Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Cambuur maakt ambities kenbaar en winkelt bij AC Milan

Laatste update:

SC Cambuur is dicht bij de komst van Youns El Hilali. zo melden de Leeuwarder Courant en Voetbal International zondagmiddag. De twintigjarige aanvaller van AC Milan Onder 19 wordt volgende week in Friesland verwacht om zijn contract te tekenen en de medische keuring te ondergaan. Met het vastleggen van El Hilali wil Cambuur zijn ambitie andermaal onderstrepen: binnen één seizoen terugkeren op het hoogste niveau.

De Italiaans-Marokkaanse aanvaller stond al langere tijd hoog op het verlanglijstje in Leeuwarden. Nu lijkt een transfer aanstaande. Cambuur en Milan zijn akkoord over de voorwaarden; alleen een krabbel en de medische verplichtingen resteren nog. El Hilali gaat de vierde zomerse versterking worden voor Cambuur, na Yanick van Osch (Fortuna Sittard), Remco Balk (FC Utrecht, was al gehuurd) en Fedde de Jong (AZ). Het had niet veel gescheeld of El Hilali had al kennisgemaakt met laatstgenoemde.

De centrumspits, die ook op beide vleugels uit de voeten kan, trof De Jong namelijk bijna in de finale van de UEFA Youth League. Milan strandde een ronde eerder tegen Hajduk Split Onder 19, dat met 3-0 won. AZ en De Jong versloegen de Kroaten in de eindstrijd uiteindelijk met 5-0. El Hilali was in totaal 2 keer trefzeker in 12 wedstrijden op het toernooi; in de Primavera 1 – de Italiaanse competitie voor Onder 19-teams – maakte hij er 13 in 26 wedstrijden.

Met El Hilali mikt Cambuur op waar het vorig seizoen aan schortte: doelpunten. De degradant eindigde na 34 wedstrijden als minst scorende ploeg in de Eredivisie. De komst van Björn Johnsen kwam wat dat aangaat net iets te laat voor Cambuur. De inmiddels weer transfervrije spits eindigde na 13 wedstrijden als gedeeld clubtopscorer met 3 doelpunten. Mees Hoedemakers (inmiddels NEC) maakte er evenveel, maar had daar 29 wedstrijden voor nodig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Cambuur niet in de eredivisie speelt maar leuke tijdelijk oplossing voor beide; Cambuur krijgt een zeer talentvolle spits erbij die een leuk Moyenne liet ziet in Milan u19 en Hilali kan ervaring opdoen!

9 juli 2023 om 17:06

Gaat dus om een huurdeal? Ik begon al in mijn handjes te knijpen en te hopen dat het om een definitieve overname ging. Maar daar zijn wij helaas nog een maatje te klein voor haha.

9 juli 2023 om 17:13

De geruchten die ik heb gelezen is huur.

9 juli 2023 om 17:26

Dit is geen huurdeal. Cambuur wilde hem niet huren, dit is een een definitieve overstap.

9 juli 2023 om 17:33

Ik mag hopen van niet. Ben wel klaar met jeugdspelers voor appel en ei wegsturen

9 juli 2023 om 18:59

Heb je pech, Cambuur neemt hem definitief overm Huren was voor Cambuur geen optie.

Leuk, maar als die echt al zo goed is, dan gaat hij niet naar Cambuur. Desalniettemin lijkt het mij voor beiden een mooie deal, en wie weet is het een meerwaarde.

9 juli 2023 om 17:09

Wie wil nou niet in het nieuwe stadion spelen

9 juli 2023 om 17:27

Waarom gaat hij dan niet naar cambuur. Misschien kiest hij voor zekerheid op speeltijd en een geleidelijke carriere omhoog.

9 juli 2023 om 17:33

Omdat hij dan bij betere clubs in betere competities wel zekerheid op speeltijd zou krijgen.

Binnen een jaar terug naar de ED wordt een erg lastige klus met het vertrek van bijna de gehele selectie. Hoop dat deze jongen zijn talent waar kan maken.

9 juli 2023 om 18:45

Als de hele selectie was gebleven dan was het zeker niet gelukt, zo matig was dat. Dus misschien maar goed voor ze

9 juli 2023 om 18:49

Mee eens hoor, maar ik bedoel meer dat er nu eerst gebouwd moet worden. Binnen een jaar terugkeren zou prachtig zijn maar ik acht het niet mogelijk.

Wie zijn de favorieten in de kkd?
Vrij sterke competitie toch wel en ook best wat grotere clubs, want daar mag je een emmen inmiddels ook onder scharen naast Groningen/nac/willem2/roda/cambuur/den haag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren