casemiro kan niet zo goed voetballen als Modric en Kroos dat ziet iedereen, maar hij kan weldegelijk ver bovengemiddeld voetballen. Hij is aan de bal super comfortabel. Anders hadden ze bij Real hem toch gewoon vrij gelaten i nde opbouw en alleen die andere twee constant gedekt? Hij is juist erg compleet voor een 6 in de passing, hij kan zowel kort als lang passen, kan een assist geven maar weet ook heel goed wanneer hij de bal gewoon aan iemand met hetzelfde shirt moet geven.

Ik vind Casemiro niet net zo goed als bij Real, inderdaad, maar dat komt ook door de omstandigheden. Bij Brazilie bijvoorbeeld is dat wel gewoon nog steeds. Net zoals spelers van Arsenal in de huidige selectie onder Arteta vele malen beter zouden renderen dan in het Arsenal van 5 jaar geleden. Daarbij wordt hij ook ouder, dus de kans dat hij nu nog veel beter wordt acht ik ook klein inderdaad.

Hij heeft 1 onnodige rode kaart gepakt, waarschijnlijk ook een paar domme gele (kan ze niet meer allemaal herinneren) maar een aantal wel en dat was dan pure noodzaak omdat er iemand anders op een onbegrijpelijke plek balverlies lijdt/man laat lopen etc.

Kan mij voorstellen dat je dit niet weet, maar Casemiro is een van de meest dedicated voetballers die ik bij het Braziliaanse elftal ooit gezien heb. Hij kijkt al sinds jaar en dag uren lang beelden om perfect ruimtes dicht te lopen/ballen te onderscheppen en ruimtes te bespelen met/zonder bal. Hij is juist niet het prototype 'fysieke 6'. Hij is ook fysiek, maar moet het vooral hebben van timing en inzicht. En ik denk dat Man Utd supporters mega kritisch zijn overigens, dus als al die supporters wereldwijd van (ik meen) een van de 2 grootste clubs ter wereld allemaal lyrisch zijn over hem omdat ze hem wel elke week zien spelen dan kan het best wel zijn dat je er misschien toch een tikkeltje naast zat, toch? Alle statistieken die enige waarde vertegenwoordigen op kaarten na, bevestigen overigens bovenstaande verhaal. Man Utd had de meeste clean sheets in Engeland ondanks spelers als Maguire en in het meerendeel speelde hij mee, hij heeft maar 2 wedstrijden de volledige 90 minuten gespeeld waar meer dan 1 tegengoal geincasseerd werd en dat was 2-2 tegen Spurs en 2-1 tegen City in FA final.

Overigens - neemt het niet weg dat ik het nog steeds een ben met jouw statement dat er gewoon veel geld betaald is voor een speler die een transfer gegund werd en al 30 is.

11 augustus 2023 om 17:38

@brasileiro
Ik heb al heel veel getypt wat ik over Casemiro vind en wil niet dubbel overkomen. Ik ben wel grotendeels eens met jouw betoog en ik kan me daar wel in vinden als ik eerlijk ben. Alleen weet ik niet of ik mijn eerdere standpunten moet veranderen. Want ik blijf wel bij mijn standpunt dat Casemiro een beetje overschat is.
Het zou best kunnen dat hij in een beter elftal veel beter speelt en zich minder bemoeit met het aanvallende spel daardoor.
Ik ben wel met je eens dat Casemiro beter oogt in een draaiend elftal zoals bij Real Madrid.

11 augustus 2023 om 18:16

Best interessant deze discussie, alleen helaas wel af en toe beetje kinderachtig van beide kanten.

Om nog even in te haken op het 5x CL punt; het zegt inderdaad niet veel als een speler géén CL heeft gewonnen tijdens z'n carrière, zoals je genoemde voorbeelden aantonen. Daarvoor is de invloed van de rest van het team veel te groot, en dan kun je ook nog eens net wat pech hebben. Echter, je argument dat er spelers zijn die niet de CL hebben gewonnen en wel ontzettend goed waren, is niet zo relevant hier.

Het is denk best simpel, als een specifieke speler meermaals de CL wint als basisspeler, zegt dat wél wat over de kwaliteiten van die speler. Dan ben je gewoon een wereldtopper op je eigen positie, en ik begrijp niet dat je zo iemand onderschat kunt noemen.

Sowieso zijn de basisspelers bij een team dat de CL bijna nooit erg overschatte spelers. En als die er wel zijn, is het heel onwaarschijnlijk dat die speler nog 4x de CL wint. Het 5x winnen van de CL is dus weldegelijk een goed argument om te laten zien dat Casemiro gewoon een geweldenaar is (of op z'n minst was).

Als je bij je punt wilt blijven heb je op z'n minst een voorbeeld nodig van een speler die meermaals als basisspeler de CL heeft gewonnen, en een koekenbakker is. Voorbeelden van wereldspelers die de CL niet hebben gewonnen zijn niet echt relevant hierbij lijkt me ;-)

11 augustus 2023 om 18:39

Ik lach alleen over het feit dat je zegt dat United fans hun spelers de beste vinden want dat is niet zo.
Saka en Odegaard hebben een top seizoen gehad, ik tegenstelling tot jou heb ik absoluut niet moeilijk om dat toe te geven.
Hele punt van discussie is om allerlei argumenten te geven. Het is niet omdat je niet eens bent met een argument dat het kinderachtig is.
We moeten zelfs niet tot dezelfde conclusie komen en je mag Partey en Rice beter vinden. Gaat erom dat je denkt warm water te hebben uitgevonden. Ga dan discussie niet aan.

11 augustus 2023 om 13:02

Ben geen Liverpool fan hoor, maar waarom zou dat een flater zijn? Als een speler niet wil, dan wil hij niet…

11 augustus 2023 om 13:08

Omdat je bereid bent om 127m neer te leggen, het record te breken, je fans in extase te brengen (zie social media) en dan afgewezen te worden voor een club die niet eens Europees voetbal speelt momenteel. Is toch een aardige flater? Ook omdat Liverpool eigenlijk nooit zulke bedragen uitgeeft en dat Klopp nogal vaak af heeft gegeven op andere clubs die wel 100m uitgeven aan een speler. Dan ben je bereid je nek uit te steken en het onmogelijke te doen, wil de speler niet..

11 augustus 2023 om 13:15

Nou, ik zie de flater ook niet, want ze zijn notabene al bij de medische keuring aanbeland dus die persoon was met alles akkoord. Het is juist de speler die een flater slaat in mijn ogen door in dit stadium ineens te gaan twijfelen. Liverpool wordt keihard genaaid door deze speler en dat zou Chelsea ook aan het denken moeten zetten. Flater slaan is namelijk een domheid begaan en dat is hier niet aan de orde mbt Liverpool.

11 augustus 2023 om 13:27

Wel 127 miljoen weg willen leggen, maar geen 2a 3 miljoentjes erbij leggen voor Lavia. Als Southamton zijnde zou ik die vraagprijs van 50 miljoen lekker omhoog gooien mocht Liverpool 2eer aankloppen.

11 augustus 2023 om 14:25

Flater ofwel (volgens woordenboek): misser, vergissing, mislukking, misstap.. wat herken je daar niet aan? Je snapt toch zelf ook wel dat dit er niet goed uitziet voor Liverpool qua publiciteit.. het transferrecord willen breken en dan afgewezen worden. Vind ik toch best een flater. Welke club legt een recordbedrag voor een target en wordt vervolgens afgewezen? Moet je voorstellen dat Rice, Arsenal had afgewezen na al die moeite. Was toch een aardige flater geweest..

11 augustus 2023 om 13:50

Als de speler niet wil komen, breekt de club ook geen Premier League record. Eerlijk gezegd vind ik de club die 127 miljoen euro voor Caicedo betaalt de grote flater slaan. Een goede speler hoor, maar de prijs/kwaliteitsverhouding is in deze wel erg scheef. De markt is misschien niet meer wat het vroeger was, maar voor 127 miljoen euro haal je ook nu nog steeds absolute topspelers. Dat is deze Caicedo simpelweg (nog) niet.

Dacht even dat het over Harry Kane ging. Overigens snap ik de transfersom niet van liverpool ze hebben al genoeg spelers in middenveld

11 augustus 2023 om 12:49

Je kunt echt niet met een Curtis Jones als 6 gaan spelen.

11 augustus 2023 om 12:50

Wie dan allemaal?

11 augustus 2023 om 12:53

Szoboszlai, Allister, Jones, Thiago, Elliot en nog genoeg in jeugdopleidingen

11 augustus 2023 om 12:56

Je begrijpt toch ook wel dat dat een veel te aanvallend middenveld is?

11 augustus 2023 om 12:57

En geen een middenvelder is een 6 of cvm.. goede voetbalkennis

11 augustus 2023 om 12:58

Waarvan geen enkele een CVM is. Allister is een CM die ook op 10 kan. Thiago is een CM. Szobo een CAM. Jones een matige CM en Elliott is ook meer een CAM of Ram...

Gaat hier over Liverpool, niet Luton.

11 augustus 2023 om 14:00

5 spelers voor 3 posities voor 60 wedstrijden waarvan Jones en Elliot ook nog steeds tekort komen voor de absolute wereldtop. Thiago is vaak geblesseerd en je mist een goede CVM.

11 augustus 2023 om 14:22

Loverpool heeft nu laten zien 110 mio op tafel te kunnen leggen. Is niet echt een voordeel ga je verder voor andere spelers. FSG weet niet echt hoe poker werkt denk ik.

11 augustus 2023 om 12:57

Ox, Henderson, Milner, Fabinho zijn is vertrokken hè?! Twee basisspelers, al speelde Henderson niet alles.

11 augustus 2023 om 13:44

En Keita ook.

11 augustus 2023 om 13:54

Henderson, Oxlade-Chamberlain, Milner, Fabinho en Keita zijn allemaal vertrokken, en daarvoor zijn in Mcallister en Szoboslai twee meer aanvallende middenvelders voor terug gekomen. Dus echte controleurs hebben ze niet echt meer.

Caicedo is een goede speler, maar dit gaat toch qua bedrag te ver? Haal lavia en je kan nog een speler van 70 mil halen voor dat bedrag.....

11 augustus 2023 om 12:49

En vervolgens de Saudische competitie verwijten dat ze het voetbal stuk maken

11 augustus 2023 om 12:54

Ik ben het ermee eens dat deze bedragen nergens over gaan, maar er is nog wel een groot verschil. Zelf gegenereerd geld of geld spenden die gefinancieerd wordt door de rijke van het land. 127miljoen is in mijn opziens het alleen waard voor de top van de top.

11 augustus 2023 om 13:02

Jahahah wat een B* volgens mij zijn dit allemaal clubs o.a chelsea en liverpool etc die een stink rijke eigenaren hebben hoe bedoel je met. 2 maten meten 😂

11 augustus 2023 om 13:14

Hoezo B*? Ja logisch dat ze allemaal rijke eigenaren hebben, want de clubs zijn voor de normale mens niet betalen. Lonen van bijvoorbeeld CR7 worden grotendeels betaald door sponsoren die bij de onderhandelingen zijn betrokken, ze generen niet een half miljard omzet per jaar en hebben bijna geen transferinkomsten. Maar goed, ook in Europa en dan voornamelijke de premier league gaat het nergens meer over qua bedragen voor transfers.

11 augustus 2023 om 13:21

"zelf gegenereerd geld"

Newcastle - Saudi Arabiã«
Sheffield united - Saudi Arabiã«
Manchester City - Vae
Wolves - China
Aston Villa - Egypte
Fulham - Pakistan
Forest - Griekenland
Chelsea - Vs
Arsenal - Vs
Liverpool - vs
Man United - Vs
Bournemouth - Vs
Burnley - Vs
Everton - Iran

en dan wordt Brighton door een pokerspeler en West Ham door een pornomagnaat geleid.

Allemaal buitenlandse investeerders, dus wat nou zelf gegenereerd.

11 augustus 2023 om 13:29

We juichen allemaal voor Luton Town!

11 augustus 2023 om 13:30

Eigenaar zijn betekent niet het geld van de eigenaar gebruiken om spelers te kopen. Chelsea had een eigenaar die wel zijn eigen geld in de club stak, Clearlake doet dat niet. Bij Chelsea wordt nu met geld wat ze zelf verdiend hebben betaald voor transfers. Datzelfde geldt voor 80% van jouw lijstje (waar je toevalligerwijs Liverpool “vergeten” bent op te zetten)..

11 augustus 2023 om 13:31

Knap dat je de eigenaren kan opnoemen. Dat heeft verder nog niks te maken met het genereren van het geld te maken. Maar televisiegelden, transferinkomsten, merchandise inkomstenen, sponsorinkomsten en kaartverkopen staan daarbijvoorbeeld al helemaal los van. Dat zijn voorbeelden van eigen geld genereren en niet een lijstje wie de eigenaren van de clubs zijn.

Edit: hahaha wat een grap dat groene randje. Een lijstje eigenaren opnoemen als je het over zelf genereren van geld hebt. man man man

11 augustus 2023 om 13:34

siepie, het is natuurlijk niet zo dat die clubs volgepompt worden door de eigenaren. De FFP -al is het een wassen neus- heeft nog wel enige invloed. In SA worden de clubs letterlijk gespekt door de staat, omdat die toch geen FFP hebben waar ze enigszins rekening mee moeten houden.

SA is een totaal andere manier van zakendoen dan hier in Europa. Het gaat ook niet lang meer duren voordat ze hier grote invloed gaan hebben. Ik zag dat Atleti een sponsordeal aangegaan is met een luchtvaartmaatschappij uit SA en het mooie is dat die maatschappij pas bestaat sinds maart 2023. Ondertussen hebben ze wel genoeg geld om Atleti van miljoenen te voorzien en staat de eerste vlucht gepland in 2025. Maar het gaat om veel geld, dus niemand kraait ernaar. Hetzelfde is al gebeurd bij Newcastle.

Als een club zelf zijn geld op een eerlijke manier verdient maakt het mij niets uit hoeveel ze aan speler X uitgeven, maar als het op de manier gaat zoals Chelsea, City, PSG etc groot/groter geworden zijn heb ik daar een broertje dood aan. Cheating b*sterds.

11 augustus 2023 om 13:34

Jij wilt zeggen dat Chelsea op 600mln aan liquide middelen zat toen ze vorig jaar zo belachelijk hebben ingekocht. Dat geld hebben ze helemaal zelf bij elkaar gespaard denk je?

11 augustus 2023 om 13:38

@yoericfc.. Clearlake capital speelt door de Saudische connectie daarentegen een soort FM waarbij ze stiekem een tweede manager aanmaken om voor veel te veel geld hun meuk aan te verkopen.

Daarnaast kan je de aanhalingstekens naast Liverpool weghalen hoor, want die was ik idd gewoon vergeten. Buiten Nederland ben ik geen fan van een andere club en sinds de BPL een soort super league is geworden waarbij vooral zonder gedachte met geld gesmeten wordt, heb ik geen enkele sympathie voor een bepaalde club daar.

11 augustus 2023 om 13:40

Is het bewezen dat ze "cheating B*" zijn? Arsenal heeft een groter negatief saldo dan Chelsea over de afgelopen 10 jaar. ze genereren ook minder omzet zonder transferinkomsten. Alleen aan omzet 80miljoen minder dan Chelsea en 160miljoen minder dan City. Als het bewezen wordt moeten ze gestraft worden, maar zolang dat niet is loop je maar wat te roepen.

@bizzlad - Nee dat zeg ik niet en zal ik ook nooit zeggen. Waarom denk je dat er contracten van 8 jaar zijn uitgeschreven? Juist, om het te spreiden. Ik zal het nogmaals melden, Ik vind het ook meer dan belachelijk wat er qua transfers in de Premier League gebeurd. maar in de afgelopen 10 jaar hebben ze een kleiner negatief saldo qua transfers dan United, Arsenal en City bijvoorbeeld.

11 augustus 2023 om 13:43

@siepie - Je weet dat Liverpool deze transferperiode meer aan transfers van Saoedie heeft verdiend dan Chelsea? Chelsea 40 miljoen en Liverpool 60 miljoen.

11 augustus 2023 om 13:52

@Siepie, en Liverpool doet dat ook? Of het feit dat zij veel, veel meer verdiend hebben aan de Saudis telt dan maar niet meer mee? Of Wolves? Of Newcastle?

Bovendien zegt het mij al meer dan genoeg dat je Liverpool “vergeet”, ga je eens inlezen misschien kun je dan met de grote mensen meepraten in plaats van idiote termen rond te strooien als een klein kind wat op zoek is naar aandacht..

11 augustus 2023 om 14:18

ceejah, Chelsea, City en PSG zijn kunstmatig aan de top gekomen, hebben misbruik gemaakt van de situatie om onnoemelijk veel geld in de club te laten stromen. City loopt een onderzoek naar en zij en Chelsea hebben al boetes ontvangen voor het niet naleven van de regels of niet meewerken aan onderzoeken. Iedereen kan roepen om bewijzen etc maar voor mij staat vast dat ze zich een weg naar de top gekocht hebben, City nog meer dan Chelsea.

net spend is een kulargument btw.

11 augustus 2023 om 15:06

Ceejah, volgepompt geld is de hele reden dat City de Champions League heeft gewonnen vorig jaar? Waar praten we over man. Zelfde geldt voor PSG, Chelsea, etc. Clubs die zijn volgepompt en maar elke window hele grote bedragen uitgeven. Manchester City biedt weer 100 miljoen euro voor een kulspeler als Paqueta, PSG 200 miljoen voor 2 spitsen, terwijl ze er maar een nodig hebben. City werd in het verleden al aangeklaagd wegens financieel mismanagement, maar de CAS heeft die aanklacht laten vallen. Ik vind het een beetje hypocriet dat iedereen het mooie voetbal van City en Guardiola zit toe te juichen en dan zit te bashen op de Saudi’s

12 augustus 2023 om 00:18

siepie united erin zetten is hilarisch. Die eigenaren uit de vs hebben een goed gerunde schuldvrije club gekocht met leningen die ze vervolgens overgeheveld hebben op de club. En ipv deze aflossen zijn ze dividend gaan trekken uit de club. Tijd om je mond te gaan wassen dus.

11 augustus 2023 om 12:51

Ja, of zet alles in om Tchouameni te kapen bij Real Madrid. Daar is het middenveld vrij vol en zouden ze zomaar een hoog bedrag kunnen accepteren om ruimte te maken voor Mbappe. Die heeft nu ook te horen gekregen dat hij Parc des Princes niet meer inkomt, dus daar zal ook wel baat zijn bij een transfer.

11 augustus 2023 om 12:59

Die zie ik niet zo snel weggaan bij Real. Lavia viel mij in de wedstrijden die ik van hem heb gezien positief op. Daarnaast ben ik ook gecharmeerd van Barella. Geen idee hoeveel die moet kosten, maar een poging wagen kan altijd.

11 augustus 2023 om 15:17

Tchouameni gaat niet gebeuren, hij begint steeds meer zijn draai te vinden, kreeg veel speeltijd in de voorbereiding, speelde werkelijk geweldig en zijn contract loopt af in 2028. Ik weet niet direct wat zijn release clause is, maar de biedingen op Tchou mogen bij 1 miljard beginnen. Oftewel: zie de eerste zin.

Voor alle drie de clubs ook gewoon niet wenselijk, aangezien de window niet heel lang meer open is

11 augustus 2023 om 12:49

Uhh 20 dagen nog toch? Lijkt me lang genoeg...

11 augustus 2023 om 12:55

Is relatief kort, zeker met voorbereidend werk erbij. Tuurlijk kan je een transfer doen, maar je wil geen paniek aankopen doen

11 augustus 2023 om 12:59

Brighton heeft vast wel weer een diamant (uit Zuid-Amerika) klaarstaan op hun lijstje.

Dit jaar ook Joao Pedro bij Watford opgepikt. Verwacht ik voldoende van.

Enciso is ook zo'n talent.

Benieuwd waar ze mee komen.

Toch best bijzonder. Liverpool lijkt me op dit moment een mooier project om deel van uit te maken tov het vrij chaotische beleid van Chelsea

11 augustus 2023 om 12:55

Dat hangt er vast vanaf hoeveel euros Liverpool in dat mooie project aan Caicedo geeft in vergelijking met Chelsea

11 augustus 2023 om 13:02

Je hebt ook spelers die sinds kleins af aan een favoriete club hebben he? Het zijn net mensen zoals jij en ik. Wellicht is Chelsea wel die club voor Caicedo. Dus ook wat Inkemontana verkondigt: even verder nadenken heren. Er zijn meerdere opties. Zolang je maar de visie van een Modric/xavi/iniesta/zidane hebt

11 augustus 2023 om 13:31

Dat zou ik in het geval van Chelsea persoonlijk nog verrassender vinden, want sinds de tijd van Zola heb ik het voetbal van Chelsea niet om aan te gluren gevonden. Daarnaast heeft het voor mij ook qua karakter weinig te bieden en is het een redelijk plastic club die door een suikeroom boven zijn stand is gaan leven.

Maar dat is puur persoonlijk en zoals jij idd terecht aangeeft kunnen ook spelers hun persoonlijke sympathieën volgen.

11 augustus 2023 om 13:55



Ze hebben de titel al veranderd in dit topic: wat ik dacht lijkt dus werkelijkheid te zijn. Maar dat jij het voetbal niet om aan te gluren vond betekent toch niet meteen dat dit voor anderen ook geldt? Misschien heeft hij Essien, Drogba, Lampard en dat hele elftal van destijds onder Mourinho wel als meest favoriete team? Ik ken genoeg mensen die dat namelijk zo ervaren.

Smaak is subjectief en er valt hoe dan ook nooit over te twisten.

11 augustus 2023 om 15:28

Tenzij je Chubby Checker heet, die twistte over alles Joga Bonito. Het is wel zo dat Caicedo meerdere favoriete clubs genoemd schijnt te hebben als je de pers mag geloven. Dus zijn echte smaak is lastig te bepalen. Het lijkt er echter wel op dat hij liever Chelsea doet dan Liverpool, maar ja, ik zou ook liever met Nkunku en James voetballen dan met Gakpo en Salah.

11 augustus 2023 om 16:24

Grote verschil is dat je het hele seizoen met Gakpo en Salah kunt voetballen en de helft met James en Nkunku, bij James standaard en bij Nkunku in dit geval pech.

11 augustus 2023 om 13:26

Bij Chelsea komt hij natuurlijk in een project met allemaal jonge spelers.. iedereen is relatief redelijk jong en kan zo nog 10 jaar mee in het eerste. Bij Liverpool komen de echte toppers op leeftijd zoals een Salah, Van dijk..
De meeste mensen zaten ook te zeggen dat hij bij Liverpool met zijn maatje Mac allistar word herenigd. Maar bij Chelsea komt hij ook gewoon bij Colwill/Cucurella terug.

11 augustus 2023 om 13:44

Maar bij Chelsea is er toch vrij lukraak gekocht de afgelopen 12 maanden, zonder dat er een soort idee in was te ontdekken.

Daarnaast is Liverpool nu ook met een verjongingsslag bezig en zou een middenveld met Caicedo, Macallister en Szoboslai wel echt een sterk complementair blok zijn dat jaren kan doorgroeien. En dat achter Nunes, Diaz en Gakpo, toch ook wel een voorhoede waar rek in zit.

11 augustus 2023 om 13:46

Bij Liverpool heb je nu met Gakpo, Nunes, Dias, McAllister, Szlobozlai, TAA en Konate toch ook een best jonge ploeg. De oudjes worden juist vervangen.

11 augustus 2023 om 13:55

Dat vind ik niet echt een sterk argument. Ten eerste is de kans zeer klein dat ook maar een kwart van die spelers er over vijf jaar nog speelt. Het is tegenwoordig al zeldzaam dat spelers ergens langer dan 4 jaar spelen, laat staan 10 of iets dergelijks. Ten tweede kom je bij Liverpool ook niet zomaar ergens terecht. Ze zijn weliswaar wat laat begonnen met doorselecteren, maar die zitten momenteel ook middenin dat proces en doen dat veel gecontroleerder dan Chelsea. Het draait er gewoon om welke club bereid is meer aan de speler te betalen en de eventuele voorkeuren van de speler. De rest is eigenlijk niet zo relevant.

11 augustus 2023 om 14:04

Chelsea staat erom bekend dat ze heel erg royale salarissen én lange contracten uitdelen om op die manier de transfersom over een langere tijd af te kunnen schrijven. Als je graag zekerheid van inkomen wil, is Chelsea wat dat betreft the place to be.

11 augustus 2023 om 16:01

Tja, hoger salaris + langer contract...

Komop Arsenal, haal binnen die gozer.

11 augustus 2023 om 12:50

FFP stelt toch niks voor, gewoon doen!

11 augustus 2023 om 13:37

We huren Raya voor 3mio zodat het ons helpt met FFP en met wat outgoings kan er best nog iets bij. Caicedo erbij en je zit gebakken voor de komende jaren. Why nut?

11 augustus 2023 om 13:57

Omdat Arsenal net meer dan 117 miljoen euro heeft betaald voor Rice. Twee (verdedigende) middenvelders halen voor 244 miljoen euro is nogal overkill.

11 augustus 2023 om 14:20

Boeiend, hoe meer kwaliteit hoe beter. Rice, Caicedo en Ode samen is porno. Dan Havertz, ESR, Vieira, Partey en Jorginho om te rouleren. Dikke prima, op naar de grote prijzen.

11 augustus 2023 om 12:54

Naja als Partey toch voor heel wat geld besluit om naar het Midden Oosten te trekken.. het zou de soap compleet maken.

11 augustus 2023 om 15:18

Partey gaat niet meer. En Rice is al voor veel geld gehaald.
Partey is voetballend ook een stuk beter dan Caicedo... Dus eigenlijk helemaal geen top opvolger.

Middenveld zie ik alleen nog een type Kudus komen, die ook op rechtsbuiten/valse 9 kan bijvoorbeeld.

Ik zou het eerlijk gezegd ene zege vinden voor Liverpool. Voor dat geld kunnen ze toch veel betere alternatieven krijgen? Dat home grown even lekker achterwege laten.

Jeetje wat een geld, en wat een wending

Dit was te verwachten ,denk ook dat Chelsea aan het langste eind gaat trekken, speler wilt simpelweg hier liever heen. En chelsea gaat vermoed ik niet al 2 maanden lang aan een speler lopen trekken en dan opgeven om 10 miljoen verschil, maar we gaan het zien !

In het geval dat hij naar Chelsea gaat, ook dikke prima! Dan heeft Liverpool even lekker de prijs opgeschroefd

11 augustus 2023 om 13:30

En Chelsea die van Lavia.. betalen jullie lekker weer 70 miljoen bijna voor een 18 jarige speler die in 2de klasse nu speelt. Lavia is natuurlijk goed daar niet van, maar is ook gewoon veel te veel.

11 augustus 2023 om 13:59

Het zijn beiden lachwekkende bedragen. Voor 70 miljoen euro haal je een overduidelijke versterking en voor 127 miljoen euro kun je twee sterkhouders halen als je ook maar een klein beetje creatief bent. Met die bedragen kun je beide ploegen uit het slop halen, maar zowel Chelsea als Liverpool zijn duidelijk bezig met paniekbeleid. Anders kom je niet met zulke abnormale bedragen voor spelers die weliswaar prima zijn, maar absoluut niet goed genoeg om zo'n bedrag te verantwoorden.

11 augustus 2023 om 17:19

Bizarre is ook dat je gewoon Rabiot transfervrij kan oppikken, die vorig jaar zo'n beetje de beste middenvelder van de Serie A was.

11 augustus 2023 om 21:43

Rabiot is geen CVM.

Hopelijk evenaart Chelsea dit niet. Geweldige speler maar veelste veel geld. Met dat geld haal je Adams, Lavia en Olise binnen.

11 augustus 2023 om 12:56

Caicedo kan wel direct de basis in. Lavia is een toekomstige speler (talent). Adams is te min voor een topclub. Olise is leuk voor Palace en goede back-up, maar ook (nog) geen basismateriaal.

11 augustus 2023 om 13:31

Ik zeg je wel eerlijk.. Liever Olise dan Sterling hoor haha. Had ergens gehoord dat Bayern een bod van 40 miljoen ging doen op hem, meteen lekker verpatsen dan.

11 augustus 2023 om 14:37

Lavia zou voor de basis gehaald worden. Heeft natuurlijk een iets ander profiel dan Caicedo maar Chelsea heeft echt een cvm nodig. Tyler Adams zou dan een backup moeten zijn voor Lavia of Caicedo. Olise kan je er meer dan prima bij hebben om te concurren met Noni en Sterling en is eventueel een extra optie voor die 10 positie.

11 augustus 2023 om 15:15

Lavia is nog lang niet goed genoeg voor de basis. Niet bij Chelsea, niet bij Liverpool, niet bij Arsenal.
Goede, talentvolle speler, maar kan echt nog geen heel seizoen basisspeler zijn bij een topclub...

Olise en Noni is hetzelfde type, waarbij ik Noni wellicht wel wat flegmatieker en sneller acht en Olise meer een spelmaken. Je zou juist een type Sterling op rechts nodig hebben met diepgang...

Adams is een back-up, relatief goedkoop, maar bij lange na niet goed genoeg in mijn ogen. Beetje een paniekaankoop vind ik dat, maar goed...

Overigens zie ik Bayern geen 40 neerleggen voor Sterling. Die hebben met Coman al een zelfde type, alleen beter. Daarnaast hebben ze ook nog Gnabry en Sané en kan ook een Muller of Musiala bij nood op de flank.

Ik had hem graag zien komen, maar dit bedrag is echt krankzinnig en veel te hoog. Brighton heeft de prijs flink laten opkrikken, maar nu moet je je handen eraf trekken als Chelsea zijnde en hem aan Liverpool laten. 70-80 miljoen was tot daar aan toe, maar 127 miljoen voor Caicedo, bizar.

Haha wat een zeik. Zal daar ook wel een dikker contract krijgen. Die transfers komen me langzaam de keel uit bij Liverpool.

Lekker zelf de stekker eruit trekken als Liverpool zijnde dan maar. Graag of niet, in dit geval niet, ook prima als de speler een andere voorkeur heeft.

11 augustus 2023 om 14:00

Chelsea en Liverpool hadden de stekker er allang uit moeten halen. 127 miljoen euro, zeg! Een beetje creativiteit in het aankoopbeleid en je haalt twee of drie spelers van dat kaliber.

11 augustus 2023 om 15:16

Volledig mee eens. Maar hij is wel ech goed in mijn ogen. Geen 127 miljoen goed, maar wel echt een van de betere CVMs met energie zeg!

Knap hoe Brighton zo iemand voor 5 miljoen oppikt en binnen 1,5 jaar slijt voor 120+ miljoen... Bizar!

11 augustus 2023 om 15:29

Chelsea is gewoon ziek en er is geen enkel vorm van beleid, dat die doorzetten is begrijpelijk. Van Liverpool verbaast het me wel.

11 augustus 2023 om 15:29

Ik denk dat dat grotendeels ook wel automatisch gebeurt. Zo'n ploeg presteert gewoon goed en dan worden basisspelers al een X-bedrag waard. Een speler van 5 miljoen met goede statistieken in een ploeg die Europees voetbal haalt in de Premier League, is dan plots minimaal 40-50 miljoen euro 'waard'. Het is vooral knap dat je voor 5 miljoen euro een PL-waardige speler haalt die jong is. Daar zit de echte kracht van Brighton.

Het wordt voor Chelsea kiezen tussen twee grote uitersten. Of je staat voor joker omdat je Liverpool in 1 avond al jouw werk van de afgelopen 2 maanden teniet hebt zien doen of je staat voor joker omdat je 130 miljoen gaat betalen voor Caicedo… Wat mij betreft moeten er zonder enige twijfel koppen rollen in de hoogste regionen van de club, maar doe dat dan wel met Caicedo in het team! Een nieuw bod van Chelsea is onderweg en het gaat nog spannend worden!

11 augustus 2023 om 12:54

Ja is en fantastische speler, maar 127 milj pfff.
En heel het bestuur mag oprotten van mij.

11 augustus 2023 om 13:07

Paul Winstanley en Joe Shields hebben zichzelf een gigantisch brevet van onvermogen opgespeld in de afgelopen maanden…

11 augustus 2023 om 12:56

130 miljoen is toch echt wel plots een heeeel stuk meer. Chelsea hoopte de deal voor max 100mil toch rond te krijgen. Arsenal was al uit de race met Rice, denk dat niemand dit bod van Liverpool had verwacht. Vind Caicedo een hele goede speler, maar dit bedrag toch niet waard.

11 augustus 2023 om 13:06

Ja, het is veel meer maar dat is wat er gebeurt als je zelf geen normale onderhandelingen voert en een club als Liverpool tussenbeide laat komen!

127 miljoen slaat nergens op voor deze gozer.
Als ik Liverpool was en hij gaat nu praten met Chelsea dan zou ik zelf de stekker er al uit trekken. 127 miljoen voor een speler die twijfelt, daar moet je niet aan beginnen.

11 augustus 2023 om 13:31

Hij heeft al hele tijd geleden met Chelsea gesproken en is dus allang persoonlijk akkoord.

Hopelijk gaat Liverpool ermee vandoor gezien dit absurde bedrag, maar zoals in de vorige post al geplaatst zie ik ons wel zo gek om het bod te evenaren. Fantastische speler om erbij te hebben, maar voor 130 miljoen moet er toch wel wat beters beschikbaar zijn..

Dat krijg je ervan als je niet eerst een persoonlijke akkoord sluit met de speler via een omweg. Caceido heeft waarschijnlijk al genoeg gesprekken gevoerd met Pochettino. Hij weet waar ie gaat spelen en hoe. Misschien heeft ie al naar huizen gekeken en goede restaurants in de buurt. Gesproken met teamgenoten en voelde zich al in een warm bad. En dan komt Liverpool die hem nooit heeft gesproken om te zeggen dat ie naar hun toe moet gaan. Erg lastig. Bij bepaalde spelers werkt dat maar niet bij iedereen.

Als het rond is, dan lees ik wel wat het is geworden..

Op de laatste moment denk ik ook altijd dat ik liever voor een broodje doner en een turkse pizza kan gaan ipv een kleine kapsalon voor 10 euro. Veels te duur.

Het is geen hoogstaandvlieger om zo'n bedrag neer te tellen voor deze Manneke

Dit zou voor Liverpool goed nieuws zijn, 127 miljoen voor deze speler is veels te veel, krijg heel erg Antony-vibes als t gaat om kwaliteit-kwantiteit(€) bij deze speler. Voor 127 miljoen kan je veel betere en al bewezen spelers kopen, weliswaar uit een andere competitie.

11 augustus 2023 om 13:12

Caicedo is toch ook bewezen en nota bene in de PL?

11 augustus 2023 om 13:40

Hoezo goed nieuws?

Seizoen begint zo, en er zijn bijna geen middenvelders beschikbaar, helemaal niet op Caicedo's niveau.

Nu gaan ze waarschijnlijk switchen naar Lavia maar die is toch wel veel minder.

11 augustus 2023 om 14:04

Caicedo is wel van een ander niveau dan Antony en heeft Premier League ervaring. Wat niet wil zeggen dat 127mil niet ronduit belachelijk is. Maar liever 127 voor Caicedo dan 100 voor Antony.

Briljant BHA, wat een verkopers zijn het toch ook. 127 miljoen voor een redelijke middenvelder vangen die waarschijnlijk op de bank zal zitten daar. Met Benfica de best geleide club in Europa als het aankomt op inkomsten uit verkopen.

Ik weet niet meer welke lid het was vanochtend maar die zei dat Chelsea sws Liverpools bod zou evenaren en hij krijgt zo nog gelijk ook :D

Wel mooi zo een transferperiode

Pijnlijk dit. Maar goed als hij niet wil komen dan niet. Zal wel per se in Londen willen wonen. Doorpakken en een andere middenvelder binnen halen aub

Ergens ook wel weer mooi dat de speler zelf nog inspraak heeft in een transfer. Liverpool had hem goed kunnen gebruiken. Die zullen dan toch door moeten schakelen. Ben benieuwd naar wie

11 augustus 2023 om 14:02

Romeo Lavia naar Liverpool dan maar? Vind persoonlijk Caicedo ietsje beter maar Lavia is echt een prachtige voetballer en voor 60 miljoen een veel betere deal. Hou je nog 70miljoen over om een andere topper te halen.

11 augustus 2023 om 14:55

Lavia is toch wel wat meer een powerhouse. Caicedo is in mijn ogen wel een stuk verder en ook wat ''flexibeler''.

11 augustus 2023 om 14:59

Als je werkelijk 127m budget hebt, dan kan je net zo goed Frenkie de Jong oppikken. Vorig jaar was United rond met Barcelona voor 75m, liep alleen stuk op gesteggel rond het achterstallige salaris - maar dat zal een minder punt nu hij een jaar later een deel van dat salaris binnen heeft.

Gaat niet om Liverpool of Chelsea maat je gevoel volgen.

Caisedo heeft aangegeven naar Liverpool te gaan als zij de hoogste bieder blijven. Hij wil in eerste instantie zijn belofte die hij heeft gedaan aan Chelsea nakomen.

Maar bij wie hadden ze die medische keuring geboekt dan, het lokale reisbureau?

Dan moet hij lekker wegblijven. En kiezen voor het grote geld. En dan maar geen Europees voetbal spelen

11 augustus 2023 om 15:16

Tsja. Als Chelsea zo blijft investeren, kan Europees voetbal volgend jara niet uitblijven toch. Dan is de club te klein en is Poch ook direct zijn trainerscarriere klaar...

Het schijnt dat blauw zijn lievelingskleur is...

Moet je echt niet niet doen Caicedo is en fantastische voetballer.
Maar 127 milj is echt veel te veel.
Ook wel beetje sneu voor Liverpool.
Het bestuur mag oprotten en de eigenaar mag van mij part terug Chelsea verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren