Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV is in gesprek over zomertransfer voor Jason van Duiven

Laatste update:

FC Groningen is met PSV in gesprek over een transfer van Jason van Duiven, zo meldt Stefan Bleeker in De Koffiecorner, een podcast van RTV Noord.

Groningen is in gesprek over Van Duiven, zo begreep ik”, stelt Bleeker in de podcast. “Dat zou iets kunnen zijn voor volgend seizoen.” Of het gaat om een huur- of definitieve transfer, wordt niet bekend uit de berichtgeving.

Groningen is alvast aan het voortborduren op het volgende seizoen. De kans is groot dat de Trots van het Noorden komend seizoen weer actief is op het hoogste niveau en is alvast op zoek naar een nieuwe spits.

“Kristian Lien lijkt het namelijk niet te worden”, zo zegt Bleeker in de podcast. De Noorse spits werd afgelopen zomer voor 350.000 euro overgenomen van het Mjøndalen IF, maar kon nog geen potten breken. Hij scoorde slechts één keer in 15 duels.

Ook werd Kevin van Veen met veel bombarie naar Groningen gehaald. Het avontuur van Van Veen in de Euroborg bleef beperkt tot slechts een half jaar. Inmiddels komt hij op huurbasis uit voor Kilmarnock FC.

Groningen ziet in Van Duiven dus de ideale man om de voorhoede te versterken. De negentienjarige aanvaller komt momenteel op huurbasis uit voor Almere City. Voor die club wist hij het net nog niet te vinden.

In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij makkelijker tot scoren. In 48 wedstrijden op het tweede niveau wist hij 21 treffers te maken en 4 assists af te leveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verkopen, jongen is niet goed genoeg voor PSV, komt snelheid en lengte tekort. En heeft verder geen specifieke kwaliteiten die je bij PSV 1 als spits nodig hebt

Die jongen heeft al veel tattoos op jonge leeftijd zeg.
Vind het trouwens wel een goed spitsje hoor, alleen niet goed genoeg voor psv

Ik vermoed dat Luukinho nog een jaartje door wil gaan maar dat Ricardo Pepi komend seizoen aanzienlijk meer speeltijd zal krijgen dan dit seizoen. Na 2024-2025 zou PSV dan verder kunnen gaan met Ricardo Pepi en Jason Van Duiven. Mocht Luuk ook nog aansluiten in 2025-2026 dan is hij tegen die tijd ruim 35 jaar oud en mogelijk nog goed bruikbaar als breekijzer of dergelijke maar er komt een moment dat PSV moet doorselecteren. Mocht Van Duiven niet verhuurd maar verkocht worden dan zal PSV zeker een extra spits naast Ricardo Pepi moeten halen.

Hij en Meerdink vallen me wel vies tegen, lopen er allebei verloren bij en laten echt heel weinig zien. Beiden zijn eigenlijk nog klaar voor de eredivisie, laat staan voor niveau PSV en AZ. Zijn nog jong natuurlijk, maar had beiden wel wat verder in hun ontwikkeling verwacht. Zijn nog weinig momenten geweest van beide jongens waar bij je dacht 'dit is een speciale speler' o.i.d. Denk dat het PSV en vooral AZ ook wel tegen valt, kan me voorstellen dat zij ook hadden verwacht dat ze iets verder waren in hun ontwikkeling. Vind Almere en Vitesse, ondanks de ranglijst, nog best leuk en (poging tot) aanvallend spelen, beide elftallen hebben ook nog wel een paar redelijke spelers dus het is ook niet zo dat deze 2 aan hun lot over worden gehouden ofzo.

2 april 2024 om 17:20

Meerdink speelt dan ook bij een ontzettend slecht team. Denk dat hij het wel gaat redden als hij in een iets beter gebalanceerd team speelt. Laat af en toe best leuke dingen zien waardoor je ziet dat hij wel kan voetballen. Maar is nog een jonge kerel die nog niet het verschil kan maken bij een degradatiekandidaat

Het verbaast me wel te lezen dat van Duiven nog niet heeft weten te scoren voor Almere maar als ik de statistieken zie krijgt hij ook weinig kansen. Ik zie in van Duiven nog steeds een groot talent, voor Groningen lijkt hij me best een versterking en eerlijk gezegd hoop ik ook op een huurconstructie want ik zie hem in de toekomst nog best een rol van betekenis spelen bij Psv.

Jaartje verhuren. Niet verkopen. Denk na volgend seizoen dat Luuk klaar is dan Pepi eerste spits en Jason 2de. Heeft een goed neusje voor de goal en creëert zelf de kansen.

Groningen had deze jongen in het begin van het seizoen al moeten halen, desnoods huren met optie tot koop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren