Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG weet overbodig duo alsnog te slijten en ontvangt minimaal 45 miljoen euro

Laatste update:

Marco Verratti gaat zijn carrière vervolgen bij het Qatarese Al-Arabi, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano zondagochtend. De Italiaanse middenvelder levert Paris Saint-Germain 45 miljoen euro op. De transfermarkt in Qatar is open tot 18 september, vandaar dat deze overstap nog ruim na het sluiten van de Franse markt doorgang heeft kunnen vinden.

Met het vertrek van Verratti levert PSG een schat aan ervaring in. De Italiaans international kwam in 2012 voor twaalf miljoen euro van Pescara en speelde sindsdien meer dan vierhonderd wedstrijden voor de club. De pas dertigjarige Verratti is dan ook de succesvolste Ligue 1-speler uit de geschiedenis: zo werd hij negen keer kampioen van Frankrijk, won hij zes keer de Coupe de France, legde hij zes keer beslag op de Coupe de la Ligue en negen keer op de Franse Supercup.

Volgens L’Équipe is Verratti niet de enige overbodige PSG-speler die naar het golfstaatje vertrekt. Julian Draxler werd niet ingeschreven voor de Champions League en gaat naar alle verwachting nog deze week een lucratief contract tekenen in Qatar. De Duitse middenvelder wordt de nieuwe sterspeler van het Qatarese Al-Ahli. Draxler kwam vorig jaar nog op huurbasis uit voor Benfica. Hoeveel geld PSG ontvangt voor zijn diensten, is niet bekend.

De vertrekken van Draxler en Verratti zijn onderdeel van de transformatie op het middenveld bij PSG. Eerder deze zomer vertrok Georginio Wijnaldum naar Al-Ettifaq en werden Leandro Paredes en Renato Sanches verkocht aan AS Roma. Voor hen in de plaats werd Manuel Ugarte voor zestig miljoen overgenomen van Sporting Portugal, kwam Che Ndour van Benfica over en betaalde de club 22 miljoen aan RCD Mallorca voor de diensten van Kang-in Lee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 september 2023 om 13:08

Alsof PSG geen legendes mag hebben?

10 september 2023 om 13:31

Gaat het toch niet over. Waar (bijna) alle Italiaanse topspelers minstens 1 serie A wedstrijd hebben gespeeld, heeft deze man voor een opvallend ander pad gekozen.

10 september 2023 om 15:49

Monaco en Lille werden tussendoor ook nog kampioen. Best slecht van PSG.

10 september 2023 om 13:08

Toch een mooi lijstje met spelers als Weah, Ginola, LoLo, Ronaldinho, Okocha, Pauleta om er een paar te noemen

10 september 2023 om 13:20

Zlatan , cavani , lavezzi . Dat was ook een geweldig elftal met mooie spelers

10 september 2023 om 15:50

Dat vond ik een geweldig PSG team! Zlatan was toen echt geweldig. Thiago Silva achterin ook nog. Spelers als Pastore, Sirugu, Marquinos, Jallet. Mooi team was dat inderdaad.

Vind het maar zwak van Verratti. Je zo laten weg jagen. Draxler weigerde gewoon om geen ffp handel speler te worden. Verratti zit daar zo lang en dan zo moeten vertrekken, best sneu. En zijn carriere gaat zo toch ook maar matig eindigen, nog maar 30 jaar.

10 september 2023 om 13:07

Tja welkom in de wereld van psg. Spelers die zolang gediend hebben gewoon afserveren. Hoop dat psg de 1e 20 jaar nog geen cl wint

10 september 2023 om 16:13

Ach dat deed Real toch ook met Raul en Casillas.

10 september 2023 om 17:47

Waarom moet je liegen? Ik lees wel vaker dat jij je eigen halve waarheden de wereld in slingert, en mensen je daarop aanspreken. Wat probeer je er überhaupt mee te bereiken met je onzin?

Weet niet of Draxler, in een team met Firmino en Mahrez "de sterspeler" zal gaan worden.

10 september 2023 om 13:21

Al ahli in Qatar. Niet in S Arabië. En S Arabië is de markt al gesloten. Hij gaat dus naar de andere al ahli maar dan die van Qatar

10 september 2023 om 13:22

Ah, dank voor de correctie. Wordt wel een beetje lastig als die namen nog hetzelfde zijn ook .

Draxler...die naam werd ooit genoemd als de volgende Duitse sterspeler, kaliber De Bruyne. Wat een talent, maar helemaal verkeerd afgelopen eigenlijk. Doodzonde.

verratti, echt zo'n speler waarvan heel veel mensen een hoge pet op hebben...
ik vind het maar een 13 in een dozijn dravertje voor op het middenveld, heeft een leuke passing in huis.
vind het vooral een speler die gewoon te vaak in de lappenmand lag (kan hij niks aan doen) waardoor het gewoon nooit iemand is waar je een heel seizoen op kan bouwen.

on eerbiedig was dit gewoon een veel mindere versie van bijv. busquets. en denk ik ook een speler die psg al veeeel eerder van de hand moeten doen als ze echt CL ambities hadden.

maar goed, het is dus een legende en zeker 1 van het eerste uur toen psg een andere koers ging varen.

nu lekker nog wat extra centen harken in het midden-oosten.

Lekker makkelijk, staatsclub zijn. Heb je problemen met je geld, dan kan je gewoon de nationale competitie gebruiken om wat financiële doping te injecteren.

Verratti, de speler die zich nooit echt op een hoog niveau qua clubvoetbal goed heeft laten zien. Enkel de farmers league, zonde zeg.

10 september 2023 om 16:48

Heeft genoeg goede wedstrijden gespeeld in de CL en in Italie. Los daarvan hadden e meer van hem willen zien (vanwege de competitie)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren