Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reijnders neemt AC Milan met schitterende solo én voorassist bij de hand

Laatste update:

AC Milan heeft zondagmiddag een overtuigende zege geboekt in de Serie A. I Rossoneri hadden geen kind aan Monza. Tijjani Reijnders opende met een schitterende solo al vroeg de score, waarna debutant Jan-Carlo Simic en Noah Okafor de stand op 3-0 bepaalden. Milan komt op zes punten van koploper Internazionale, dat later op de zondag nog wel aantreedt tegen Lazio.

Bij Milan had trainer Stefano Pioli natuurlijk een basisplaats ingeruimd voor Reijnders. Olivier Giroud, die tijdens de laatste vier competitieduels evenzoveel keer trefzeker was, begon in de punt van de aanval en werd geflankeerd door Christian Pulisic en Rafael Leão.

De Milanezen schoten in eigen huis op prachtige wijze uit de startblokken via Reijnders, die met een fraaie solo zo door de defensie van Monza sneed en vervolgens doelman Michele Di Gregorio met een puntertje door de benen passeerde: 1-0.

Milan drukte hierna niet direct door, al deelde Alessandro Florenzi met een klein half uur op de klok wel een waarschuwing uit met een gevaarlijk schot vanaf de rand van de zestien. Florenzi dacht vijf minuten voor rust opnieuw de marge te verdubbelen, maar moest andermaal toezien hoe Di Gregorio schitterend redding wist te brengen.

De sluitpost van Monza was luttele minuten later alsnog kansloos, toen Reijnders Leão vond. De Portugees gaf hard en laag voor, waarna de al vroeg ingevallen Simic kon binnenschuiven: 2-0. De achttienjarige centrumverdediger beleefde zo een droomdebuut.

Pulisic leek de wedstrijd hierna direct in het slot te gooien, echter zag hij zijn inzet op de lat uiteenspatten. De thuisploeg had weinig van Monza te duchten en daar kwam ook in het tweede bedrijf geen verandering in.

Met een comfortabele voorsprong op zak hoefde de ploeg van Pioli niet op jacht naar een volgende treffer, waardoor de amusementswaarde wat wegzakte. Via Reijnders zette Milan een kwartier voor tijd toch nog eens aan. De Oranje-international vond Olivier Giroud, die het overzicht behield door in één keer breed te leggen op Okafor: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks weer maar liefs 2 zijn geblesseerd geraakt( gelukkig geen steunpilaren) was dit wel mooie wedstrijd voor de (nederlandse) milanfans; Reijnders scoort de openingstreffer na mooie kleine solo, Simic(18) debuteert EN scoort, beide vleugelaanvallers een assist; leuke wedstrijd. Pulisic was redelijk onzichtbaar maar heeft wel rendement; 22 wedstrijden(Serie A en CL) bij 11 goals en assist betrokken.
Nu hopen op mispeer van Roma en/of Inter

Eindelijk weer een comfortabele overwinning voor Milan. Beste wedstrijd sinds PSG. Grootste pluspunt is dat Bennacer langzaam weer minuten maakt en na de winterstop weer kan vlammen, is ook wel nodig met de huidige blessures en überhaupt de kwaliteit op het middenveld.

17 december 2023 om 16:00

Na de winterstop met Algerije ja😝

Was een mooie en goede goal van Reijnders. Geweldig om te zien dat Reijnders zich eigenlijk moeiteloos heeft aangepast bij AC Milan. Had wel wat twijfels bij hem toen hij de stap maakte, omdat het in een keer drie stappen omhoog leken voor mij maar hij doet het echt heel goed. Een beetje een laatbloeier is Reijnders, maar wel gewoon een hele goede speler die ook nu nog voldoende rek in zich heeft om beter te worden.

Ik dacht overigens dat Simic de zoon van Dario Simic was, maar dat schijnt dus niet zo te zien. Lijkt mij wel iemand die op termijn door zal breken bij AC Milan. Ik hoop dat AC Milan de aankomende jaren weer kan bouwen aan een goed team, hebben nu met o.a. Traore, Romero, Okafor (al is die wat ouder) en Simic een aantal spelers die nog jong zijn en zeker potentie hebben. Maar ook namen als Maignan, Kalulu, Tomori, Reijnders, Bennacer, Leao, Pulisic en Hernandez die allemaal gewoon prima leeftijden hebben, inmiddels best wel wat ervaring hebben, nog beter kunnen worden en nu al prima zijn. Met o.a. Giroud, Kjaer en Mirante ook genoeg ervaring ook al spelen deze spelers lang niet altijd of helemaal niet.

Wat speelt die Reijnders een top debuut seizoen zeg.
Menig lid hier had hem al afgeschreven voordat hij überhaupt een bal had geraakt, maar in zijn eerste wedstrijd wist hij al vele mondjes anders doen praten door een pass nauwkeurigheid van 100% op de mat te leggen.
Ook Beukema werd hier door alle leden weggehoond als "hoor je nooit meer wat van" terwijl ook hij een meer dan dragende speler is geworden in de defensie van Bolongna.
Serie A ligt ons Hollanders wel.

17 december 2023 om 15:15

Momenteel vind ik een topseizoen nog wat overdreven. Uiteindelijk betaalt Milan er rond de 25 miljoen voor, daar moeten prestaties tegenover staan. En om te spreken van een ‘topseizoen’ moet hij meer zijn invloed laten gelden in topwedstrijden naar mijn mening.

17 december 2023 om 15:20

Als je van AZ naar Milan gaat, je wordt onbetwiste basisspeler, scoort of geeft regelmatig een assist, bent belangrijk en wordt international van Oranje. Volgens mij kun je dan echt wel spreken van een topseizoen hoor.

17 december 2023 om 15:22

Heb jij ook wel eens een goede dag?

17 december 2023 om 15:27

Ik vond Kvara een absoluut topseizoen spelen bij Napoli. Maar onze maatstaven zullen verschillen voor de definitie van topseizoen. Of Thuram nu bij Inter.

17 december 2023 om 15:32

Praktisch elke dag!

17 december 2023 om 16:08

Dat weet je dan goed te verbergen.. praktisch elke dag.

17 december 2023 om 16:12

Het is toch wel grappig. Een onderbouwde mening hebben is blijkbaar gelijk aan een slechte dag hebben.

Want ga er eens inhoudelijk op in?

17 december 2023 om 16:21

Oh nee het is niet alleen bovenstaande, maar jij wil er je handelsmerk van maken om altijd zo tegendraads mogelijk te reageren op positieve berichten. Een originele post ben je amper op te betrappen, enkel en alleen wat one-liners op andermans posts - en het liefst zo negatief mogelijk.

Dan maak je jezelf wijs dat je berichten onderbouwd omdat je refereert aan zijn transfersom en stelt ‘dat hij zijn invloed moet laten gelden in topwedstrijden’. Als dat al doorgaat als onderbouwing tegenwoordig..

17 december 2023 om 16:26

Je houdt me nogal in de gaten.

Ik geef twee duidelijke voorbeelden van wat ik een topseizoen als debutant vind. Dan vind ik dat je ook moet leveren in de toppers. Zoals bijvoorbeeld Kvara en Thuram. Dat zijn mijn maatstaven. Want je gaat toch niet ontkennen dat dat nog wel een ander niveau is dan Reijnders. Maar blijkbaar krijg je dan commentaar dat het niet positief genoeg is.

17 december 2023 om 23:58

Tegen PSG thuis was hij erg goed en ook laatst tegen Newcastle sterk. Beide Dortmund wedstrijden ook 1 van de betere.

Gisteren Frenkie en nu weer Reijnders met een 'voorassist'. Jammer dat de voorassisten straks op het EK uiteindelijk bij Woutje terecht moeten komen.

Vandaag aanwezig mogen zijn in San siro. Wat is die reijnders een fantastische speler.
Man of the match.

17 december 2023 om 15:37

Mocht het of moest je betalen voor een kaartje?

Heb de wedstrijd terug gekeken en Reijnders was echt grandioos. Buiten zijn goal en voorassist veel mooie dingen laten zien met acties en passes. De grote maestro op het veld vandaag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren