Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Royal Antwerp vindt snelle opvolging voor geschorste Marc Overmars

Laatste update:

Royal Antwerp FC gaat de wereldwijde schorsing van Marc Overmars intern opvangen, zo meldt de club. De werkzaamheden van de Nederlander zullen worden overgenomen door Sven Jaecques en Joachim Vercaigne.

Overmars besloot maandag om niet in beroep te gaan tegen zijn wereldwijde schorsing naar aanleiding van het grensoverschrijdend gedrag bij Ajax. De vijftigjarige technisch directeur moet zijn werkzaamheden daarom tot medio november noodgedwongen neerleggen.

De taken van Overmars worden intern overgenomen, zo is bekend geworden. Jaecques is als CEO werkzaam bij Antwerp, terwijl Vercaigne de rol van hoofdscout vervult. De twee krijgen een zwaarder takenpakket.

Jaecques combineerde in het verleden al eens een rol als algemeen directeur met het technisch directeurschap. Die twee functies bleken echter haast onmogelijk door één persoon uit te voeren.

De 42-jarige Belg zal daarom ondersteund worden door Vercaigne. Laatstgenoemde werkt sinds 2021 als hoofdscout bij Antwerp. Eerder vervulde hij soortgelijke functies bij KV Kortrijk en Club Brugge.

De schorsing betekent overigens niet dat Overmars niet meer welkom is bij de club. De oud-aanvaller is herstellende van zware hartproblemen en bezocht de voorbije maanden nog geregeld de fitnessruimte. Onderhandelen met spelers en trainers mag hij niet meer.

Antwerp sprak maandag meteen zijn steun uit richting Overmars. “De club steunt Marc in zijn beslissing en we willen collectief de persoon steunen die wij de voorbije twee jaar als mens en professional hebben leren kennen. Dit zonder enige uitspraak te doen over wat er in het verleden is gebeurd."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker thuiswerken voor Overmars, is toch mooi zo'n baan.

Overmars werkt natuurlijk gewoon door vanuit huis. Die twee zullen echt niks doen zonder dat te overleggen via de app of Teams ofzo. Dat maakt schorsingen in dit soort functies ook nutteloos.

Je kan een speler nog van het veld houden. Bij een geschorste trainer zie je een staflid tegenwoordig al 90 minuten aan de telefoon hangen. En ook in de functie van Overmars kan je gewoon verder werken. Het enige wat ze doen is er voor de vorm een spreekbuis tussen zetten.

27 februari 2024 om 14:36

Je krijgt natuurlijk wel een bepaalde limitatie aan de werkzaamheden. Hij mag natuurlijk niet op bezoek gaan bij andere clubs. Om een speler over te halen bijvoorbeeld. Of officiële onderhandelingen niet uitvoeren. Maar voor de rest zal hij inderdaad gewoon doorwerken en is het maar een kleine limitatie denk ik. Hij zal nog wel bepalen wie er wel en niet komen bij de club. En meeting kunnen inderdaad gemakkelijk via teams nog doorgaan. Niemand die dit kan controleren.

27 februari 2024 om 14:41

Ja hij heeft de touwtjes gewoon in handen, moet alleen het officiele gedeelte aan andere overlaten. Voor de rest vind ik de straf wel prima, ondanks het een wassenneus is. Ik zou ook niet per se weten wat een betere straf is. En op een gegeven moment moet de kous af zijn en is het klaar. Had het wel sterker gevonden als hij die therapie gewoon had gedaan, als een soort blijk van spijt en willen beteren.

Haha ik zag zijn werkzaamheden worden overgenomen door Sven..... Ik dacht here we go again. haha. Helaas andere Sven

Nu weten we dus wie er dagelijks gaan facetimen met Marc. Zo'n wassen neus dit, net als met die spelers die al een mondelinge overeenkomst met een andere club hebben terwijl ze helemaal geen toestemming hebben gekregen van hun huidige club of Alex Kroes die lekker "thuis zit" tot half maart.

27 februari 2024 om 14:39

Het schijnt dat het niet zijn wassen neus is dat Marc tijdens het facetimen laat zien

OT: tuurlijk gaat hij zijn mening geven, geeft ie onderhandelruimte en tips, zolang hij het zelf niet uitvoert. Zo gaan die dingen nou eenmaal. Je kunt moeilijk iemand een jaar lang compleet isoleren.

Ik had verwacht dat ze zouden aankomen met ene 'mark Ondermars' en dan met een bril en nepsnor.

Deze man word harder gestraft dan schuldig verklaarde criminelen in de voetbal wereld.
Club eigenaren die door fraude en wanbeleid 100en banen op het spel zetten of spelers die veroordeeld zijn voor matchfixing of neersteken of dood door schuld. Worden minder lang geschorsd dan een dickpic versturende TD naar 1 dame.
Hypocriete woke wereld.

27 februari 2024 om 19:31

300 pagina's aan eenzijdig, ongewenste appjes aan meerdere vrouwen. Je weet het mooi te brengen.

27 februari 2024 om 22:08

Dat zeggen ze zonder hem gehoord te hebben.
En er is nog steeds officieel geen aangifte tegen hem gedaan.
Je was toch pas schuldig als je was veoordeeld?
Fifa schorst overmars voor appjes.
Promes voetbalt nog terwijl hij poging tot doodslag schuldig is bevonden. Is dat minder erg?

Als ze slim zijn bij Antwerp dan nemen ze Misinlat, voordat bijvoorbeeld Feyenoord of Az toeslaat
Ik neem aan dat Huiberts ook vertrekt nu Eenhoorn vertrekt.

Ik was even bang dat ze voor Jordy Zuidam wilde gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren