Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Santi Cazorla vindt één dag na glorieus afscheid bij Villarreal nieuwe club

Laatste update:

Santi Cazorla voegt een extra hoofdstuk toe aan zijn loopbaan. De inmiddels 35-jarige middenvelder heeft namelijk een overeenkomst gesloten met Al-Sadd in Qatar, zo meldt de club maandag via de officiële kanalen. Cazorla reist binnenkort af richting Doha om alle details rondom het contract rond te maken, zo klinkt het. Bij Al-Sadd is landgenoot Xavi sinds vorig jaar de hoofdtrainer.

Cazorla gaf vorige week te kennen dat hij Villarreal met een transfervrije status wenste te verlaten. Zondag nam de technisch begaafde middenvelder op fraaie wijze afscheid van de Spaanse club. Hij tekende voor een assist tijdens de 3-0 overwinning op Eibar. Mede hierdoor werd definitief de vijfde plaats in LaLiga veroverde. Villarreal is hierdoor zeker van een plaats in de groepsfase van de Europa League voor volgend seizoen. De uitblinkende Cazorla kreeg in de slotfase van het duel een applauswissel.

De kersverse aanwinst van Al-Sadd kende vanwege een zware enkelblessure enkele zware jaren. Op een gegeven moment was er zelfs de vrees dat zijn voet moest worden geamputeerd. Desondanks wist hij uiteindelijk volledig fit terug te keren bij Villarreal. Cazorla, met 81 interlands voor Spanje achter zijn naam, stond in het verleden ook onder contract bij Málaga en Arsenal. Met de nationale ploeg werd hij Europees kampioen in 2008 en 2012, samen met onder meer Xavi, zijn nieuwe trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze meneer heeft echt een ongelofelijke comeback gemaakt. Los van die afschuwelijke blessures moeten we ook gewoon kijken naar de leeftijd van deze legend. Ongelofelijk. Wat een held ook dat hij nog zo waardevol voor zijn oude jeugdliefde Villareal is gebleken. Jammer dat hij nu gaat afbouwen, maar misschien aan een kant ook wel begrijpelijk. Hopelijk zien we hem snel terug als coach.

20 juli 2020 om 17:13

Geweldige voetballer. Idd jammer dat hij naar een mindere competitie gaat maar het is de beste man gegund om nog even écht flink te gaan cashen

Prachtig dat Cazorla na dat tragische blessureleed nog zo'n enorme waarde heeft gehad bij Villarreal. De potjes dat ik Villarreal aan het werk heb gezien, genoot ik toch ook altijd weer van Santi, net zoals ik altijd bij Arsenal deed. Schitterende voetballer die nu nog mooi kan cashen. Alleen is het ergens toch wel jammer dat hij er niet nóg een jaar Villarreal achteraan plakte.

Zonde dat zo'n sieraad van een voetballer naar zo'n verrotte competitie gaat, maar aan de andere kant begrijpelijk dat hij nog één keer wil cashen. Ik had hem nog zo graag voor Arsenal willen zien spelen, maar tegelijkertijd is de kans van slagen van een 35-jarige middenvelder in de Premier League niet bijzonder hoog. Als je hem dit jaar bij Villareal bezig zag, zou je denken dat hij het nog wel aankan. Zoveel gogme, intelligentie, het korte wegdraaien, de tweebenigheid.. Veel mooiere spelers ga je niet vinden

20 juli 2020 om 13:42

Het feit dat zoveel spelers naar daar willen gaan, moet toch bewijs zijn voor jou dat het allemaal best meevalt toch?

20 juli 2020 om 14:11

Die spelers gaan natuurlijk puur voor het geld. De beelden van toen Sneijder daar speelde staan me nog op het netvlies. Lege stadions, enkel een paar klappende sjeiks op de tribune die onderling een potje FM spelen. Er is geen enkele charme aan het spel daar.. Maarjaaa, money talks. Je kan de spelers het ook niet kwalijk nemen, maar kijk hoe mooi Robben zijn carriere nu af gaat sluiten. Die gaat nog voor de nodige kippenvelmomenten zorgen terwijl Cazorla langzaam maar zeker uit het oog gaat verdwijnen in die zandbak.

20 juli 2020 om 14:37

Tuurlijk gaan ze voor het geld, dat weten we allemaal. De competitie staat niet hoog aangeschreven, maar het verdient het niet om 'verrot' en 'zandbak' genoemd te worden. Progressie heeft tijd nodig, en dat proberen ze te doen. Het WK moet daarbij helpen (ongeacht wat jij en ik denken).

20 juli 2020 om 15:13

Waar zit de progressie dan? Als er een handjevol mannen in het stadium zitten (met een hoge status) dan is het voetbal niet van het volk. Met een gemiddelde leeftijd van 27,5 jaar is het ook niet bepaald een opleidingscompetitie. De buitenlandse spelers die binnengehaald worden zijn +30 jaar en komen voor het geld, status en klimaat. Met hoge uitzondering wordt een jongere speler gehaald die meteen de beste speler van de competitie is, zoals nu Brahimi. Buitenlandse spelers krijgen privileges, zelfs op sportief gebied worden ze voorgetrokken. Brazilianen met talent vind je in elke competitie met een beetje geld, en zoals op meer plekken worden die gevraagd om zich te neutraliseren. Kortom, de kritiek is meer dan terecht.

Had persoonlijk niet verwacht dat Cazorla naar zo'n competitie zou gaan, maar wie kan het hem kwalijk nemen. Blijkbaar heeft hij toch nog ontzettend veel plezier in het spelletje, dat hij toch nog wil blijven voetballen. Dan denk ik persoonlijk dat hij zelf te veel van zijn lichaam moet vragen om nog op het niveau te spelen van Villareal, anders zou hij daar denk ik wel zijn gebleven. Ontzettend knap hoe hij is teruggekomen van die ontzettend zware blessure! En hoe waardevol hij nog voor Villareal was, echt bijzonder! Ik mis deze man ook nog steeds bij Arsenal. Perfect tweebenig, technisch perfect en ontzettend goed inzicht. Zijn fysiek gaat tegen alles in wat een professionele voetballer zou moeten hebben, maar de rest van zijn kwaliteiten zijn zo goed dat hij zich makkelijk staande houdt. Ik ben benieuwd wat hij na zijn carrière gaat doen! Het lijkt mij wel iemand die jeugdtrainer zou willen worden. Oxlade-Chamberlain zei het al eens voor de grap: ''als Cazorla in de lunchrij van de onder 12's zou staan, dan zou hij niet eens opvallen'' .

Ik vind het echt bijzonder dat je na zo'n zware blessure weer een club als Villarreal naar Europees voetbal kan leiden en weer een comeback heb gemaakt bij het Spaanse elftal. Zijn 'voordeel' is dat zijn fysiek nooit indrukwekkend is geweest. In zijn Arsenal tijd vond ik hem echt een genot om naar te kijken, aangezien dit soort type spelers in Engeland altijd misbruikt worden als een nummer 10 of zelfs als valse buitenspeler, zoals bij Ceballos en Fornals. Cazorla was zelfs misschien wel de beste op zijn positie, terwijl hij qua speelstijl totaal niet bij de Premier Leagie passte.

20 juli 2020 om 13:46

Dat valt toch wel mee jouw laatste punt? Ceballos speelt als cm bij Arsenal, dus nooit als valse buitenspeler of nummer 10. Cazorla speelde in het begin als valse buitenspeler/10, maar zo speelde hij ook al bij Malaga. Verder inderdaad volledig met jou eens! Eigenlijk is het uitvallen van Cazorla ook een reden voor het verdere verval van Arsenal, omdat we wel op dezelfde manier wilden blijven spelen terwijl de andere spelers daar niet geschikt voor waren.

Iedereen doet er altijd zo negatief over: maar als je de kans krijgt 3 keer zo veel te verdienen, met makkelijker werk en minder druk... zou je dom zijn het niet te doen. Daarnaast is Qatar erg ontwikkeld en mooi: het is gewoon een nieuwe levenservaring... en misschien heeft hij wel het gevoel niet nog een jaar op het allerhoogste niveau mee te kunnen: wij kennen z’n lichaam toch niet? Daarnaast: misschien is Xavi wel een hele goede vriend van hem en telt dat ook mee...

Hopelijk gaat cazorla de carrière van xavi redden, want ze zijn niet tevreden over xavi daar, zowel bestuurlijk als bij de fans

20 juli 2020 om 14:30

Hoezo niet? Ik hoorde vaak positieve berichten over Xavi als coach hier. Sommige mensen wilden hem graag als coach van Barcelona. Zelf volg ik de competitie en Xavi niet dus ik ben benieuwd!

20 juli 2020 om 14:41

Die posiviteit is op basis van historie, veelal Barça fans. Maar lokaal zijn ze niet happy over de prestaties en het spel. Ze zijn regerend kampioen, xavi komt aan t roer en dit jaar kansloos op straatlengte achterstand.

Zijn sportieve carrière is bij deze beëindigd. In de zandbak even een act opvoeren voor de Sjeiks, daar hoef je niet voor te presteren. Een prachtige voetballer met een talent die je zelden tegenkomt. Voorrecht om hem bij Arsenal te zien, jammer van al het leed. Ik gun hem deze stap (lees geld) volkomen.

Heerlijk nog lekker ballen op een lager niveau en miljoenen binnen harken. Xavi heeft wel gefaald dit seizoen de club was bijna altijd kampioen maar onder Xavi was het veel minder. Carzola is wel een geweldige versterking. Nu nog Aduriz binnen halen en je kan weer concurreren met al duhheil ( team van o.a madzukic en benatia )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren