Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla boekt zege ondanks eigen goal Karim Rekik en klimt naar linkerrijtje

Laatste update:

Sevilla heeft donderdagavond op de valreep een overwinning geboekt op Espanyol. De ploeg van trainer José Luis Mendilibar won door een doelpunt van Pape Gueye vlak voor tijd met 3-2. Karim Rekik speelde het hele duel mee aan de kant van Sevilla en speelde in de eerste helft een negatieve hoofdrol, door Espanyol met een eigen doelpunt op gelijke hoogte te zetten. Door de zege klimt Sevilla naar de tiende plek, terwijl Espanyol negentiende blijft.

Bijzonderheden:
Na ruim twintig minuten kwam Sevilla op voorsprong. Een voorzet van Gueye belandde via een verdediger van Espanyol voor de voeten van Bryan Gil, die van dichtbij raak kon schieten: 1-0. Een paar minuten later stond het echter alweer gelijk, toen Rekik een voorzet van Sergi Darder achter zijn eigen doelman gleed. Door een prachtige krul van afstand van Javi Puado ging Espanyol met een 1-2 voorsprong rusten. Halverwege de tweede helft maakte voormalig Ajacied via een penalty de 2-2, nadat er een overtreding was begaan op Gueye. Laatstgenoemde werd in de 88e minuut vervolgens de matchwinner, door een lage voorzet bij de eerste paal binnen te tikken: 3-2.

Sevilla – Espanyol 3-2
22' 1-0 Bryan Gil
29’ 1-1 Karim Rekik (eigen doelpunt)
43' 1-2 Javi Puado (assist: Brian Oliván)
69' 2-2 Lucas Ocampos (penalty)
88' 3-2 Pape Gueye (assist: Marcos Acuña)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar hoe goed deze Ocampos is. Jammer dat het niet lukte bij Ajax maar onder Schreuder speelde iedereen slecht. Wat een vergissing was Schreuder eigenlijk. Vreselijke fout

4 mei 2023 om 22:06

Gelukkig speelt iedereen nu weer geweldig, mooi om te zien.. Maar even serieus, 4 uit 18 wat hij nu doet is nou ook niet top. Hele vreemde aankoop geweest.

4 mei 2023 om 22:51

Ocampos was gewoon de beste rechtsbuiten bij ajax. Net zoals Kudus de beste nummer 10 is, maar die word ook misbruikt als aanvaller. Je zou toch zeggen dat het niet zo moeilijk is om de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten.

Steeds als ik zijn naam lees, hoor ik dat verschrikkelijke liedje “Karim Rekik, Karim Rekiki, Karim Rekik”

4 mei 2023 om 23:39

Haha, ik drukte expres de reacties aan om dit te lezen. Ik ben blij dat ik niet de enige ben 😂

En Valencia leeft nog.. man wat is die degradatiestrijd ongekend spannend in Spanje. Dat Ocampos bij Ajax niks heeft kunnen betekenen blijft apart.

5 mei 2023 om 00:12

Valencia gaat het hopelijk halen. Ik ga eind mei naar Valencia in Mestalla tegen Espanyol. Dat lijkt een degradatiekraker van jewelste te worden

Sevilla staat nog steeds in het rechterrijtje. Mooie titel weer haha

4 mei 2023 om 23:45

Toen dit artikel online kwam stond Sevilla op plek 10 en dus linker rijtje. Inmiddels staat Rayo voor en klimmen die er virtueel weer overheen dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren